Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może dać to zdjęcie, na którym John ma pyszczek odwrócony do tyłu, zawinął pięknie i wdzięcznie ogon i ma melancholijne spojrzenie? ;) Widać go z profilu całego i wygląda bardzo statecznie. Niestety nie umiem wkleić zdjęcia, żeby je pokazać :( To jedno z tych pierwszych robionych Johnowi.

Posted

zrobię jeszcze jakieś nowe foty, tylko nie wiem kiedy wstawię, czy uda mi się jutro.
A my wróciliśmy właśnie ze spaceru.:) Na smyczy John już tak strasznie nie ciągnie, nie wyrywa się do psów i ludzi. Chodzi żywym, spacerowym krokiem, ale spokojnie, od czasu do czasu pociągnie, szczególnie w stronę domu.;)

Posted

czekam na fotki, moze juz z nowym zdjeciem puszcze te ogloszenia, na razie i tak mam wydrukowanych sporo tamtych

pozdrawiam Johna - fona :eviltong:

Posted

Piekne zdjecia. A Szara wyglada jak siostra Johna!
Powymieniam w ogloszeniach. Dzis sie skonczyla kolejna aukcja na allegro, wystawie akurat z nowymi fotkami. Nikt nadal nie dzwonil? :shake:

Posted

Bardzo ładne zdjęcia. Super :) Dobrze tam Johnikowi ;) Jak się sprawuje teraz?
A propos zdjęć- czy Johnik nie zlewa się czasem za bardzo z tłem? Na tamtych na śniegu był większy kontrast. Trzeba najpierw sprawdzić, jak to będzie wyglądało na wydruku - jakość zawsze jest trochę gorsza niż na monitorze.

Posted

John, kochany, tak mi smutno, bo widze, ze juz wszyscy o tobie zapominaja... Nawet na dogo juz prawie nikt nie zaglada.

Auuu! Jak Johna wypromowac? Jest tu jakis PR-owiec z nami? :)

Posted

dobrze Fona, że pilnujesz wystawiania aukcji, własnie się zastanawiałam czy nie trzeba nowej wystawić.
A Szara i John są rzeczywiście bardzo podobni, jestem krótkowidzem i jak patrzę na nie z daleka to czasami mi się trochę mylą :oops:
John dostał wczoraj mega skarba - własną gumową piłeczkę i było szaleństwo radości i iście szczeniackie wygłupy.
A potem oczywiście jak poszłam to skarb został skrzętnie zakopany, na szczęście patrzyłam z okna gdzie, więc jest nadzieja, że odzyskam go w stosownej chwili do kolejnego napadu szaleństwa Pana Psa.
intensyfikuję poszukiwanie domu.

Posted

John jest na aukcji niemal non stop, z zaledwie kilku-kilkunastogodzinna przerwa. Zawsze kilkaset wyswietlen, teraz jedna osoba obserwowala, ale sama wiesz, ze cisza.
Jechalam dzis z pania psiara pociagiem, dalam jej ogloszenia, zeby puscila w swiat. Chodze i rozklejam.
Zamknelismy juz kwietniowy numer "Mojego Psa", o ile sie nie myle, bedzie w kioskach w czwartek, a w srodku John. Wielkiego odzewu po tym nie ma, od razu mowie, zwykle jeden psiak z kilku prezentowanych jest pokazywany pozniej juz w nowym domu. I to chyba nie co miesiac... Ale John sie usmiecha, moze trafi sie druga Pani Liskowa lub inna dobra dusza, dla ktorej wiek nie ma znaczenia.

Azzie, jak potrzebujesz ogloszenia, moge Ci druknac i np. podrzucic z karma jakas czy kaska na zarelko. No i zobaczylam Johna, jak pilnuje obejscia :)

Posted

Mam w reku najnowszy numer "Mojego Psa" - na 54. stronie jest John w rubryce adpcyjnej, pieknie sie usmiecha. Wstrzymuje teraz oddech, zeby to cos dalo, i mam nadzieje, ze John pojawi sie jeszcze raz w tej rubryce, by sie pokazac w nowym domu. Tuz pod Johnem wyprawka dla niego - bo jesli sie ktos znajdzie, John dostanie "becikowe" - troche, jak patrze, nie jego rozmiary, bo to w koncu slonik, ale jesli juz dojdzie do adopcji, powalcze o to, zeby prezenty mu sie przydaly.

Trzymajmy kciuki!

:crazyeye: