Aga_Mazury Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 pewnie teskni za azzie....bidulisko...dostał tyle miłości i opieki....echhhhhhhhh.......cudniaste psisko....:) oby był grzeczny dla taty azzie;) Quote
fona Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bedzie grzeczny na pewno, to jest bardzo madry i grzeczny pies. I bardzo wierny... Mnie juz odprowadzal na pociag (przeskoczyl ogrodzenie, jak po spacerze Azzie mnie odprowadzala, i wybiegl do nas z Szara). Mam nadzieje, ze nie wycial za pania teraz :crazyeye: Quote
fona Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 John nie chce spadac! On chce miec DOM! Dogomaniacy, pomozcie, prosze, on nie moze zostac u Azzie. Moze ktos rzuci jakis nowy pomysl, gdzie szukac??? Prosimy!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No, ale tak nie może być, żeby do Johna nikt nie zaglądał.....przecież on tak bardzo chce być kochany.......... Quote
fona Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Niestety, poszedl w zapomnienie... :-( :-( :-( Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 John - hop do góry! Wskakuj wyżej, jak to tak możesz na dole sobie siedzieć cichutko? Jesteś taki piękny... :) Quote
milena182 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='paros']kto ma domek dla Johna???? Tak bardzo prosi!!!:modla: :modla: :modla: Paros z zadnego twojego banerka nie ma przejscia do strony psa zrob cos z tym bo chcialabym wejsc na strone tego czarnego psa Quote
paros Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Taki piękny pieseczek szuka domu!!!:crazyeye: :crazyeye: Quote
paros Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 John jest tu: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=8550 w poszukiwaniu domku!!! :crazyeye: :crazyeye: Quote
azzie5 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 John ma się bardzo dobrze, powitał mnie serdecznie po powrocie z podróży, chyba pomalutku zaprzyjaźnia się z naszym kotem (choć kotów ogólnie rzecz biorąc nie lubi) Quote
fona Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Witaj, Azzie! A co Tata mowi, jak sie sprawowal? Niestety w jego sprawie nic sie nie zmienilo, ja, przyznam szczerze, nie dostarlam w nowe miejsca z Johnem, cholera... Quote
fona Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='paros']John jest tu: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=8550 w poszukiwaniu domku!!! :crazyeye: :crazyeye: Paros, dziekuje! Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ogolnopolska akcja adopcyjna 08-19 maja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25430 dajcie tam johna on sie zrobil taki mlodzieniaszek pod troskliwym okiem azzie5 juz od dawna mysle, ze Tacie naleza sie spejcalne podziekowania, pamietam jak nie skory byl do zatrzymania go a teraz juz tyle czasu toleruje...a moze nawet polubil ... fotki piekne, ja najbardziej chyba lubie tego biegnacego przez lake moze ta akcja adopcyjna mu przyniesie szczescie jest rozreklamowana, pewnie widzialyscie, amoze juz go wstawilyscie tam watek ruchomy, wiec podrzucam do tych w ktore zagladam, choc nie zawsze aktywnie na razie trzymam kciuki Quote
fona Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 No i nie ma jeszcze Johna na wybierzmiska.pl. Czekamy... Azzie, czy Ty aby na pewno wrocilas? Jak sie miewa psisko? Quote
azzie5 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 jestem jestem! tata nie miał z Johnem problemów, wszystko było ok. John właśnie leży sobie w cieniu pod drzewami i trzepie uszami na komary. Obróżka antykleszczowa dobrze się sprawdza, kleszcze nie mają szans. Quote
fona Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Caly czas nie ma Johna na wybierzmiska.pl :( Musze wyslac mail z pytaniem dlaczego. Juz sie nie moge doczekac kolejnego spacerku. A moze strzelilam dzisiaj w totka i kupie Johnowi domek i z nim zamieszkam w tym domku i sie problem tak rozwiaze... :evil_lol: Quote
Nikak Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 To ja też może dzisiaj zagram :) Jutro losowanie. Jak się czuje Johnisko? Quote
Recommended Posts