Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']No i jak wyszla kolacja?;)
super foteczka Ty wogole bardzo fotogieniczna jestes..nie to co ja eh..[/QUOTE]
Kolacje musialam zrobic ale od dzisiaj robie tylko sobie i mlodszej a ta starsza niech sobie radzi...ja wracam z pracy ona ma ferie i jeszcze mam jej pod nos podstawic...a dali jazda.
Daria co Ty gadasz tez wychodzisz na zdjeciach bardzo ladnie...w ogole wszystkie jestesmy super laski...

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Kolacje musialam zrobic ale od dzisiaj robie tylko sobie i mlodszej a ta starsza niech sobie radzi...ja wracam z pracy ona ma ferie i jeszcze mam jej pod nos podstawic...a dali jazda.
Daria co Ty gadasz tez wychodzisz na zdjeciach bardzo ladnie...w ogole wszystkie jestesmy super laski...[/QUOTE]

Ooooo z tymi laskami to i ja się zgadzam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie doczekal sie ja jestem twarda...
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj Dakar zlapal cos z podlogi i chcialam mu to wyjac z pysiaka a on zaczal mnie gryzc ze zloscia. Co robic w takiej sytuacji, jak sie zachowac?

Posted

Ja z moimi dziewuchami nie miałam takiego problemu, nigdy nawet nie próbowały gryźć. Jak krzyknę "fe!" to wypluwają, albo się z nimi "wymieniam" na coś lepszego ;)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Nie doczekal sie ja jestem twarda...
Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj Dakar zlapal cos z podlogi i chcialam mu to wyjac z pysiaka a on zaczal mnie gryzc ze zloscia. Co robic w takiej sytuacji, jak sie zachowac?[/QUOTE]

Ja zawsze wtedy mowie zostaw i Coco szybko wypluwa...

Posted

No to macie szczescie, Dakar wypluc nie chce ale wczoraj wyjmowalam mu z pyska to nie powtorzyla sie sytuacja.
Dziekuje za zyczenia zdrowia, przydadza sie wczoraj nie wyszlam z lozka, dzisiaj tez siedze w domu.

Posted

Przeczytałam u Joli, że czytasz o spanielach. To ja dorzucę swoje trzy grosze, i też się wypowiem, tylko u was, żeby tam wątku nie zaśmiecać ;)

Trzeba wziąć po uwagę, że spaniele bywają agresywne. Jest to częsta 'przypadłość' rasy. Miewają skłonności do pilnowania rzeczy... Dlatego jak już kupować, to z dobrze wybranej hodowli. Moja ciocia ma spanielkę z pseudo, i teraz są z nią problemy... Tzn. ona jest bardzo agresywna do niektórych psów, np. do Lucky'ego... Poza tym na potrzebuje tyle ruchu, normalnie wulkan energii. Moja ciocia jeździ z nią rowerem, często wiele km, [tzn ona jedzie, pies biegnie luzem ;)], albo chodzi z nią na naprawdę długie i intensywne spacery, ale spanielka mało kiedy przyjdzie do domu i kładzie się spać... ona chce jeszcze! Nigdy nie jest w 100% zmęczona. Poza tym to są psy myśliwskie, jak złapią trop, to ciężko jest je odwołać. Musisz sobie jeszcze poczytać o tych psach, to z resztą sama zobaczysz. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ;)

Tak poza tym, to ja bym chciała jakieś nowe zdjęcia Dakara :razz:
I zdrowia życzę!