Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Dobry wieczor.
Do naszego mini zoo dolaczyl nowy czlonek rodziny w dniu dzisiejszym.
Swinka morska rozetka o imieniu Moli...:multi:

Poka Moli pokaz!!!
:loveu:
ja sie w swoim patafianku -pawianku tak do niej mowie zakochalam hihi
opisz mi ją...jak wyglada i czy duzo je bo moja to jest niejadek..dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie...

Posted

Pegaza napisał(a):
Poka Moli pokaz!!!
:loveu:dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie...

No własnie pokaż Moli :loveu:
Daria sałatę dla świnki kupiłaś? Nie wierzę ,sama zjadłaś :eviltong:

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Dobry wieczor.
Do naszego mini zoo dolaczyl nowy czlonek rodziny w dniu dzisiejszym.
Swinka morska rozetka o imieniu Moli...:multi:

Hi Hi Hi ,a ja mam 7 świnek z rodowodem w tym jedna w ciąży 3 shelti (długowłose) 3 skiny ( bezwłose) i 1 krótkowłosa:loveu:
Pegaza napisał(a):
Poka Moli pokaz!!!
:loveu:
ja sie w swoim patafianku -pawianku tak do niej mowie zakochalam hihi
opisz mi ją...jak wyglada i czy duzo je bo moja to jest niejadek..dzis jej specjalnie salate kupilam a ona tego nie tknie...

Pokaż Moli:loveu:
Pegaza nie powinno się dawać świnkom sałaty ponieważ ma pewne pestycydy które są bardzo szkodliwe ( z czasem powodują śmierć świnki)

Posted

ladyyork napisał(a):
Hi Hi Hi ,a ja mam 7 świnek z rodowodem w tym jedna w ciąży 3 shelti (długowłose) 3 skiny ( bezwłose) i 1 krótkowłosa:loveu:

Pokaż Moli:loveu:
Pegaza nie powinno się dawać świnkom sałaty ponieważ ma pewne pestycydy które są bardzo szkodliwe ( z czasem powodują śmierć świnki)

tak? to dlaczego gdy wpiszesz w gogle co podawac swinkom wyskakuje ze i salata rowniez moze byc podawana..:roll:

Aga to wpadne potem zajrzec na fotki..

Posted

Czesc dziewczyny to jest rozetka dlugowlosa. Je gotowa karme, jablko i marchewke.
Wrocilam z walentynek z yorkami w Promenadzie. A jeszcze po wczorajszej imprezie jestem padnieta. Walentynki fajne ale niestety nie mam zbyt wielu zdjeci, bo zamieszanie wielkie. Jutro wstawie fotki z imprezy wczorajszej, pokaze Wam jaki prezent zrobili mi sasiedzi na moje urodziny. A teraz musze isc spac, koniec ferii, koniec laby. Was wszystkie takze jutro poodwiedzam. Dzisiaj leczylam kacyka...

Posted

karkakarka napisał(a):
Czekamy na zdjęcia!

A u nas się właśnie ferie zaczynają :D Hura! Z tym, że młodszy ma ospe więc nie jest tak fajnie ;)

U nas sie wlasnie ferie skonczyly ;) ale ja mam tydzien wolnego jeszcze :)

Posted

Dziewczyny witam Was wszystkie. Jestem zla, bo nie mam w ogole czasu aby popisac na dogo a nie jestem w stanie zarywac nocy...wstawie prezent o ktorym pisalam i obiecuje, ze dodam zdjecia Dakara i Was wszystkie odwiedze. Pozdrawiam.