Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa63']Witamy
To dobrze że z łapką Dakarka jest już lepiej ucałuj go od nas:)[/QUOTE]
Witamy. Ucalowany :-)

[quote name='Doti1986']Widziałam i czekamy na nowe:)[/QUOTE]

W niedziele mam komunie corki, wiec cienko widze te fotki ale moze sie uda cos pstryknac :-)

Posted

Witam:) dawno mnie nie było ale zaległości nadrobiłam:), Foteczki wszystkie cudne:) i Dakara i świnki no i Pańci:):). Dakar śliczne sreberko jest chyba jeszcze jaśniejszy od mojej Yoko:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Witam:) dawno mnie nie było ale zaległości nadrobiłam:), Foteczki wszystkie cudne:) i Dakara i świnki no i Pańci:):). Dakar śliczne sreberko jest chyba jeszcze jaśniejszy od mojej Yoko:)

Cieszymy się, że wpadłaś.

agamewa napisał(a):
Witamy się piątkowo:)......i co tam słychać?

Witam już sobotnio ale miałam dzień...

chrupcia napisał(a):
Witam:) i Pozdrawiam!;)

My też pozdrawiamy :-)

Pegaza napisał(a):
Pozdrawiam:)
to Ty pewnie zaganiana jak w niedziele komunia cory;)

Oj zaganiana, dopiero usiadłam. Zachciało mi się jeszcze dzisiaj kibelek wymieniać. Od rana sprzątanie, zakupy, gotowanie. Mam gości przyjezdnych, więc jutro muszę nakarmić w domu. Dwie zupy już zrobione, ciasto upieczone. Jutro chyba nie będę miała czasu tu wpaść a mam kilka fotek Dakara ale będziecie musiały poczekać.
Dobranoc. Padam już.

Posted

Cześć dziewczyny. Wszystko się udało, nawet pogoda. Wieczorem na spokojnie wszystko opiszę i wstawię obiecane fotki Dakara....i..............mamy na tydzień nowego członka rodziny ale to później.
Na razie jestem bardzo przygnębiona...mój stryjeczny brat a chrzestny mojej Weroniki jest z Bielska-Białej. Adoptowali rok temu sunię w typie jack rassell teriera i na czas pobytu u nas zostawili ją pod opieką ojca mojej bratowej. Dzisiaj pojechaliśmy do zoo, było bardzo wesoło do czasu kiedy odebrali telefon...wiadomość nas wszystkich zelektryzowała...okazało się, że ta sunia wpadła pod samochód i zginęła na miejscu. Dziewczyny ja takiej rozpaczy w życiu nie widziałam...

Nigdy nie miałam okazji Ciebie poznać ale ból i żal jest ogromny...
[*]
[*]
[*]

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Cześć dziewczyny. Wszystko się udało, nawet pogoda. Wieczorem na spokojnie wszystko opiszę i wstawię obiecane fotki Dakara....i..............mamy na tydzień nowego członka rodziny ale to później.
Na razie jestem bardzo przygnębiona...mój stryjeczny brat a chrzestny mojej Weroniki jest z Bielska-Białej. Adoptowali rok temu sunię w typie jack rassell teriera i na czas pobytu u nas zostawili ją pod opieką ojca mojej bratowej. Dzisiaj pojechaliśmy do zoo, było bardzo wesoło do czasu kiedy odebrali telefon...wiadomość nas wszystkich zelektryzowała...okazało się, że ta sunia wpadła pod samochód i zginęła na miejscu. Dziewczyny ja takiej rozpaczy w życiu nie widziałam...

Nigdy nie miałam okazji Ciebie poznać ale ból i żal jest ogromny...

• Ojjj bardzo smutna historia, bardzo państwu współczuje to musiało być straszne...

• a co to za nowy domownik.... ?

• Posted

Aga&Dakar napisał(a):
    Dziękujemy za komplementy. To nie alba tylko sukienka, u nas jeszcze alb nie wprowadzono.

Aha, myślałam że macie takie alby:)

ale co z tym domownikiem nowym.. ciekawość mnie zżera;)

Posted

Ale córcia miała sukienkę piękną, jak księżniczka :)

U nas alby już dawno, jak ja miałam I komunię 13 lat temu to już mieliśmy i pamiętam że byłam niepocieszona, bo tak bardzo chciałam sukienkę.