Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakacik Johna wisi w Linowie i Przasnyszu. W Szczytnie nie moglam kupic tasmy klejacej i starczylo mi tylko na przyklejenie góry, a dół powiewa i dlugo nie powisi.

Posted

W Linowie (mazurska wies) nikt go nie pokocha na pewno, tam wszystkie psy (nawet wielkosci ratlerka) sa na lancuchach, pilnuja np. maszyny na srodku pola w pelnym sloncu, siersc maja jeszcze zimowa, kleby im wychodza, trudno na to patrzec. Wszytskie chude. Powiesilam, bo staram sie wieszac wszedzie, gdzie jestem, moze akurat ktos bedzie przechodzil. W Przasnyszu wisi John wraz z Dropkiem na dworcu PKS, w Szczytnie chcialam, bo tam kreca sie wczasowicze, ale dalam ciala, zawieruszylam tasme i nie moglam kupic, a mialam tylko 10 minut do kolejnego autobusu. Potem juz kierowca nie robil przystankow. Ale na Ksiezycu tez kiedys zatkne! (choc wolalabym, zeby pieskowie :) znalezli wczesniej dom).

Posted

JOHN to pies, ktoremu sie udalo i nie udalo zarazem...
Mial szczescie, ze Azzie czuwala przy kompie i pojechala po niego na dworzec, i zabrala go do siebie na tymczas, ale jednoczesnie ma pecha, bo nikt poza Azzie i nami na dogomanii go nie pokochal. Nie dal mu domu.

Azzie stracila nadzieje i napisala mi, zeby odpuscic, dac sobie spokoj z ogloszeniami, bo to nic nie da. John zostaje u niej.

Ja mam jeszcze taki pomysl, zeby w ramach ostatniej szansy zmasowac atak. Buchnac ogloszeniami wszedzie i poczekac chwile na cud. Jesli nadal bedzie cisza, wpiszemy Azzie syna do dowodu. A moze ktos go zauwazy i bedzie prawdziwy happy end?

Czy ktos mi pomoze? Juz ostatni raz prosze o zamieszczenie ogloszen wszedzie, gdzie maci dojscie.

Powiedzmy, 10 sierpnia mamy deadline.

John bylby pewnie na mnie zly, ze mu zycze rozlaki z Azzie, ale strasznie mi glupio, bo to nie tak mialo byc, to mial byc tymczas i teraz Azzie juz zadnego psa nawet na dwie godziny nie wezmie...

Zatem odliczam!

Bede pisac, gdzie zamiescilam lub odswiezylam ogloszenie Johna. Jesli ktos zamiesci rowniez, prosze o info, bedzie latwiej.
Wszystkim z tego watku bardzo dziekuje za dotychczasowa pomoc.

Nikak, zmienisz tytul?

Posted

I moze jeszcze ze do 10 sierpnia, data mobilizuje.

Bylam dzis u Azzie i Johna. Nawet mimo upalu poszlismy wszyscy (z Szarą jeszcze) na spacer. Coś tam pstrykalam, ale nie zrzucilam jeszcze do kompa i nie wiem, czy cos ciekawego wyszlo.
Chlopak jak zawsze w dobrym humorze.

Dzwonily dwie osoby, pani chyba chciala go do bloku, wiec zrezygnowala, a drugi telefon byl od jakiegos chlopa, ktorego wies lezy kolo tartaka. Podejrzewam, ze to efekt powieszenia ogloszenia w Linowie. I nie zobaczyl plakatu turysta, tylko chlop, ktory pewnie potrzebuje psa na lancuch. Moze poprzedni mu padl, bo nie dostal wody, gdy na lancuchu pilnowal pola. Azzie go szybko splawila i sytuacja nadal bez zmian.

Postaram sie wieczorem napisac, gdzie mi sie udalo wrzucic ogloszenia i baardzo prosze o pomoc.

To ostatnia szansa dla Johna. Prosimy!

Posted

Ja chętnie pomogę, tylko opisik mi potrzebny, albo strona na której jest.
A nie da rady do MP???

P.S. ok, opisik wezme z allegro, tylko dajcie dziewczyny linki, gdzie juz chłopak jest

Posted

Sunia Alaskan Malamut, czarno-szaro-biała.... Młoda, niebieskie oczy, przywieziona z lasu. Zna komendy, jest urocza i bardzo smutna... Na maila wyślę zdjęcie... proszę...pomóżcie ! Szukam właściciela lub nowego (nawet tymczasowego) domu bo ona 2 dni jest w kojcu i w nim cierpi.....

Posted

ewagontarek napisał(a):
Sunia Alaskan Malamut, czarno-szaro-biała.... Młoda, niebieskie oczy, przywieziona z lasu. Zna komendy, jest urocza i bardzo smutna... Na maila wyślę zdjęcie... proszę...pomóżcie ! Szukam właściciela lub nowego (nawet tymczasowego) domu bo ona 2 dni jest w kojcu i w nim cierpi.....

Proponuje allegro. Tylko uwazaj, sunia jest rasowa, telefony pewnie beda dzwonic, potrzebna ostra selekcja.

I załóż jej tutaj osobny watek, zeby wiecej osob dotarlo :)

Posted

Chyba John nie ma szans na dom... Cholera jasna...

Mam zdjecia z ostatniego spacerku w miniony poniedzialek. Ktos moglby zamiescic? :roll: