Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łapka już nie boli, bo nie musi jej nadwyrężać. Ale stawia ją ostrożnie.
rozwiesiłam dzisiaj ogłoszenia na dworcu zachodnim, gdyby ktoś był jeszcze chętny do rozwieszania to podeślę na maila.

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Mam ogromny problem z kompem, napisalam juz dwa razy dlugi list i polecialy w kosmos, musze wiec po kawalku chyba :(

Chcialam serdecznie podziekowac WSZYSTKIM za ekspresowa akcje i uratowanie Johna z Zachodniego. Po raz kolejny jestem wzruszona do lez i pelna podziwu za Wasza skutecznosc. :crazyeye:

Posted

Johna spotkalam na peronie. Moglam jedynie dac mu to, co mialam, i musialam wskoczyc do pociagu. Poprosilam kolezanke o puszczenie ogloszenia i przez weekend akcje sledzilam tylko przez telefon.

Dzis juz moge sie do Was przylaczyc. Przede wszystkim prosze o numer konta i informacje, co jest potrzebne.
Prosze tez o plakaciki i ogloszenie, ktore mozna by przesylac przez internet.

John ma juz zapeniowne miejsce w rubryce adopcyjnej miesiecznika "Moj Pies" - w numerze kwietniowym, ktory ukaze sie 29 marca. Niestety nie udalo sie do numeru, ktory jest teraz w przygotowaniu, bo tam juz pieski sa zamieszczone i musialabym ktoregos wyrzucic, a tak przeciez nie mozna, nie ma rownych i rowniejszych.

Posted

Do "Mojego Psa" potrzebne sa zdjecia, prosze, przyslijcie na mail.

Wracajac do psa i jego rzekomego bezdomnego wlasciciela - wydawalo mi sie, ze juz widzialam czlowieka z takim psem zebrzacego za ulicy (mlody mezczyzna, chyba narkoman) - ale pewnosci nie mam.
Sadzac po zachowaniu psa, mozna przypuszczac, ze byl porzucony lub zaginal na kolei, bo gdy wjechal pociag, psiul chodzil i wygladal na kogos, czy nie idzie po niego :-(

Posted

fona napisał(a):
Johna spotkalam na peronie. Moglam jedynie dac mu to, co mialam, i musialam wskoczyc do pociagu. Poprosilam kolezanke o puszczenie ogloszenia i przez weekend akcje sledzilam tylko przez telefon.

Dzis juz moge sie do Was przylaczyc. Przede wszystkim prosze o numer konta i informacje, co jest potrzebne.
Prosze tez o plakaciki i ogloszenie, ktore mozna by przesylac przez internet.

John ma juz zapeniowne miejsce w rubryce adopcyjnej miesiecznika "Moj Pies" - w numerze kwietniowym, ktory ukaze sie 29 marca. Niestety nie udalo sie do numeru, ktory jest teraz w przygotowaniu, bo tam juz pieski sa zamieszczone i musialabym ktoregos wyrzucic, a tak przeciez nie mozna, nie ma rownych i rowniejszych.

Świetnie (z tą gazetą), oby był jakis odzew. A może do tego czasu coś juz się znajdzie... Oby... :kciuki: :kciuki: :kciuki:
No i witaj na Dogomanii:B-fly:

Posted

iza_g napisał(a):
Świetnie (z tą gazetą), oby był jakis odzew. A może do tego czasu coś juz się znajdzie... Oby... :kciuki: :kciuki: :kciuki:
No i witaj na Dogomanii:B-fly:

Dzieki :)
Czytam od dawna, dopiero teraz skrobnelam cos.

Posted

Pozwoliłam sobie napisać PW do rebellii z prośbą o tekst. Trzeba wystawić mordkę na aukcji. Może znajdzie się ktoś chętny, by zaadoptować psiaka :)
Azzie, mogę rozwiesić plakaty w lecznicach w mojej okolicy, między innymi na Żytniej :p

Posted

witaj Fona!:multi:

John jest dzisiaj jeszcze aktywniejszy niż wczoraj, mniej siedzi w budzie i zaczyna reagować na to, co dzieje się na zewnątrz, poza terenem, na którym przebywa. No i trochę więcej szczeka, ale nie próbuje się wydostawać.

Zadzwoniła do mnie roztrzęsiona dziewczyna z ogłoszenia, której wydaje się, że to może być jej pies Max, zaginiony rok temu. Dość dokładnie go opisała, ma jeszcze zadzwonić, zapraszałam żeby go obejrzała. O ile dobrze zrozumiałam mieszka w moich okolicach. Największym dowodem będzie, jeśli John rozpozna ją jako swoją panią.

Posted

Czesc wszystkim, czesc Fona ;)
Trzymajmy kciuki, może to Maks :kciuki: . Oby!
Choć z drugej strony pamiętałby komendę "podaj łapę", a nie pamiętałby własnego imienia? Nie wydaje mi się to zbyt prawdopodobne :shake:. ale nie kraczmy. Może przez ten rok był u kogoś, kto kazał mu podawać łapę, ale nazywał go inaczej...
Azzie, ja też Tobie jeszcze nie podziękowałam, co niniejszym czynię :) I pozdrów Tatę :)