nani ni Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Koniecznie trzeba wywiesic ogloszenia- moze on rzeczywiscie sie zgubil? Nie jestem z Warszawy, ale moze tez ogloszenie w jakiejs gazecie? Chociaz- niestety- wydaje mi sie, ze wiekszosci blakajacych sie psow nikt nie szuka :-( Czy tam na tej Zachodniej sa jakies ciecie czy pracownicy, ktorzy by ewentualnie mogli wiedziec, kiedy ten pies sie tam pojawil i jak? Niestety na aaby wyrzucaja stare ogloszenia, ale pamietam, ze w grudniu ktos szukal swojego starego, duzego i wilczurowatego psa- ale on zginal chyba po drugiej stronie Wisly... Quote
joaaa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Słuchajcie, jesteście super, taka szybka reakcja! Gratulacje! :klacz: :klacz: :klacz: Zagladałam tu na chwilę parę godzin temu i nawet jeszcze nie było wątku. Ybot ma rację, co będzie dalej jak nikogo nie znajdziemy! Ale może o to martwić się później. W najgorszym wypadku schronisko ale mozna wybrać takie, w którym mają lepsze warunki. Na razie spróbujmy z hotelem, ja tez się dorzucę ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, bo teraz brak. :roll: A z Pastorkiem to jest chyba jeszcze problem wychowania, tak?? Quote
Irkowa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jutro niedziela - warto by z nim podjechac pod WOT!!!! Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Chrupek napisał(a):jutro niedziela - warto by z nim podjechac pod WOT!!!! właśnie WOT !!! Prosze powiedzcie o której to godzinie ?!?!?! Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Chrupek napisał(a):8:30 (chyba:roll: ) :( 3 wersja to już .... mnie pamięc zawodzi i wyszło mi że o 9 moja mader mi mówi że o 8 ... Quote
Magdarynka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No fotki rzeczywiście średnio wyszły... Może jutro spróbujemy zrobić lepsze? Dajcie znać, gdy będziecie go odbierać... A może jeszcze dziś mu zrobię...? Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 chrupku no my mamy jechac z pastorem do wotu....moze sie jakos spotkamy z misiem....kochana, zdjecia faktycznie takie yyyyy, misio jest 100 razy piekniejszy ale nie daje sie uchwycic bo w ruchu wciaz.....taka krecidupka psia:) sama bym lepsiejszych nie wyprodukowala!!!!:evil_lol: a na ktora trzeba byc w wocie????? na 8.00??? :razz: "ojezujezu":roll: Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='YBOT']chrupku no my mamy jechac z pastorem do wotu....moze sie jakos spotkamy z misiem....kochana, zdjecia faktycznie takie yyyyy, misio jest 100 razy piekniejszy ale nie daje sie uchwycic bo w ruchu wciaz.....taka krecidupka psia:) sama bym lepsiejszych nie wyprodukowala!!!!:evil_lol: a na ktora trzeba byc w wocie????? na 8.00??? :razz: "ojezujezu":roll: ja nie mogę bo auto mam nadal zepsute ale jeśli mogiem wtrącić to chyba lepiej być ciut wcześniej Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dziewczynki, jestescie wielkie, dziekuje za pomoc,choc wiem, ze to dopiero poczatek drogi... Quote
Misha&Malut Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 joaaa napisał(a):645 21 21 to nr do WOTu tam odsyłają pod inny nr pod który dzwoniłąm dzisiaj z 10 razy i nic ;( Quote
joaaa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Według mnie jest przepiękny! Jak nie znajdzie sie właściciel, to na pewno znajdziemy mu dom! Quote
YBOT Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jest przepieknym slonikiem to fakt.....i ma grube piekne futro i ABSOLUTNIE nie jest staruszkiem! Quote
Magdarynka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Kontakt Telewizja Polska S.A. TVP3 Regionalna ul. Jasna 14/16 00-054 Warszawa tel. (022) 547 63 81, fax (022) 547 43 38 e-mail: Sekretariat.TVP3@waw.tvp.pl P.o. Dyrektora Janusz Sejmej Zastępca Dyrektora Marek Kassa Kontakt z Widzami tel. (022) 547 43 36; (022) 547 42 96 e-mail: kontakt.tvp3@waw.tvp.pl Redakcja Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego Tel: (022) 547 62 79 e-mail: kurier.warszawski@waw.tvp.pl Quote
joaaa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 zaraz poszukam dalej! Aha w gazecie wyborczej jest dział z darmowymi ogłoszeniami i tam są numery tel., pod które można zgłaszać znalezione zwierzęta (baza danych), może tam maja info o której godz. albo tel.do wotu właściwy. Quote
joaaa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Widzę, że Magdarynka mnie ubiegła :cool3: Spróbujcie z GW, to chyba właśnie w sobotniej jest ta rubryka, w stołecznej. Albo w ogłoszeniach drobnych. Ja nie mam gazety :shake: Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 YBOT napisał(a):jest przepieknym slonikiem to fakt.....i ma grube piekne futro i ABSOLUTNIE nie jest staruszkiem! Może to nie ten, o którym mówiła koleżanka? Zaraz zresztą spróbuje połączyć się z netem, żeby potwierdzić (bądź nie). Zresztą wszystko jedno - temu też się pomoc należy. Tylko żeby tam jeszcze jakiś inny głodny staruszek się nie błąkał. O Jezu... Quote
Magdarynka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Chyba się przejdę jeszcze do tej lecznicy... Zobaczę, czy się futrzak uspokoił, czy postawił już na nogi całe osiedle... Dam lekarzowi aparat niech mu zrobi kilka fot... Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 W "GW" dają w piątki te ogłoszenia, tel. 555 43 35 lub 555 47 50 albo SMS-em pod nr 72007: trzeba wpisać kod rubryki (pies czeka na człowieka to kod WFP, zrobić spację i wpisać tresc (do 140 znaków). Koszt SMS-a to 2,44 zł (wspiera się tym też Paluch) Tylko wydaję mi się, żeby zgłosić w okolicach środy, bo do tego czasu może coś się zmienić w sytuacji psiaka. Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Aby ogłoszenie ukazało się w piątek, trzeba je przesłać w do godz. 16 w środę Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Koleżanka właśnie przysłała mi SMS-a: "TO TEN PSIULO!" :lol: Uff, czyli nie błąka się tam jeszcze jeden... (miejmy nadzieję) Quote
Nikak Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Ninejszym przekazuję podziękowania dla wszystkich od koleżanki, która wypatrzyła bidula i nas wszystkich zaalarmowała. Włączy się do akcji niestety dopiero we wtorek, bo na razie ma problemy z netem. Quote
Recommended Posts