joaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dostałam wiadomość od Pixi, bo dawno tu nie zaglądałam. Pixi, dzięki za wiadomość! Jutro cos wyskrobię. Azzie, na regenerację wątroby genialny jest Essentaiale Forte, tylko niestety dosyc drogi. Hepatil też jest niezły, ale efekty są po dużo dłuższym stosowaniu. Quote
Miki Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Miałam dziś chwilkę czasu i poznałam historię Johna. A więc to tak sprawa wygląda! :lol: No cóż, pozdrowienia dla Johna i jego kochanej pańci. :Rose: Quote
azzie5 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a my pozdrawiamy wspaniałą pańcię Diany i oczywiście Dianę .:lol: :multi: Quote
azzie5 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to czekamy na foty i zapraszamy w celu zrobienia więcej :evil_lol: Quote
azzie5 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 oj tak, widziałam.... właśnie skierowałam do Ciebie pewną panią szukającą małej koteczki Quote
azzie5 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 John pozdrawia.:lol: Jest to wyjątkowo mądry pies i właściwie kazdego dnia mnie zadziwia, tak jakby czytał myśli człowieka. Chciałam tylko napisać że strasznie kochana z niego morda. Quote
fona Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 oj, azzie, sciagnelam Cie myslami :) juz chyba czas na nową obrożę, nie? mam dla chlopaka - moze zeby bylo szybciej, umowimy sie jakos w wawie na przekazanie? chciaz swoja droga bardzo bym ściałą jakis spacerek z Johnem odbyc, ale na razie chyba nie dam rady, a o niego sie boje, kleszcze, kleszcze a jak szczepienia? Quote
azzie5 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cześć fona! ściągaj do nas bo jeszcze John zapomni jak jego ukochana ciotka wygląda.:evil_lol: Tymczasem jestem prawie codziennie w Warszawie, toteż możemy się bez przeszkód spotkać. John zaszczepiony.:) Quote
pixie Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 John ciotka pixie tez pamieta..i cieszy sie ze wszystko w porzadku azzie moze jakies fotki przy okazji tamte mlodziutkiego pedzacego na lace cudne moze uchwycisz jakis moment pokaz znowu wszystkim Johna..prosze Quote
fona Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ooo, cioteczka zza siedmiu mórz zajrzała :) Na razie fotki z mojego ostatniego spaceru z Johnem - na wiosne to było :) Quote
fona Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Azzie, co u Johna kochanego? Ma dla niego obroze i Sabunol do budy i witaminki dla seniora :) Umówimy się jakoś? Quote
azzie5 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 John kochany jest codziennie wypuszczany z wybiegu na cały ogród, ale i tak z całego nie korzysta, tylko głównie najczęściej tkwi pod płotem w jednym miejscu, w skupionej pozycji i czeka, kiedy na horyzoncie za siatką pojawi się jego 'wróg' - pies sasiadów. Potrafi tak na niego wyczekiwać bez ruchu i kilkadziesiąt minut, a 'wróg' najczęściej i tak się nie pojawia. :). Mam tez wrażenie, że zaczął mniej jeść, toteż obserwuję, ale nie wygląda nic, żeby coś było nie tak. Zapraszam do odwiedzin! teraz jestem już po egzaminie i mam wreszcie 'wakacje', mam też nowego lokatora, kociaka, którego ktoś nam podrzucił.... Quote
fona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Azzie, zadzwonie do Ciebie na poczatku tygodnia :) Tesknie za słonikiem :) I mam paczuszke. Quote
fona Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 azzie, i jak sie czuje John? Wszystko w porzadku?? Quote
azzie5 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 wygląda, że nic mu nie jest, tylko je trochę mniej. Czekam na Twój tel. Quote
pixie Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 fona napisał(a):azzie, pochwal sie chlopakiem :razz: ciotka pixie tez ciekawa:cool3: Quote
Recommended Posts