Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niunka04 napisał(a):
u nas dalej się zdarza nasiusiać... ale już jej przechodzi coraz bardziej...;) Też myślalam czy dogo jakieś zloty organizuje..

Najlepiej to chyba na jakąś wystawę trafić, tylko wątpię czy tym z południa by się chciało specjalnie jechać na północ i odwrotnie, szkoda że taki rozrzut między wszystkimi.

Posted

Ja jadę 13-14.02 do Bydgoszczy, potem będę we Włocławku może, no i u siebie w mieście bankowo. A dalej się zobaczy, czy będę miała co wystawiać czy nie, bo teraz to jadę "towarzysko".

Posted

Princess_York napisał(a):
ojej .. ale ze mnie gapa :lol: .
Witamy się po raz pierwszy . Dakar jest przecudowny będzie jasny juz to widzę :loveu:
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;)

Witamy serdecznie i napewno bedziemy do Was zagladac ale dzisiaj forum dziala bardzo wolno.

Dziewczyny gdzie moge znalezc dokladny kalendarz wystaw na ten rok?

Posted

Witamy Was. Nie wiem co sie dzieje z tym forum ale ja wczoraj cudem napisalam jednego posta. Caly czas wywalalo mnie.
Kolejne zdjecie Dakara. Pancia jeszcze spi a ja juz nie...

Posted

Witam!
Ja to już całkiem spóźniona jestem z powitaniem w galerii. Mam na imię Żaneta, a moja sunia Sherry i jest prawie taka jak Twój Dakarek, bo urodziła się 5.08.2009 r. Też nie zawsze załatwia się na dworze, ale mróz jej nie przeszkadza.
Generalnie, do wykonania wielu rzeczy przekonują ją nagrody. Rano jak wychodzimy, to za siusiu dostaje nagrodę, potem jak już znajdzie miejsce i zrobi kupkę, to też nagroda. Nawet za czesanie dostaje nagrodę.
A Dakarek śliczniusi i coś mi wygląda, że oni są podobni do siebie, tylko Sherrinka jeszcze nie była strzyżona. Żal mi było na zimę pozbawić ją dłuższych włosków. Po ostrzyżeniu będzie widać wybarwienie dokładniej.

Posted

Witaj Zanetko. Milo nam, ze nas odwiedzilas. Dakar nie byl calkiem strzyzony. Mial tylko ostrzyzone uszka, lapki i tyleczek. Dopiero na wiosne zrobimy konkretne strzyzenie. Pozdrawiamy cieplo wszystkich w ten baaaaaaaaaardzo mrozny poniedzialek.