Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Aga:)
po obcieciu wydaje mi sie ze ten wlos sie poprawil;)i widze ze juz niezle zarasta teraz bedziecie zapuszczac?
miejsce piekne urokliwe:) Dakar pewnie tez mial sporo atrakcji ;) i jak sobie niezle radzil w tej wodzie:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Aga:)
po obcieciu wydaje mi sie ze ten wlos sie poprawil;)i widze ze juz niezle zarasta teraz bedziecie zapuszczac?
miejsce piekne urokliwe:) Dakar pewnie tez mial sporo atrakcji ;) i jak sobie niezle radzil w tej wodzie:loveu:

Cze Daria.
Trochę się poprawił ale nie tak bardzo. Jeszcze chcę go w sierpniu obciąć na krótko i potem zobaczymy...Dakar jest zachwycony, pada wieczorem ze zmęczenia no i to sikanie na dworzu rewelacja :-)

jot11 napisał(a):
Cześć Aga !!
Super na urlopku co? Ale muszę Ci powiedzieć,że to wszystko mam na codzień.Woda,lasy,łąki.. :roll:
U mnie Apollo super pływa,Bello trochę się rzuca we wodzie.Rubin to wiadomo-urodzony pływak.
http://img690.imageshack.us/img690/4043/wakacje2010036.jpg ta fotka jest najlepsza :loveu:
Miłego wypoczynku i wspaniałej pogody.:loveu:

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę...ta Warszawa mnie dobija...Twoje chłopaki to w ogóle na złoty medal są :-)

Posted

Cześć:multi:
Fajna świneczka, kurcze mi się podobają te długowłose - peruwianki chyba się nazywają

Aga&Dakar napisał(a):
Tak moja Karolina to urodzona niańka ale się cieszę, bo ja nie mam najmniejszej ochoty bawić dzieci mojej siostry...co innego gdyby miała yorki...;-)

:roflt::roflt::roflt:

Posted

laurin napisał(a):
Cześć:multi:
Fajna świneczka, kurcze mi się podobają te długowłose - peruwianki chyba się nazywają

:roflt::roflt::roflt:

Coś się tak uchachała...;-)
My mamy rozetkę i powiem Ci, że też ma długie włosy ;-)

Posted

Dzisiaj odwiedziliśmy (kurczę to już było wczoraj, cholercia muszę iść spać ;-)) rodzinę a to kolega Dakara.

A tak śpią teraz moje szczęścia po całym dniu...