fona Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 I to jest bardzo smutne, bo jest u azzie juz ponad trzy miesiace... Quote
milena182 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Fona nie wiem czy wiesz ale masz nie regulaminowy podpis.ja mialam dwa banerki-john i do mojej galeri to kazali mi jeden usunac uwazaj bo tobie tez moga kazac. Quote
fona Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Azzie, napisz prosze, czego potrzebujesz dla Johna. On juz tak dlugo u Ciebie... Czy zamieszczalas ostatnio jakies ogloszenia? Chce wlasnie zasiasc (szkoda, ze pogoda nawalila i nie mamy nowych zdjec) i gdzies powysylac. Quote
fona Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 John jest na: allegro psy.pl bedzie w Ofercie eurocity.pl Quote
azzie5 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 właściwie to niczego nam nie potrzeba, nie zamieszczałam ostatnio ogłszeń w necie, ale na bierząco rozwieszam plakaty u siebie. Quote
paros Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 John jest na eoferty też. :roll: I nikt nie dzwoni?? :shake: Quote
Aga_Mazury Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no, ale żeby John jeszcze nie miał domu...to jest już przesadaaaa.....haloooooooooooo ....czy nie widzicie, że tu taki wspaniały piesio jest????:-o Quote
fona Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Azzie, ja znow niesmialo spytam o niedziele lub poniedzialek. Chyba bardziej bede mogla w poniedzialek, ale na razie pytam o te dwa dni. Mam zostac oddelegowana do Grodziska w celu sprawdzenia domku dla Zuli. Moze wyciagnelabym Cie na rower do Grodziska po spacerku z Johnem? Masz tyle czasu? Quote
azzie5 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ok, to poniedziałek do południu? do Grodziska możemy jechać też :) Quote
fona Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Bylam wczoraj u Azzie i Johna, nawet zasiadlam do kompa, zeby to opisac, ale zawsze, jak chce Azzie wyslac zdjecia, wysiada internet. Poszlysmy z Johnem i Szarą na spacer. Psiuny biegaly z wielkimi usmiechami, John oczywiscie jak wielki szczeniak sie zachowywal. Ciezko bylo zrobic nieporuszone zdjecie, poza tym nochal ciagle weszyl w trawie, ale kilka wyszlo :) azzie umie wstawiac ladniej, takie duze, ale niech sie uczy dziewczyna :) Quote
milena182 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 sliczne zdjecia u mnie w Płockim schronie jest suka bardzo podobna do johna ma na imie Kama i ciezko sie jej zyje... Quote
paros Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Zmęczony bieganiem, ale jeszcze przejdź na pierwszą stronę :roll: Quote
fona Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No i mamy problem. Domek musi byc natychmiast, bo jeszcze chwila i Azzie Johna nie odda. Quote
milena182 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 dzis john mi sie snil i nie tylko on ale tez kama z plockiego schronu ktora wyglada jak on,dobek i malenki pinczerek czy tam sarenka. Quote
fona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ooo, a domki dla nich tez Ci sie snily? Jakies adresy, telefony? :) Quote
Recommended Posts