Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
No tez tak mysle bo Pipi nie jest agresywna do nikogo..tyle ze ta lapką by mogla ją skrzywdzic niepotrzebnie zadrapnąc czy cus..;)

Czesc dziewczyny. Swinki sa bardzo delikatne dlatego uwazamy jak sa obok siebie.
Czemu ja mam jakos reklame a Wy nie, jak sie mam tego pozbyc?

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Czesc dziewczyny. Swinki sa bardzo delikatne dlatego uwazamy jak sa obok siebie.
Czemu ja mam jakos reklame a Wy nie, jak sie mam tego pozbyc?

Też mamy tą reklamę :angryy: Paskudztwo :angryy:

Posted

*kleo* napisał(a):
A ja jestem ciekawa, jak Gracja by zareagowała na takiego zwierza, ale wolę nie ryzykować ;)

Oooo... ja wiem jak Lucky by zareagował. Popatrzyłby się, wypiął doopkę w górę zachęcając 'to coś' zo zabawy, po czym zaczął by wkoło tego skakać i szczekać :diabloti:

Zdjęcia fajne, widać że Dakar z ostrożnością podchodzi do świnki ;)

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Oooo... ja wiem jak Lucky by zareagował. Popatrzyłby się, wypiął doopkę w górę zachęcając 'to coś' zo zabawy, po czym zaczął by wkoło tego skakać i szczekać :diabloti:

Zdjęcia fajne, widać że Dakar z ostrożnością podchodzi do świnki ;)

A jak mam mieszane uczucia, może jakby Gracja była sama to by nic nie zrobiła, ale z Tiną by pewnie świniaczka rozpracowały... Rudą kiedyś mama próbowała zapoznać z królikiem sąsiadki, to było ok póki był w klatce, ale jak wyszedł to Tina chciała mu wypruć flaczki :eviltong: A moja Gracula, zawsze taka spokojna i pokojowo nastawiona, a jak pojechaliśmy do jej hodowli w gościnę i yorki zaczęły polować na kurę uciekinierkę to poleciała za nią razem z całym stadem. Na wiewiórki w parku też miała ochotę zapolować, tylko za szybko uciekały.

Posted

Noo, w stadzie raźniej ;) Wiadomo, jeden drugiego wzajemnie nakręca - jak on biegnie to ja nie mogę być gorszy(a) :evil_lol:
Reakcja Lucky'ego jest dość łatwa do przewidzenia, i wyglądałaby mniej więcej tak: klik . Miał tak jako szczeniak i do dziś mu nie przeszło :diabloti:
On poluje na muchy (wystarczy że powiem 'mucha', a ten już dostaje oczopląsu szukając wrednego owada [co muszę przyznać jest dosyć wygodne latem, bo nie muszę latać z packą po domu, tylko Lucky wszystko wyłapie :D]). Jak byłam z nim kiedyś u koleżanki, która ma królika, to Lucky oczywiście cały nakręcony musiał sprawdzać co tam w tej klatce siedzi i się rusza!!! I nie chciał się odczepić od tego królisia.. Dlatego raczej nie chciałabym mieć w domu żadnego małego stworka typu chomik, świnka, królik czy myszka ;)

Aga przepraszam za offa :oops:

Posted

Super filmik. To wszystko zalezy od temperamentu psa. U nas oprocz swinki przed Dakarem byly myszy i myszoskoczek i on jest przyzwyczajony. Kolezanka jak przychodzi ze swoim yorkiem do mnie to gdyby nawet siedziala 10 godz to on nie odejdzie od klatki. A Dakar przechodzi obojetnie, ewntualnie jak lataja to usiadzie i popatrzy.

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Natalia masz 100% racje, ksieciunio nie lubi sie bez potrzeby przemeczac. Wymiziam go jak tylko wroce z pracy...Ty tez swoje skarby wymiziaj koniecznie od cioci Agi.

Aga, Dakar i Bondzik muszą się poznać! :)
Bondzik ma ksywkę "książę", bo tylko z łóżka/kolan obserwuje jak bawią się dziewczyny. Czasem przyłączy się ale to rzadko.
Oczywiście mizianie będzie po pracy i u nas:)

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Noo, w stadzie raźniej ;) Wiadomo, jeden drugiego wzajemnie nakręca - jak on biegnie to ja nie mogę być gorszy(a) :evil_lol:
Reakcja Lucky'ego jest dość łatwa do przewidzenia, i wyglądałaby mniej więcej tak: klik . Miał tak jako szczeniak i do dziś mu nie przeszło :diabloti:
On poluje na muchy (wystarczy że powiem 'mucha', a ten już dostaje oczopląsu szukając wrednego owada [co muszę przyznać jest dosyć wygodne latem, bo nie muszę latać z packą po domu, tylko Lucky wszystko wyłapie :D]). Jak byłam z nim kiedyś u koleżanki, która ma królika, to Lucky oczywiście cały nakręcony musiał sprawdzać co tam w tej klatce siedzi i się rusza!!! I nie chciał się odczepić od tego królisia.. Dlatego raczej nie chciałabym mieć w domu żadnego małego stworka typu chomik, świnka, królik czy myszka ;)

Aga przepraszam za offa :oops:

u nas jak psy slysza "sio" to dostają szalu heh albo jak widza mnie ze szmata ganiającą muche by ją oknem wypuscic..
cze Aga:)

Posted

Czesc. To wszystko zalezy od psa ale na pewno nie ma sensu narazac, jesli nie toleruja takich stworzonek, na dodatkowy stres. Dziewczyny wstawie dzisiaj zdjecia Dakara w nowym ubranku.

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Dakar konczy dzisiaj 6 miesiecy zapraszamy na tort i drineczka :BIG::tort:

To ja już lecę do Was :multi:
Życzenia dla Dakarka :loveu: