Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bedzie grzeczny na pewno, to jest bardzo madry i grzeczny pies. I bardzo wierny... Mnie juz odprowadzal na pociag (przeskoczyl ogrodzenie, jak po spacerze Azzie mnie odprowadzala, i wybiegl do nas z Szara). Mam nadzieje, ze nie wycial za pania teraz :crazyeye:

Posted

John nie chce spadac! On chce miec DOM!

Dogomaniacy, pomozcie, prosze, on nie moze zostac u Azzie. Moze ktos rzuci jakis nowy pomysl, gdzie szukac???

Prosimy!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='paros']kto ma domek dla Johna????

Tak bardzo prosi!!!:modla: :modla: :modla:
Paros z zadnego twojego banerka nie ma przejscia do strony psa zrob cos z tym bo chcialabym wejsc na strone tego czarnego psa

Posted

John ma się bardzo dobrze, powitał mnie serdecznie po powrocie z podróży, chyba pomalutku zaprzyjaźnia się z naszym kotem (choć kotów ogólnie rzecz biorąc nie lubi)

Posted

Witaj, Azzie!
A co Tata mowi, jak sie sprawowal? Niestety w jego sprawie nic sie nie zmienilo, ja, przyznam szczerze, nie dostarlam w nowe miejsca z Johnem, cholera...

Posted

ogolnopolska akcja adopcyjna 08-19 maja
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25430
dajcie tam johna

on sie zrobil taki mlodzieniaszek pod troskliwym okiem azzie5

juz od dawna mysle, ze Tacie naleza sie spejcalne podziekowania, pamietam jak nie skory byl do zatrzymania go a teraz juz tyle czasu toleruje...a moze nawet polubil ...

fotki piekne, ja najbardziej chyba lubie tego biegnacego przez lake

moze ta akcja adopcyjna mu przyniesie szczescie
jest rozreklamowana, pewnie widzialyscie, amoze juz go wstawilyscie tam

watek ruchomy, wiec podrzucam do tych w ktore zagladam, choc nie zawsze aktywnie
na razie
trzymam kciuki

Posted

jestem jestem! tata nie miał z Johnem problemów, wszystko było ok. John właśnie leży sobie w cieniu pod drzewami i trzepie uszami na komary. Obróżka antykleszczowa dobrze się sprawdza, kleszcze nie mają szans.

Posted

Caly czas nie ma Johna na wybierzmiska.pl :(
Musze wyslac mail z pytaniem dlaczego.

Juz sie nie moge doczekac kolejnego spacerku. A moze strzelilam dzisiaj w totka i kupie Johnowi domek i z nim zamieszkam w tym domku i sie problem tak rozwiaze... :evil_lol: