Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz nowy domownik co prawda tylko na tydzień ale dobre i to. Koleżanka mojej starszej córki poleciała na wakacje i ją nam zostawiła pod opieką.
A oto ona

Posted

Amelka króliczka jest przez ten tydzień z Molly w jednej klatce. Super się dogadują. Ja nie wiem jak Molly przeżyje rozstanie...Ona w ogóle jest malutka tylko taka puchata :-)

Posted

Czesc Aga :)
wpadlam zobaczyc tego gryzonia;)
tez mielismy kiedys krolika dlugowlosego ale na ogol byl scinany na krociutko..ale jakos za nim nie tesknie..cholera mnie gryzl i kable rowniez..
no co sie Wam nie zachce hihi bo tydzien szybko zleci..
Dakarowi tez sie bardzo podoba:)
a swinka powaznie umie wszystkie sztuczki? to ja od jutra swoją tez tresuje;)
hehe

Aa jeszcze cos fajne laski widzialam na poprzednich stronach:loveu:
a co do sytuacji z tym psem to chyba bym sie zalamala na miejscu tych ludzi.. i zal by pewnie w sercu zostal do tych ktorzy mieli ją pod opieką..czyli tesciow chyba..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Czesc Aga :)
wpadlam zobaczyc tego gryzonia;)
tez mielismy kiedys krolika dlugowlosego ale na ogol byl scinany na krociutko..ale jakos za nim nie tesknie..cholera mnie gryzl i kable rowniez..
no co sie Wam nie zachce hihi bo tydzien szybko zleci..
Dakarowi tez sie bardzo podoba:)
a swinka powaznie umie wszystkie sztuczki? to ja od jutra swoją tez tresuje;)
hehe

Aa jeszcze cos fajne laski widzialam na poprzednich stronach:loveu:
a co do sytuacji z tym psem to chyba bym sie zalamala na miejscu tych ludzi.. i zal by pewnie w sercu zostal do tych ktorzy mieli ją pod opieką..czyli tesciow chyba..:roll:

A gdzie Ty te laski widziałaś? Też bym popatrzyła...:eviltong:

Posted

Ale macie super nowego domownika :loveu: Że też Dakar lubi te wszystkie zwierzątka... fajna sprawa. Ja wolałabym nie sprawdzać jakby Lucky zareagował :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
http://img706.imageshack.us/img706/4325/obraz040r.jpg ślicznie wyglądacie :loveu::loveu:

U nas już od dawna są wprowadzone alby.Ja akurat byłam z tego zadowolona.

U nas także są alby,ale chyba raczej wolałabym kupić sukienkę,która mi się podoba i odpowiada,a nie już taką wybraną!u nas komunia w przyszłym roku:)i właśnie Wera na komunie miała dostać yorka:)ale chłopak nie czekał do komuni,bardzo mu się do nas śpieszyło:)

Posted

W Dąbrowie nawet ładna pogoda ,ale wczoraj cały dzień lało,a dzisiaj nawet słonko wyjrzało ,już mam dosyć takiej wstrętnej pogody można wpaść w depresję
Pozdrowienia dla Dakarków:)

Posted

Mamy,jest cudowny. Nie wiem jak Molly przeżyje rozstanie. Razem jedzą, piją, śpią...Molly bardzo się przy niej wyciszyła, już nie robi mi pobudki o 4.30...

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Mamy,jest cudowny. Nie wiem jak Molly przeżyje rozstanie. Razem jedzą, piją, śpią...Molly bardzo się przy niej wyciszyła, już nie robi mi pobudki o 4.30...

No to wniosek taki że trzeba Molly kompankę dokupić:)