Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę Jacusia a zarazem rozliczam wpłatę z bazarku
Właśnie przelałam 3,50 zł od Avilia za kalendarz oraz 24,00 zł za"egipskie" obrazki - wpłata od Agula. Rzeczy, które zostały z bazarku od Ciebie Zosiu, wkrótce znowu wystawię a na tym drugim bazarku, który trwa znowu się uzbierał jakiś grosik dla pieseczka

Posted

asl napisał(a):
Podnoszę Jacusia a zarazem rozliczam wpłatę z bazarku
Właśnie przelałam 3,50 zł od Avilia za kalendarz oraz 24,00 zł za"egipskie" obrazki - wpłata od Agula. Rzeczy, które zostały z bazarku od Ciebie Zosiu, wkrótce znowu wystawię a na tym drugim bazarku, który trwa znowu się uzbierał jakiś grosik dla pieseczka

Super!!! Jesteś Kochana:)))

Posted

Zosiu, rozliczam kolejny przelew - dziś dokonany - na Jacusia
To wpłaty z bazarku w wysokości 42,50 zł: 17,00 zł od Cioci Diany79, 22,00 od Cioci Leonardy i od siebie 3,50 zł

Posted

Zosiu, tutaj bazarek z rzeczami od Ciebie :) Dodałam tu też rzeczy od Ewci Gonzales :) Magdy P. z Ustronia :) Bożenk :) i i Anity :)

http://www.dogomania.pl/threads/185505-Zara-H-amp-M-Ksi%C4%85%C5%BCki-p%C5%82yty-i-inne-rzeczy-na-15.letniego-Jacka-do-23-maja?p=14669970#post14669970

Co do bazarku z płytami, to niestety mod mi go wykasował. Uzupełniałam go tak od 3 tygodni powoli, bo sporo tego było; był ciągle "w trakcie" i chyba za długo to trwało. W piątek jeszcze był a dziś już niestety... Zrobię go niedługo na nowo.

Posted

[quote name='asl']Zosiu, tutaj bazarek z rzeczami od Ciebie :) Dodałam tu też rzeczy od Ewci Gonzales :) Magdy P. z Ustronia :) Bożenk :) i i Anity :)

http://www.dogomania.pl/threads/185505-Zara-H-amp-M-Ksi%C4%85%C5%BCki-p%C5%82yty-i-inne-rzeczy-na-15.letniego-Jacka-do-23-maja?p=14669970#post14669970

Co do bazarku z płytami, to niestety mod mi go wykasował. Uzupełniałam go tak od 3 tygodni powoli, bo sporo tego było; był ciągle "w trakcie" i chyba za długo to trwało. W piątek jeszcze był a dziś już niestety... Zrobię go niedługo na nowo.

nie ma sprawy:) dziękuję za ten bazarek!

Posted

Co tam słychać u Jacusia? Podnoszę chłopaczka :) Dziś kończy się jego bazarek. I Zosiu ucieszysz się, bo na staruszeczka zebrało się ponad 100 zł :multi::multi:

Posted

Zosiu, właśnie przelałam na konto Jacka pierwszą część wpłat z bazarku, na którym uzbierało się 137,00 zł :)

Ta pierwsza część to 58,00 zł od:
12,00 zł od Slapcia :)
7,00 zł od Lary :)
7,00 zł od Gamety :)
13,00 i 15,00 zł od Mercy :)
4,00 zł od siebie

Posted

Dzięki asl:-) Mamy nadzieję, że uda się też zrobić Jackowi niedługo piękne, profesjonalne zdjęcia, tak żeby każdy się zakochał;-)

Posted

Dea napisał(a):
Dzięki asl:-) Mamy nadzieję, że uda się też zrobić Jackowi niedługo piękne, profesjonalne zdjęcia, tak żeby każdy się zakochał;-)

Nie ma za co :) Właśnie przelałam 20 zł od Magdzi Z. Spodziewam się jeszcze 3 wpłat z tego bazarku :)

No a w Jacku musi się ktoś zakochać :) :) :)

Posted

Właśnie poszło na konto Jacka 82,50 zł :lol: (III część - ostatnia - z bazarku)
w tym 4,00 zł od cioci Aguchy :) i 78,50 od Maksymiliana101 :) i Holly101 :) - wpłata z nadwyżką w wysokości 23,50 zł :)

Posted

asl napisał(a):
Co tam słychać u Jacusia? Podnoszę chłopaczka :) Dziś kończy się jego bazarek. I Zosiu ucieszysz się, bo na staruszeczka zebrało się ponad 100 zł :multi::multi:

kurcze czytam i czytam i rewelacja:))))))DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM