Aga&Dakar Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Pegaza napisał(a):No tez tak mysle bo Pipi nie jest agresywna do nikogo..tyle ze ta lapką by mogla ją skrzywdzic niepotrzebnie zadrapnąc czy cus..;) Czesc dziewczyny. Swinki sa bardzo delikatne dlatego uwazamy jak sa obok siebie. Czemu ja mam jakos reklame a Wy nie, jak sie mam tego pozbyc? Quote
Marzena* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Czesc dziewczyny. Swinki sa bardzo delikatne dlatego uwazamy jak sa obok siebie. Czemu ja mam jakos reklame a Wy nie, jak sie mam tego pozbyc? Też mamy tą reklamę :angryy: Paskudztwo :angryy: Quote
*Jot* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Viky i Ja napisał(a):Też mamy tą reklamę :angryy: Paskudztwo :angryy: Ta reklama to chyba u wszystkich jest :roll: Cześć Aga :lol: Quote
Aga&Dakar Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Czesc. Chyba niestety tak... Quote
Karolina. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 *kleo* napisał(a):A ja jestem ciekawa, jak Gracja by zareagowała na takiego zwierza, ale wolę nie ryzykować ;) Oooo... ja wiem jak Lucky by zareagował. Popatrzyłby się, wypiął doopkę w górę zachęcając 'to coś' zo zabawy, po czym zaczął by wkoło tego skakać i szczekać :diabloti: Zdjęcia fajne, widać że Dakar z ostrożnością podchodzi do świnki ;) Quote
*kleo* Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Oooo... ja wiem jak Lucky by zareagował. Popatrzyłby się, wypiął doopkę w górę zachęcając 'to coś' zo zabawy, po czym zaczął by wkoło tego skakać i szczekać :diabloti: Zdjęcia fajne, widać że Dakar z ostrożnością podchodzi do świnki ;) A jak mam mieszane uczucia, może jakby Gracja była sama to by nic nie zrobiła, ale z Tiną by pewnie świniaczka rozpracowały... Rudą kiedyś mama próbowała zapoznać z królikiem sąsiadki, to było ok póki był w klatce, ale jak wyszedł to Tina chciała mu wypruć flaczki :eviltong: A moja Gracula, zawsze taka spokojna i pokojowo nastawiona, a jak pojechaliśmy do jej hodowli w gościnę i yorki zaczęły polować na kurę uciekinierkę to poleciała za nią razem z całym stadem. Na wiewiórki w parku też miała ochotę zapolować, tylko za szybko uciekały. Quote
Karolina. Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Noo, w stadzie raźniej ;) Wiadomo, jeden drugiego wzajemnie nakręca - jak on biegnie to ja nie mogę być gorszy(a) :evil_lol: Reakcja Lucky'ego jest dość łatwa do przewidzenia, i wyglądałaby mniej więcej tak: klik . Miał tak jako szczeniak i do dziś mu nie przeszło :diabloti: On poluje na muchy (wystarczy że powiem 'mucha', a ten już dostaje oczopląsu szukając wrednego owada [co muszę przyznać jest dosyć wygodne latem, bo nie muszę latać z packą po domu, tylko Lucky wszystko wyłapie :D]). Jak byłam z nim kiedyś u koleżanki, która ma królika, to Lucky oczywiście cały nakręcony musiał sprawdzać co tam w tej klatce siedzi i się rusza!!! I nie chciał się odczepić od tego królisia.. Dlatego raczej nie chciałabym mieć w domu żadnego małego stworka typu chomik, świnka, królik czy myszka ;) Aga przepraszam za offa :oops: Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Super filmik. To wszystko zalezy od temperamentu psa. U nas oprocz swinki przed Dakarem byly myszy i myszoskoczek i on jest przyzwyczajony. Kolezanka jak przychodzi ze swoim yorkiem do mnie to gdyby nawet siedziala 10 godz to on nie odejdzie od klatki. A Dakar przechodzi obojetnie, ewntualnie jak lataja to usiadzie i popatrzy. Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dakar książe jak mój Bondzik, bieganie nic mu nie da, to po co nadwyręzać lapy :D Aga koniecznie go ode mnie wymiziaj:) Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Natalia masz 100% racje, ksieciunio nie lubi sie bez potrzeby przemeczac. Wymiziam go jak tylko wroce z pracy...Ty tez swoje skarby wymiziaj koniecznie od cioci Agi. Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Natalia masz 100% racje, ksieciunio nie lubi sie bez potrzeby przemeczac. Wymiziam go jak tylko wroce z pracy...Ty tez swoje skarby wymiziaj koniecznie od cioci Agi. Aga, Dakar i Bondzik muszą się poznać! :) Bondzik ma ksywkę "książę", bo tylko z łóżka/kolan obserwuje jak bawią się dziewczyny. Czasem przyłączy się ale to rzadko. Oczywiście mizianie będzie po pracy i u nas:) Quote
Aga&Dakar Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Koniecznie musimy zorganizowac spotkanko:loveu: Quote
iwa63 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wpadliśmy wieczorową porą się przywitać i zmykamy śpać Quote
Pegaza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):Noo, w stadzie raźniej ;) Wiadomo, jeden drugiego wzajemnie nakręca - jak on biegnie to ja nie mogę być gorszy(a) :evil_lol: Reakcja Lucky'ego jest dość łatwa do przewidzenia, i wyglądałaby mniej więcej tak: klik . Miał tak jako szczeniak i do dziś mu nie przeszło :diabloti: On poluje na muchy (wystarczy że powiem 'mucha', a ten już dostaje oczopląsu szukając wrednego owada [co muszę przyznać jest dosyć wygodne latem, bo nie muszę latać z packą po domu, tylko Lucky wszystko wyłapie :D]). Jak byłam z nim kiedyś u koleżanki, która ma królika, to Lucky oczywiście cały nakręcony musiał sprawdzać co tam w tej klatce siedzi i się rusza!!! I nie chciał się odczepić od tego królisia.. Dlatego raczej nie chciałabym mieć w domu żadnego małego stworka typu chomik, świnka, królik czy myszka ;) Aga przepraszam za offa :oops: u nas jak psy slysza "sio" to dostają szalu heh albo jak widza mnie ze szmata ganiającą muche by ją oknem wypuscic.. cze Aga:) Quote
Aga&Dakar Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Czesc. To wszystko zalezy od psa ale na pewno nie ma sensu narazac, jesli nie toleruja takich stworzonek, na dodatkowy stres. Dziewczyny wstawie dzisiaj zdjecia Dakara w nowym ubranku. Quote
Aga&Dakar Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dakar konczy dzisiaj 6 miesiecy zapraszamy na tort i drineczka :BIG::tort: Quote
*Jot* Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Dakar konczy dzisiaj 6 miesiecy zapraszamy na tort i drineczka :BIG::tort: To ja już lecę do Was :multi: Życzenia dla Dakarka :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wszystkiego dobrego dla Dakara :loveu: foty foty !!! Quote
Aga&Dakar Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dziekujemy wszystkim za zyczenia. Obiecane foty. Nowe ubranko. Quote
Karolina. Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Dakara :multi: edit: ooo, widzę super ubranko - FBI :lol: kiedyś też chciałam Lucky'emu takie kupić :lol: Quote
Aga&Dakar Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Zobaczcie w jakiej pozycji czesze ksieciunia... Quote
*Jot* Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 http://img9.imageshack.us/img9/9867/rozne1003.jpg no pięknie.A młody przy okazji się myje jęzorkiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts