Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uuu, Pipsi odjechala... Ale domek wydaje sie w porzadalu, najpierw sie uprzedzilam, gdy rozmawialam przez telefon, ale jest ok! Zaraz bede dzwonic, jak sie maja wszyscy.

Nie wrzucilam Johna jeszcze na dogs.pl, musze to zrobic dzisiaj, bo jutro dla odmiany sterylizuje kocice. Az sie boje, co to bedzie, bo ona trudna jest dzidzia ostatnio, i zaczela cos rujowac albo nawet roic sobie, ze jest w ciazy - chyba sobie wlasnie mosci w szafie cos dla ufokotków.

John teraz jest lub bedzie bez swojej pani ukochanej, bo Azzie na wakacje sie wybrala dzis albo jutro jedzie. I powinno byc tak, ze tuz po jej powrocie John biegnie do nowego domu, zahartowany rozlaka mniej by to przezyl. Oboje zreszta.

A tu cisza... Na allegro nikt juz nie obserwuje, malo kto wyswietla jeszcze.

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Fona, już nie rozwieszaj:) szkoda sił, lepiej przeznaczyć je na coś innego, a Johna już nie oddam:nono:
U nas wszystko dobrze, mam wrażenie, że on jest u mnie od zawsze. Szczekać - szczeka wciąż dużo, ale widać tak już musi być...
Jest bardzo mądrym i posłusznym psem, nawet moja mama doceniła to ostatnio.

• 2 weeks later...
Posted

No i widzicie?

Jak Azzie napisala, ze NIE ODDA Johna, rozdzwonily sie telefony. Dzwonila Łódź (ze 3 telefony) ifogóle... :roll:

Ale z drugiej strony jestem hepi, bo bede mogla do niego jezdzic w odwiedziny i bedziemy spacerowac i nie trzeba sie martwic, czy u niego wszystko ok.

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam wiadomość od Azzie:

"John już po kroplówce, bedzie dostawał ją i leki jeszcze jutro, dostaje też różne tabletki na poprawienie wątroby i moczopędne"

Trzymaj się, John!

Prosimy o pomoc...

Posted

Dzis rozmawialam z Azzie. John juz wraca do formy, czyli chciał zjeść weta. Poza tym na szczescie jest LEPIEJ, ostatnia kroplówka jutro, potem jeszcze zastrzyki we wtorek. Dzis 55 zl, zaraz zrobie rozliczenie chlopaka.