*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://img819.imageshack.us/img819/6936/wisola2.jpg to się dobrali blondaski dwa ;) Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://img696.imageshack.us/img696/7880/wisola234.jpg ale fajny kolega:) Quote
Pegaza Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hihih Dakar to sie wypina na córunie;) a kolega to chyba cos z jamnika ma;) Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Kolejna porcja zdjęć...jak będę przesadzać to dajcie znać, chociaż ostatnio i tak niewiele osób tu zagląda :-( Quote
chrupcia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://img696.imageshack.us/img696/1066/img0363f.jpg szczekacz:) http://img713.imageshack.us/img713/7969/img0394k.jpg czesanko;) Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aguś , ja zaglądam ;) Dakar jest cudny , kochany pysiolek :loveu: Jasny łebcio :loveu: A Ty będziesz na "I love mój york" we wrześniu , u mnie w Łodzi ? :) Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Borówka16 napisał(a):Aguś , ja zaglądam ;) Dakar jest cudny , kochany pysiolek :loveu: Jasny łebcio :loveu: A Ty będziesz na "I love mój york" we wrześniu , u mnie w Łodzi ? :) Dziękujemy :-) Niestety do Łodzi się nie wybieram. Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Dziękujemy :-) Niestety do Łodzi się nie wybieram. Ejjjj..to nikogo nie będzie ? :placz::placz::placz: Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 A kiedy to jest? Wiesz moje dzieci szkołę zaczynają i nie będę miała czasu... Quote
*Agnieszka* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aguś śliczne zdjęcia:)takie typowo wakacyjne,aż się cieplutko zrobiło-Dakarek to taki dostojnik,to spojrzenie takie z błyskiem:loveu: Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 http://img713.imageshack.us/img713/7969/img0394k.jpg brzydal pancia nawet na wczasach nie da od czesania odetchnąć :eviltong: Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 O co to to nie...ja codziennie wyczesuję kilogramy gałęzi, patyków, trawy...itp.itd...:eviltong: Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aga&Dakar napisał(a):O co to to nie...ja codziennie wyczesuję kilogramy gałęzi, patyków, trawy...itp.itd...:eviltong: Ja się nadziwić nie mogę, że większość ma tu psy obcięte i ciągle wyczesują paprochy, a ja czeszę raz w tygodniu dziołchy w długim kłaku i nie mam atrakcji, jak to działa? ;) Quote
Aga&Dakar Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Dakar teraz codziennie lata od świtu do nocy po lesie, polu. Tarza się na okrągło, więc niestety ciągle coś przywleka. Najwięcej ma na pysku i na łapkach. Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Dakar teraz codziennie lata od świtu do nocy po lesie, polu. Tarza się na okrągło, więc niestety ciągle coś przywleka. Najwięcej ma na pysku i na łapkach. Mój zawsze na brzuchu brudy przynosi ;) Quote
Karolina. Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A mi się zdjęcia nie chcą otworzyć :shake: Coś net mi mocno muli, i pewnie dlatego, obejrzę sobie jutro. :-( *kleo* napisał(a):Ja się nadziwić nie mogę, że większość ma tu psy obcięte i ciągle wyczesują paprochy, a ja czeszę raz w tygodniu dziołchy w długim kłaku i nie mam atrakcji, jak to działa? ;) Ja tam nie narzekam, wczoraj musiałam szukać grzebienia, bo mi się już gdzieś zapodział, bo tyyyle czasu nie czesałam psa, aż wstyd się przyznać :-o :oops: Ale wzięłam ten grzebień, przejechałam dwa razy po grzbiecie, główkę i łapki wyczesałam [a kołtunów nie było żadnych, poza małymi splątaniami włosów], i koniec :p Dosłownie pięć minut roboty. :lol: Teraz mam takie luzy jak pies ma krótki włos, że właściwie jego pielęgnacja ogranicza się do mycia raz w tygodniu i wycierania łapek jak pies po spacerze przyjdzie zabrudzony. Paprochów też nie przynosi, jedynie czasami jakaś trawa czy inne źdźbło mu się zaplącze w wąsy, ale to ręką wyjmuje ;) Wiem, wiem teraz zostanę obrzucona czym się da, przecież ja taka niedobra pańcia jestem :diabloti: Quote
*kleo* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Karola, niby czemu niedobra? Że trochę nie czesałaś? Kołtunów nie miał, to co się przejmujesz ;) Lucky nakarmiony, wybiegany, rozrywkę mu zapewniasz - czego więcej chcieć? :p Quote
Karolina. Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 *kleo* napisał(a):Karola, niby czemu niedobra? Że trochę nie czesałaś? Kołtunów nie miał, to co się przejmujesz ;) Lucky nakarmiony, wybiegany, rozrywkę mu zapewniasz - czego więcej chcieć? :p A no bo u was w galeriach zawsze psy wyczesane, wypięknione, a ja mojego oszołomka czeszę od czasu do czasu /jak mi się przypomni/ :roll: ;) Może powinnam bardziej przywiązywać do tego uwagę, ale co ja poradzę że my z Lakim idziemy na łatwiznę i ograniczamy się do niezbędnych zabiegów /takich mus mus, bo najchętniej to i kąpałabym go co miesiąc czy dwa, tylko że eee...nooo...tego... takie odizolowanie psiura od wanny na dłuższą metę kończy się eeee.... nieprzyjemnie w skutkach dla właściciela, czyli niestety MNIE, więc wanna niestety co tydzień musi być :evilbat:/, no więc właśnie ograniczamy się do tych zabiegów mus mus i zamiast np. czesać się co kilka dni to my uczymy się wskakiwać na plecy :lol: Mamy swoje takie odchyły :roll: edit: Aga widzę zdjęcia :) Super są! :) Quote
Aga&Dakar Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Ja tam też bym chciała móc co tydzień Dakara czesać ale niestety nie mogę:eviltong: Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja muszę mojego czesać codziennie, bo ma takie włosy że zawsze ma jakiegoś kołtunka na sobie, ale czasami zdarzy się że go co dwa dni przeczesze;) A Ty Karolina wcale nie zła Pańcia że go nie czeszesz codziennie i mu kokardek nie wiążesz, to psu nie daje tyle radości ile spacer, nauka i zabawa:) Quote
*kleo* Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):A no bo u was w galeriach zawsze psy wyczesane, wypięknione Taaa, szczególnie moje po tygodniowym nieruszaniu :eviltong: Moje są wyczesane tylko po kąpieli i na wystawę ;) Quote
Pegaza Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Pieknie wyglada:loveu: i wogole fajna ta okolica wczasowa:) i fajne masz bryle na glowie:) Quote
Recommended Posts