Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda że domek nie wypalił, ale nie poddajemy się - szukamy dalej. Frontlinem muszę Johna potraktować koniecznie, wiem.
Ja też rozwieszam plakaty (te od Ciebie Fona:) ), w końcu musi się nam udać. John poczuł wiosnę, jemu chyba cały czas się wydaje, że jest takim dużym szczeniakiem, dzisiaj poza normalnym mizianiem ssał moje ręce....:)
Trochę się zrobił zaborczy, zaczął zabierać Szarej swoje kości, a do tej pory to ona jemu zabierała.

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To musimy sie umowic, czy kupisz frontline i zwroce Ci pieniadze, czy ja kupie i przywioze. Tylko ile kilosow wazy ten nasz szczeniaczek?... I jaki frontline, na kark czy spray?

No i sprobuje druknac dla Ciebie te nowe ogloszenia, to jakos sie umowimy na przekazanie :)

Posted

Fona, frontline zostaw mnie, ja się tym zajmę i kupię w poniedziałek.
A do Johna pamiętaj że możesz wpaść w każdej chwili, kiedy tylko będziesz chciała.:)

Posted

No, to psikacz wlasnie zamawiam, za dwa dni powinien byc. Pipsi mi biega po klawiaturze i kasuje to, co napisalam, i dopisuje swoje. Komu kotka?

Posted

Frontline jedzie, jutro powinnam miec, ale jestem zla, bo w sumie lepsza bylaby chyba kropla albo obroza dla Johna. Obroza 60 zl i dziala przeciwkleszczowo przez 7 miesiecy, a frontline 70 zl i dziala 1 mies. na kleszcze! cholera.

Posted

dziewczyny ja wczoraj też byłam u siebie w lecznicy po frontline i lekarz wet polecił mi FIPRex ...podobno działa jak frontline a jest dużo tańszy...na psa 40-60 kg kosztuje u mnie 18 zł...na kleszcze działa do 5 tygodni a na pchły do 3 miesięcy...jest to tubka z pastą i rozprowadza się ją wzdłuż kręgosłupa....sama nie byłam przekonana czy to dobre, ale .....spróbuję

Posted

Przygod z frontline'em cd. Kupujemy w koncu obroze Kiltix, bo chroni od kleszczy do 7 miesiecy, a kosztuje 60 zl, wiec to najsensowniejsze rozwiazanie. Najbardziej mi zalezy wlasnie na kleszczach, tzn. zeby ich nie bylo :)

Hop, hop! John czeka na czlowieka! Nie zapominajcie o nim!

Posted

To takie smutne!!!:shake: :shake:
Powoli już traci nadzieję, nawet nikt to do niego nie zagląda!!!!:razz: :razz:
Czy ja już nie będę miał domku!!!!
:crazyeye: :crazyeye:

Posted

Azzie, pliiis, przed wyjazdem poiskaj troche Johna. Ja po wczorajszym spacerze dzis drugiego kleszcza z siebie zdjelam. Brr, nie lubie tej francy. Siebie tez oblukaj jeszcze!

JOHN KOCHA AZZIE, ona go tez bardzo, ale prosimy, pomozcie znalezc Johnowi dom!!

Posted

wstawiam póki co sobotnie zdjęcia, jutro postaram się dorobić nowe.
A my domku szukamy!
(te dwa poniższe zdjęcia pochodzą jeszcze z poprzedniej sesji zdjęciowej)

a to już nowe - sobotnie

John w akcji...:lol:

Posted

Kawał fajnego psiska!!!!

:)

Judyta , kto bedzie opiekowal sie Johnem podczas twojego wyjazdu?
mama?

kurcze zeby tylko zadnego numeru nie odwalił - tfu tfu