Pegaza Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Dobry wieczor. Do naszego mini zoo dolaczyl nowy czlonek rodziny w dniu dzisiejszym. Swinka morska rozetka o imieniu Moli...:multi: Poka Moli pokaz!!! :loveu: ja sie w swoim patafianku -pawianku tak do niej mowie zakochalam hihi opisz mi ją...jak wyglada i czy duzo je bo moja to jest niejadek..dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie... Quote
Karolina. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witamy czwartkowo, i czekamy na zdjęcia Moli :D Quote
*Jot* Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pegaza napisał(a):Poka Moli pokaz!!! :loveu:dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie... No własnie pokaż Moli :loveu: Daria sałatę dla świnki kupiłaś? Nie wierzę ,sama zjadłaś :eviltong: Quote
ladyyork Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Dobry wieczor. Do naszego mini zoo dolaczyl nowy czlonek rodziny w dniu dzisiejszym. Swinka morska rozetka o imieniu Moli...:multi: Hi Hi Hi ,a ja mam 7 świnek z rodowodem w tym jedna w ciąży 3 shelti (długowłose) 3 skiny ( bezwłose) i 1 krótkowłosa:loveu: Pegaza napisał(a):Poka Moli pokaz!!! :loveu: ja sie w swoim patafianku -pawianku tak do niej mowie zakochalam hihi opisz mi ją...jak wyglada i czy duzo je bo moja to jest niejadek..dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie... Pokaż Moli:loveu: Pegaza nie powinno się dawać świnkom sałaty ponieważ ma pewne pestycydy które są bardzo szkodliwe ( z czasem powodują śmierć świnki) Quote
Aga&Dakar Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Witam Was dziewczyny, dzisiaj(tzn. wczoraj) pracowalam 11 godz ale obiecuje, ze jutro wrzuce zdjecia Moli. Sa juz zrobione ale nie mam sil ich zrzucac. Pozdrawiam. Quote
Pegaza Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ladyyork napisał(a):Hi Hi Hi ,a ja mam 7 świnek z rodowodem w tym jedna w ciąży 3 shelti (długowłose) 3 skiny ( bezwłose) i 1 krótkowłosa:loveu: Pokaż Moli:loveu: Pegaza nie powinno się dawać świnkom sałaty ponieważ ma pewne pestycydy które są bardzo szkodliwe ( z czasem powodują śmierć świnki) tak? to dlaczego gdy wpiszesz w gogle co podawac swinkom wyskakuje ze i salata rowniez moze byc podawana..:roll: Aga to wpadne potem zajrzec na fotki.. Quote
Doti1986 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/3745/swinkamoli003.jpg Śliczniusia:) Quote
Pegaza Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 OO tez taka malutka:) i u waszej przewaza kolor rudy;) fajnusia jest:loveu: a co je? bo moja jest wybredna..:roll: Quote
karkakarka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Fajna :) A to rozetka, długowłosa czy jeszcze jakaś inna, nie znam się i dlatego pytam :) Quote
Nati28 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/3745/swinkamoli003.jpg ale slodziutka :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Czesc dziewczyny to jest rozetka dlugowlosa. Je gotowa karme, jablko i marchewke. Wrocilam z walentynek z yorkami w Promenadzie. A jeszcze po wczorajszej imprezie jestem padnieta. Walentynki fajne ale niestety nie mam zbyt wielu zdjeci, bo zamieszanie wielkie. Jutro wstawie fotki z imprezy wczorajszej, pokaze Wam jaki prezent zrobili mi sasiedzi na moje urodziny. A teraz musze isc spac, koniec ferii, koniec laby. Was wszystkie takze jutro poodwiedzam. Dzisiaj leczylam kacyka... Quote
karkakarka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czekamy na zdjęcia! A u nas się właśnie ferie zaczynają :D Hura! Z tym, że młodszy ma ospe więc nie jest tak fajnie ;) Quote
Nati28 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 karkakarka napisał(a):Czekamy na zdjęcia! A u nas się właśnie ferie zaczynają :D Hura! Z tym, że młodszy ma ospe więc nie jest tak fajnie ;) U nas sie wlasnie ferie skonczyly ;) ale ja mam tydzien wolnego jeszcze :) Quote
Pegaza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 OO Ty tez bylas w promenadzie...:) moja to wcina jesio ogorka i czasem skubnie pomidora..i suchy chleb..ale najbardziej lubi jablko..:) Quote
dysia-u Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 my też pewnie na obiad suchy chleb i jeszcze jabłko hihi bez wody koniec z obiadami buuuu Quote
*Jot* Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Śliczniutka jest Moli. Czekamy na resztę zdjęć :multi: Quote
Aga&Dakar Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 dysia-u napisał(a):my też pewnie na obiad suchy chleb i jeszcze jabłko hihi bez wody koniec z obiadami buuuu Oj bidulko Ty jeszcze nie masz wody? Przeciez to zwariowac mozna. Quote
Aga&Dakar Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Pegaza napisał(a):Ula o sianie nie zapomnij..hihi Nasza uwielbia sianko. Quote
Aga&Dakar Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dziewczyny witam Was wszystkie. Jestem zla, bo nie mam w ogole czasu aby popisac na dogo a nie jestem w stanie zarywac nocy...wstawie prezent o ktorym pisalam i obiecuje, ze dodam zdjecia Dakara i Was wszystkie odwiedze. Pozdrawiam. Quote
dysia-u Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 czy to słodkie???? ja kce !!!!!! osłodze se brak wody hurrrrraaa Quote
karkakarka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale super :) To się mężuś postarał :) Quote
Recommended Posts