Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą zadzwoniła do mnie koleżanka z prośbą o zamieszczenie informacji, że na Dworcu Zachodnim na 6. peronie błąka się stary, duży, szarobury pies. Jest głodny :( Koleżanka nakarmiła go saszetkami dla kota, które miała akurat przy sobie, ale nie miała nic więcej, a musiała już jechać.
Czy jakaś dobra dusza mieszkająca w pobliżu mogłaby tam się wybrać i chociaż nakarmić staruszka, jeśli nie ma warunków, żeby go wziąć? :modla: Ja niestety cały czas jestem chora i nie mogę wychodzić z domu :(
Nie wiadomo, czy to pies bezdomny, czy też żebrzący pies jakiegoś bezdomnego - bo podobnego widywano tam z bezdomnym właśnie.
Pomocy!!!

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PILNE!!!!!

Jest z psem na dworcu jedna z Dogomaniaczek! Sciagnela go z jakims chlopakiem z torow kolejowych. Pies jest prawdopodbnie potracony przez (zapiszczal jak byl wciagany na peron). Pies po wzieciu na smycz zaczal prowadzic w jakims kierunku, wiec dziewczyna pozwala mu narazie isc chcac sprawdzic, czy gdzies ja zaprowadzi.

Jesli nie, to pytanie: CO MA ZROBIC Z PSEM?

NIkak, YBOT macie jakis pomysl? Ja jestem w tej chwili w pracy do 21:30. Nie moge wyjsc, bo jestem sama na dyzurze. Nie mozna dziewczyny zostawic. Na priva moge podac numer telefonu do osoby, ktora pojechala i sciagnela psa z torow kolejowych i JEST TERAZ Z NIM!

Posted

Moze Psi los? Oni przyjada i wezma go i beda leczyc za darmo jesli jest bezdomny tel.660 444 111 moze ktos zadzwonic?To jest karetka ktora jezdzi do bezdomnych zwierzakow w Wawie-tam by byl naprawde pod dobra opieka.

Posted

Nie ma chyba teraz na Dogo osoby, ktora zakladala watek!
OSOBY Z SAMOCHODEM PLS POMOZCIE!!!! Pies nie dosc, ze staruszek, to jeszcze prawdopodbnie po potraceniu. Nie mozna go zostawic!!!!

Ja jestem do 21:30 usadzona w pracy. Czy ktos zmotoryzowany pomoze wczesniej?

Posted

Psiak jest potracony ,kuleje nałapy.Zaraz do Azzie dojedzie Gamoń-Aga .Telefon do psiego Losu Aga ma.Dadza zgłoszenie i poczekamy na rezultat.Pogotowie nie powinno odmówic.O ile nic nie wyjdzie brak mi koncepcji .To jest duzy psiak a ja mam 3 psy w domu i nie moge go zabrac.
Prosze o podpowiedzi.