Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koniecznie trzeba wywiesic ogloszenia- moze on rzeczywiscie sie zgubil?
Nie jestem z Warszawy, ale moze tez ogloszenie w jakiejs gazecie?
Chociaz- niestety- wydaje mi sie, ze wiekszosci blakajacych sie psow nikt nie szuka :-(
Czy tam na tej Zachodniej sa jakies ciecie czy pracownicy, ktorzy by ewentualnie mogli wiedziec, kiedy ten pies sie tam pojawil i jak?

Niestety na aaby wyrzucaja stare ogloszenia, ale pamietam, ze w grudniu ktos szukal swojego starego, duzego i wilczurowatego psa- ale on zginal chyba po drugiej stronie Wisly...

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, jesteście super, taka szybka reakcja!
Gratulacje! :klacz: :klacz: :klacz:
Zagladałam tu na chwilę parę godzin temu i nawet jeszcze nie było wątku.
Ybot ma rację, co będzie dalej jak nikogo nie znajdziemy!
Ale może o to martwić się później.
W najgorszym wypadku schronisko ale mozna wybrać takie, w którym mają lepsze warunki.
Na razie spróbujmy z hotelem, ja tez się dorzucę ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, bo teraz brak. :roll:
A z Pastorkiem to jest chyba jeszcze problem wychowania, tak??

Posted

chrupku no my mamy jechac z pastorem do wotu....moze sie jakos spotkamy z misiem....kochana, zdjecia faktycznie takie yyyyy, misio jest 100 razy piekniejszy ale nie daje sie uchwycic bo w ruchu wciaz.....taka krecidupka psia:) sama bym lepsiejszych nie wyprodukowala!!!!:evil_lol: a na ktora trzeba byc w wocie????? na 8.00??? :razz: "ojezujezu":roll:

Posted

[quote name='YBOT']chrupku no my mamy jechac z pastorem do wotu....moze sie jakos spotkamy z misiem....kochana, zdjecia faktycznie takie yyyyy, misio jest 100 razy piekniejszy ale nie daje sie uchwycic bo w ruchu wciaz.....taka krecidupka psia:) sama bym lepsiejszych nie wyprodukowala!!!!:evil_lol: a na ktora trzeba byc w wocie????? na 8.00??? :razz: "ojezujezu":roll:

ja nie mogę bo auto mam nadal zepsute ale jeśli mogiem wtrącić to chyba lepiej być ciut wcześniej

Posted

Kontakt

Telewizja Polska S.A.
TVP3 Regionalna
ul. Jasna 14/16
00-054 Warszawa
tel. (022) 547 63 81, fax (022) 547 43 38
e-mail: Sekretariat.TVP3@waw.tvp.pl

P.o. Dyrektora Janusz Sejmej

Zastępca Dyrektora Marek Kassa

Kontakt z Widzami
tel. (022) 547 43 36; (022) 547 42 96
e-mail: kontakt.tvp3@waw.tvp.pl

Redakcja Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego
Tel: (022) 547 62 79
e-mail: kurier.warszawski@waw.tvp.pl

Posted

zaraz poszukam dalej!
Aha w gazecie wyborczej jest dział z darmowymi ogłoszeniami
i tam są numery tel., pod które można zgłaszać znalezione zwierzęta
(baza danych), może tam maja info o której godz. albo tel.do wotu właściwy.

Posted

Widzę, że Magdarynka mnie ubiegła :cool3:
Spróbujcie z GW, to chyba właśnie w sobotniej jest ta rubryka, w stołecznej. Albo w ogłoszeniach drobnych.
Ja nie mam gazety :shake:

Posted

YBOT napisał(a):
jest przepieknym slonikiem to fakt.....i ma grube piekne futro i ABSOLUTNIE nie jest staruszkiem!

Może to nie ten, o którym mówiła koleżanka? Zaraz zresztą spróbuje połączyć się z netem, żeby potwierdzić (bądź nie).

Zresztą wszystko jedno - temu też się pomoc należy. Tylko żeby tam jeszcze jakiś inny głodny staruszek się nie błąkał. O Jezu...

Posted

W "GW" dają w piątki te ogłoszenia, tel. 555 43 35 lub 555 47 50 albo SMS-em pod nr 72007: trzeba wpisać kod rubryki (pies czeka na człowieka to kod WFP, zrobić spację i wpisać tresc (do 140 znaków).
Koszt SMS-a to 2,44 zł (wspiera się tym też Paluch)
Tylko wydaję mi się, żeby zgłosić w okolicach środy, bo do tego czasu może coś się zmienić w sytuacji psiaka.

Posted

Ninejszym przekazuję podziękowania dla wszystkich od koleżanki, która wypatrzyła bidula i nas wszystkich zaalarmowała.
Włączy się do akcji niestety dopiero we wtorek, bo na razie ma problemy z netem.