azzie5 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 dziękuję Wam bardzo za te wszystkie ogłoszenia. :) John upały znosi całkiem dobrze, poprostu kładzie się w cieniu, przymyka oczy i nastawia uszy, żeby być czujnym gdyby zaczęło dziać się coś ciekawego. Bardzo, ale to bardzo bał się ostatniej burzy, do tego stopnia że usiłował wejść oknem do domu, musiałam zamknąć lufcik w kuchni bo nasz kot Bonifacy prawie dostał zawału serca jak zobaczył Johnisko w oknie (bo John już prawie prawie wchodził przez okno). No i po tej burzy następnego dna John zrobił wyrwę w ogrodzeniu z tyłu wybiegu i niespodziewanie połączył się z moimi psami. Suki przyjęły go w miarę spokojnie, ale z najmłodszym Dźekim szczepiły się zębami, złapałam Johna za ogon i odciągnęłam do tyłu, mama złapała Dżekiego, który nie dawał za wygraną. Teraz na razie John jest niestety uwiązany, gdyż nie ma na chwilę obecną innego wyjścia, tata jutro naprawi ten płot. W ramach rekompensaty zabrałam Johna na parogodzinny spacer, niedawno wróciliśmy, John ugasił pragnienie i teraz odpoczywa. Quote
fona Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 To pieknie! Znowu cos chlopak wykombinowal, chory by byl, gdyby nie wylazl. Quote
paros Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 John biega jak szalony, jest w swoim żywiole:lol: I jak pięknie prezentuje się w biegu :evil_lol: Quote
fona Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Jeszcze chyba Azzie nie wstawila zdjec z ostatniego spaceru... Azzie, jak egzaminy, juz popchniete wszytskie? :) Quote
azzie5 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jeszcze jeden egzamin - najgorszy.... Jakby nie te Twoje książki to nie wiem, co bym zrobiła... u Johna wszystko ok, płot dawno naprawiony, psisko szczęśliwe... Quote
Aga_Mazury Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 John jest cudny.... już pisałam na wątku Kory ...suczki, która potwornie reaguje na burzę.... ...taki lęk może u psiaka nawet zawał spowodować...warto więc jest miec pod ręką jakiś lek uspokajający od weta ...(mój psiak dostawał) Quote
aśka-od-dagona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Azzie, czyli John juz zostaje u Ciebie? Czy nadal czeka? Quote
fona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pozwole sobie sie wypowiedziec za Azzie: po pierwsze, John czeka juz tak dlugo na dom, ze Azzie stracila nadzieje, ze cos sie zmieni po drugie, Azzie juz sie zdazyla zakochac w Johnie (o, juz dawno) i oddac Johna byloby jej bardzo ciezko ale JOHN NADAL CZEKA, bo np. Dropka z PKP Warszawa Wlochy Azzie nie mogla juz wziac do siebie na tymczas i pies wyladowal na Paluchu... Azzie, powodzenie na egzaminie :) Taka teraz pogoda, ze nie moge nawet przyjechac, spacer w takim upale mija sie z celem chiba, zreszta wykorkowalabym po drodze, lato to dla mnie czas stracony, bo i tak siedze w domu przed wiatrakiem Quote
azzie5 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jeśli nikt się nie znajdzie to John u mnie zostanie, nie ma innego wyjścia Quote
paros Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pędem na 1 stronę!!! Czy ktoś pytał o Johna?? :roll: Quote
azzie5 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 tak, ostatnio miałam kolejny 'bardzo inteligentny' telefon, dzwonił jakiś chłop ze wsi i bardzo nalegał, żebym załatwiła mu psa do pilnowania dzików, sypał przekleństwami że aż głowa mała... dlaczego ja mam szczęście do takich ludzi... Quote
fona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jeszcze na poczatku przyszlego tygodnia postaram sie zamiescic kilka ogloszen. Dam do oferty, na allegro wystawie z nowymi zdjeciami i na gazeta.pl, bo tam chyba nie bylo. Azzie, czy dostalas zdjecia z ostatniego naszego spaceru? Wyslalam chyba w czterech mailach, ale majaczy mi sie, ze cos do mnie wrocilo, bo zawalilam Ci skrzynke. Quote
azzie5 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 jeszcze nie zdążyłam ich wstawić:oops: dzisiaj się za to wezmę Quote
fona Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 John na allegro. http://www.allegro.pl/item113915406_ten_pies_czeka_na_wspanialy_dom_pokochaj_go_.html Quote
paros Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Sprawdzę i uaktualnię swoje ogłoszenia o Johnie :lol: Quote
fona Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 John szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hau! Quote
milena182 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mi znowu sie snil john niestety nadal bym w schronisku... Quote
Nikak Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Na szczęście na jawie w nim nie jest. Ale musi i tak mieć własny dom. Quote
Nikak Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 John musi mieć własny domu - więc HOOOOP do góry! Quote
Recommended Posts