Aga&Dakar Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Starsza ma 13 a mlodsza 8. W takim razie musze je podszkolic. Wlasnie starszej kazalam robic kolacje, zobaczymy co z tego bedzie.... Quote
*kleo* Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Mój brat 10-letni też tak ma, że najlepiej jakby mu wszystko podać. Trochę to wina dziadków, bo mu dosłownie w tyłek wchodzą, babcia szczególnie :roll: Quote
Nati28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pieknie razem odpoczywacie :) Jak ja leze to Coco zawsze sie wcisnie pod reke zeby go glaskac :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No i jak wyszla kolacja?;) super foteczka Ty wogole bardzo fotogieniczna jestes..nie to co ja eh.. Quote
*Jot* Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Daria jak Ty nie jesteś fotogieniczna to ja już swoich fotek nigdy nie wstawię :cool3: Ja to w ogóle jak maszkara wychodzę :-( http://img710.imageshack.us/img710/7048/zdjeciapsa005.jpg super :loveu: Odpoczywanie to moje ulubione zajęcie :eviltong: Moja córka też ma 13 lat i same sobie robi kolację.Czasami to nawet mi zrobi.W ogóle już od ponad roku zrobiła się jakaś bardzo samodzielna :p Quote
Yoko2009 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fajny odpoczynek we dwoje:) my z Yoko też tak leniuchujemy czasem Quote
Aga&Dakar Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Pegaza']No i jak wyszla kolacja?;) super foteczka Ty wogole bardzo fotogieniczna jestes..nie to co ja eh..[/QUOTE] Kolacje musialam zrobic ale od dzisiaj robie tylko sobie i mlodszej a ta starsza niech sobie radzi...ja wracam z pracy ona ma ferie i jeszcze mam jej pod nos podstawic...a dali jazda. Daria co Ty gadasz tez wychodzisz na zdjeciach bardzo ladnie...w ogole wszystkie jestesmy super laski... Quote
Doti1986 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Kolacje musialam zrobic ale od dzisiaj robie tylko sobie i mlodszej a ta starsza niech sobie radzi...ja wracam z pracy ona ma ferie i jeszcze mam jej pod nos podstawic...a dali jazda. Daria co Ty gadasz tez wychodzisz na zdjeciach bardzo ladnie...w ogole wszystkie jestesmy super laski...[/QUOTE] Ooooo z tymi laskami to i ja się zgadzam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 hej :) Przyszłam z rewizytą. Dakar - ładne imię :) śliczny mały, taki jaśniutki :) Quote
Aga&Dakar Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='karkakarka']hej :) Przyszłam z rewizytą. Dakar - ładne imię :) śliczny mały, taki jaśniutki :)[/QUOTE] Witamy i sie cieszymy z wizyty. Quote
Aga&Dakar Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 A moze pancia da cos dobrego... Quote
Doti1986 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/4110/pies018.jpg hihihhi nie ma jak załapać się na sępika:) Quote
*Jot* Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No ja z chęcią też na sępika bym się załapała :evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Czesc dziewczyny. Dziekujemy za odwiedzinki. Dobrej nocki, ide spac jestem przeziebiona i zle sie czuje. Quote
Marzena* Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Czesc dziewczyny. Dziekujemy za odwiedzinki. Dobrej nocki, ide spac jestem przeziebiona i zle sie czuje.[/QUOTE] Dobranoc i zdrówka życzę :) Quote
*kleo* Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/4110/pies018.jpg no i spadło coś w końcu czy się nie doczekał? :eviltong: Quote
Aga&Dakar Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Nie doczekal sie ja jestem twarda... Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj Dakar zlapal cos z podlogi i chcialam mu to wyjac z pysiaka a on zaczal mnie gryzc ze zloscia. Co robic w takiej sytuacji, jak sie zachowac? Quote
Aga&Dakar Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Zapomnialam napisac, ze bylismy dzisiaj u weterynarza i Dakar wazy 2,5 kg... Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja z moimi dziewuchami nie miałam takiego problemu, nigdy nawet nie próbowały gryźć. Jak krzyknę "fe!" to wypluwają, albo się z nimi "wymieniam" na coś lepszego ;) Quote
Nati28 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Nie doczekal sie ja jestem twarda... Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj Dakar zlapal cos z podlogi i chcialam mu to wyjac z pysiaka a on zaczal mnie gryzc ze zloscia. Co robic w takiej sytuacji, jak sie zachowac?[/QUOTE] Ja zawsze wtedy mowie zostaw i Coco szybko wypluwa... Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zdrowka zycze:) a ja krzykne wypluj i wypluwają;) Quote
Aga&Dakar Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No to macie szczescie, Dakar wypluc nie chce ale wczoraj wyjmowalam mu z pyska to nie powtorzyla sie sytuacja. Dziekuje za zyczenia zdrowia, przydadza sie wczoraj nie wyszlam z lozka, dzisiaj tez siedze w domu. Quote
Karolina. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przeczytałam u Joli, że czytasz o spanielach. To ja dorzucę swoje trzy grosze, i też się wypowiem, tylko u was, żeby tam wątku nie zaśmiecać ;) Trzeba wziąć po uwagę, że spaniele bywają agresywne. Jest to częsta 'przypadłość' rasy. Miewają skłonności do pilnowania rzeczy... Dlatego jak już kupować, to z dobrze wybranej hodowli. Moja ciocia ma spanielkę z pseudo, i teraz są z nią problemy... Tzn. ona jest bardzo agresywna do niektórych psów, np. do Lucky'ego... Poza tym na potrzebuje tyle ruchu, normalnie wulkan energii. Moja ciocia jeździ z nią rowerem, często wiele km, [tzn ona jedzie, pies biegnie luzem ;)], albo chodzi z nią na naprawdę długie i intensywne spacery, ale spanielka mało kiedy przyjdzie do domu i kładzie się spać... ona chce jeszcze! Nigdy nie jest w 100% zmęczona. Poza tym to są psy myśliwskie, jak złapią trop, to ciężko jest je odwołać. Musisz sobie jeszcze poczytać o tych psach, to z resztą sama zobaczysz. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ;) Tak poza tym, to ja bym chciała jakieś nowe zdjęcia Dakara :razz: I zdrowia życzę! Quote
Recommended Posts