fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Odswiezylam na psy.pl, ale trzeba nowych miejsc poszukac, bo na razie glucho. komu plakacik mailem?... :placz: Quote
azzie5 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Zadzwoniła tylko jedna pani z plakatu z Żyrardowa, szukała psa ale chyba sama nie wiedziała, czego chciała, John jej nie odpowiadał, odesłałam ją do schroniska...:roll: A John w MP prezentuje się super:) Quote
fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Szkoda. Wybralam sie na spacer, cztery godziny chodzilam w niedziele po zyrardowie (moj pies byl w szoku, juz mu te nozki jego ludwiczki wchodzily w dupke) i rozklejalam ogloszenia, staralam sie w okolicy domkowej. Jeszcze mi troche takich rejonow zostalo, moze ktos sie trafi sensowny. Azzie, chcesz wydrukowane ogloszenia? Jesli tak, to ile potrzebujesz? Quote
Nikak Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Wczoraj jeszcze rozwiesiłam pare ogłoszeń na Żoliborzu - w tym dwa w lecznicach wet. Powysyłałam też monity do osób, którym wcześniej nadałam sprawę. Nie traćmy nadziei, Fono Quote
fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Wlasnie pomyslalam, ze moze dobrze by bylo zmienic tytul :p Dzieki, Nikak U mnie burza. Ciekawe co John na takie zjawiska... Quote
azzie5 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 u mnie też burza, pioruny trzaskają, a John schował się głęboko do budy.;) dzisiaj go wyczesałam, prężył się i nadstawiał, widać że lubi. Fona, mi na szczęście drukarka już działa (jakiś czas była popsuta) i ja też biorę się ostro za plakaty. A na Johna wkońcu musi się jakiś człowiek znaleźć. Quote
fona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A ja jutro zobacze Johna!! Quote
fona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bylo cudownie! Tak jak mowilas, Nikak, John na zywo oczarowuje czlowieka natychmiast. I jego witalnosc. Byla piekna pogoda, poszlysmy z Johnem na spacer na lake, tam pies najpierw chodzil i wachal, potem go spuscilysmy ze smyczy i grzecznie chodzil i biegal, bylo rzucanie patyka, a potem John znalazl butelke (po skonczonej zabawie poszedl w krzaczki i skrzetnie wszystko zakopal, lypiac na nas, czy nie podgladamy. Chodzil po wodzie, nadstawial sie do glaskania i caly czas sie usmiechal! I jeszcze non stop sie przytula! Gdyby mozna bylo w ogloszeniu oddac to, jaki on jest, juz dawno by mial wille z basenem! :-) Okreslenie "slonik" bardzo do niego pasuje, taki wielgasny psiul zachowujacy sie jak szczeniak. B o s k i. No i jego wielkie golebie serce - tuli sie do wszystkich i do psow za plotem macha ogonem (z niektorymi sobie poszczekal oczywiscie, ale dla sportu). PIES ZERO AGRESJI. Ja go kocham!!!!!!!! Pozniej wstawie zdjecia ze spaceru. Quote
Nikak Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Cieszę się, że było super! :) I gibki jest, prawda? Azzie powie Ci pewnie, jak wrzucić zdjęcia. Chyba trzeba je najpierw umieścić na jakimś serwerze. Quote
fona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jego gibkosc zwala z nog! Ja go pamietalam ze spotkania na peronie, no i pierwszych zdjec - obraz nedzy i rozpaczy. Potem coraz lepiej na fotach, ale trzeba slonika teraz zobaczyc na zywo, zeby go docenic (mysle tu o przyszlych wlascicielach, bo ja go od razu kochalam przeciez i wszyscy tu). No wlasnie, serwer, pojecia nie mam, co i jak... Quote
Nikak Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Myślę, że trzeba przeredagować treść ogłoszeń. Może pomyślimy o tym w we wtorek, co, Fono? O której będziesz w pracy? Quote
fona Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 od 11 zdecydowanie trzeba przeredagowac, zmienic fote i kolory na weselsze. juz Norbi bedzie mial co robic :) Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Bo ja nieuczona jestem, na jaki serwer trzeba to najpierw wyslac? Wyslalam mailem azzie, jak bedzie miala chwile, to na pewno wstawi Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Kurcze, tak bym chciala pokazac wam zdjecia ze spaceru... Moze ktos mnie nauczy wrzucac je tutaj? Pliiis Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Azzie, dzieki, ze je wstawilas! Nie moge sie na niego napatrzec. Usmiech na kazdym ujeciu. Quote
azzie5 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 fona, piszę Ci priva jak zamieścić zdjęcie na dogo na przyszłość:cool3: A John jest cudny. Quote
fona Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dziekuje, dobra kobieto, nikt mnie nie chcial nauczyc :) Quote
Recommended Posts