Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drukuje ogloszenia z nowym zdjeciem. Odswiezylam na psy.pl. dalam na allegro nowe z nowymi fotkami.
Azzie, czekam na zdjecia! Pliiis, na mail mi przyslij.

Nikak, ale czy ty mozesz prowadzic, jezdzic? :)

Posted

Prowadzić mogę, jeździć nie za daleko, nie mogę się szarpać z psem i nosić Johna na rękach :) Postaram się także omijać wertepy albo przejeżdżać przez nie łagodnie ;) Może mi nic nie wypadnie :crazyeye:
Azzie, czy pojedziesz ze mną tak w ogóle?

Posted

fona napisał(a):
Mam piekne nowe ogloszenia! Kto ma ochote porozwieszac u weta lub na ulicach? - chetnie wysle mailem!

Dawaj! :eviltong:

Posted

Bardzo dziekujemy Norbiemu!!! :modla: Norbi, jesteś wielki!! :sweetCyb:
Dałam dziś powtórkę do "Gazety Stołecznej". Mam nadzieję, że się ukaże :cool3:

Posted

azzie5 napisał(a):

na tym siedzacym zdjeciu John jest zachwycajacy
tam wlasnie widac tylko jej poloweczke...musiala powalczyc z ogrodzeniem w czasie wspinaczki lub podkopu

adresatki to moja slabosc...

zdjecia SUPER! ! !
czy na plakaciku jest to zdjecie ze stojacymi uszami?
jakiz on jest piekny! te uszy na bacznosc! co za spojrzenie! w calej swej krasie i okazalosci dojrzaly DOG MAN!

Posted

Azzie, Pixie, za chwilunie wysle ogloszenia. Tylko - sierota - skopiowalam tekst z bledna data znalezienia Johna, trudno. :oops:

Zdjecia super, jaki on jest szczesliwy, kurcze, zeby to byly fotki juz z jego domku...

Posted

Wsciekam sie! Wczoraj wieszalam ogloszenia, dzis juz polowy nie bylo, a zuzywam na jedno pol rolki tasmy klejacej, zeby trudno bylo zerwac. O, losie!

Posted

rozumiem, ze znikaja z ulic, tj ze slupow, przystankow tramwajowych etc
a lecznice wet, psie sklepiki, tam bylyby bezpieczniejsze i skierowane do wezszego grona, ale konkretnie zainteresowanego
p.s. czekam na zmniejszone fotki, bo wydruk nie lapie calego Johna
pzdr

Posted

Pixie, te u weta wisza, ale czlowiek zaginiony i gotowka bez poreczycieli moga wisiec na slupach, pies - nie.

Aga, chodzi Ci o Torysa? A co Psi Los zrobil, bo nie kojarze?

Posted

fona napisał(a):
Nikak, sprobuj, prosze, puscic do Pixie i Azzie plakacik, bo ode mnie zle jest.

Plakaciki poszly, mam nadzieje, ze bedzie OK

Posted

a ja dziękuję za śliczny plakacik, oby przyniósł Johnowi szczęście.:cool3: Ważna i na 100% pewna informacja: John nie jest Torysem, zostało to potwierdzone przez panią Torysa, która widziała Johna. Psy są do siebie naprawdę bardzo podobne, ale nie identyczne. Torys jest trochę bardziej kudłaty i ma 14 lat.