Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniła tylko jedna pani z plakatu z Żyrardowa, szukała psa ale chyba sama nie wiedziała, czego chciała, John jej nie odpowiadał, odesłałam ją do schroniska...:roll:
A John w MP prezentuje się super:)

Posted

Szkoda. Wybralam sie na spacer, cztery godziny chodzilam w niedziele po zyrardowie (moj pies byl w szoku, juz mu te nozki jego ludwiczki wchodzily w dupke) i rozklejalam ogloszenia, staralam sie w okolicy domkowej. Jeszcze mi troche takich rejonow zostalo, moze ktos sie trafi sensowny.

Azzie, chcesz wydrukowane ogloszenia? Jesli tak, to ile potrzebujesz?

Posted

Wczoraj jeszcze rozwiesiłam pare ogłoszeń na Żoliborzu - w tym dwa w lecznicach wet. Powysyłałam też monity do osób, którym wcześniej nadałam sprawę.
Nie traćmy nadziei, Fono

Posted

u mnie też burza, pioruny trzaskają, a John schował się głęboko do budy.;)
dzisiaj go wyczesałam, prężył się i nadstawiał, widać że lubi.
Fona, mi na szczęście drukarka już działa (jakiś czas była popsuta) i ja też biorę się ostro za plakaty.
A na Johna wkońcu musi się jakiś człowiek znaleźć.

Posted

Bylo cudownie! Tak jak mowilas, Nikak, John na zywo oczarowuje czlowieka natychmiast. I jego witalnosc.
Byla piekna pogoda, poszlysmy z Johnem na spacer na lake, tam pies najpierw chodzil i wachal, potem go spuscilysmy ze smyczy i grzecznie chodzil i biegal, bylo rzucanie patyka, a potem John znalazl butelke (po skonczonej zabawie poszedl w krzaczki i skrzetnie wszystko zakopal, lypiac na nas, czy nie podgladamy. Chodzil po wodzie, nadstawial sie do glaskania i caly czas sie usmiechal!
I jeszcze non stop sie przytula!

Gdyby mozna bylo w ogloszeniu oddac to, jaki on jest, juz dawno by mial wille z basenem! :-)

Okreslenie "slonik" bardzo do niego pasuje, taki wielgasny psiul zachowujacy sie jak szczeniak. B o s k i.

No i jego wielkie golebie serce - tuli sie do wszystkich i do psow za plotem macha ogonem (z niektorymi sobie poszczekal oczywiscie, ale dla sportu). PIES ZERO AGRESJI.

Ja go kocham!!!!!!!!

Pozniej wstawie zdjecia ze spaceru.

Posted

Cieszę się, że było super! :)
I gibki jest, prawda?
Azzie powie Ci pewnie, jak wrzucić zdjęcia. Chyba trzeba je najpierw umieścić na jakimś serwerze.

Posted

Jego gibkosc zwala z nog! Ja go pamietalam ze spotkania na peronie, no i pierwszych zdjec - obraz nedzy i rozpaczy. Potem coraz lepiej na fotach, ale trzeba slonika teraz zobaczyc na zywo, zeby go docenic (mysle tu o przyszlych wlascicielach, bo ja go od razu kochalam przeciez i wszyscy tu).

No wlasnie, serwer, pojecia nie mam, co i jak...