Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosiu, rzeczy, które dziś odebrałam od Ciebie są już "obfocone". Najpóźniej w przyszły piątek je wystawię.

A tutaj wklejam link do bazarku z rzeczami od niezawodnej Ewci Gonzales :) której bardzo dziękuję za przekazanie rzeczy na bazarek z przeznaczeniem w połowie na Jacusia a w połowie na innego pisiaczka :)

http://www.dogomania.pl/threads/182120-RA-A-ne-perfum-ubrania-bransoletka-i-nie-tylko-do-26-marca-2010-dla-Gucia-i-Jacka?p=14322004#post14322004

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asl']Zosiu, rzeczy, które dziś odebrałam od Ciebie są już "obfocone". Najpóźniej w przyszły piątek je wystawię.

A tutaj wklejam link do bazarku z rzeczami od niezawodnej Ewci Gonzales :) której bardzo dziękuję za przekazanie rzeczy na bazarek z przeznaczeniem w połowie na Jacusia a w połowie na innego pisiaczka :)

http://www.dogomania.pl/threads/182120-RA-A-ne-perfum-ubrania-bransoletka-i-nie-tylko-do-26-marca-2010-dla-Gucia-i-Jacka?p=14322004#post14322004

dobrze- dziękuję!!! To są rzeczy od mojej sąsiadki Pani Beaty i jej męża!!!!

Posted

Zosiu :) bazarek z tymi rzeczami już zrobiony. Poniżej wklejam link. Są tu również rzeczy niesprzedane z poprzedniego bazarku tak więc zaraz umieszczę informację, iż przedmioty na bazarek przekazała Twoja sąsiadka - Pani Beata :) z mężem :) a jeśli trzeba uzupełnić też informację, co do tego kto przekazał te pozostałe rzeczy to daj znać a umieszczę odpowiednią informację. Zaraz zrobię zdjęcia filmom i podam też link do bazarku z nimi, jak tylko będzie gotowy.

http://www.dogomania.pl/threads/182600-RA-A-ne-kalendarz-z-zegarem-breloki-antyrama-smycze-i-inne-na-Jacka-do-8-04-br?p=14369802#post14369802

Posted

Rozliczam pierwszy bazarek (opcja kup teraz) z rzeczami od Ewciu Goznales :) :)
bo właśnie przelałam (za to co zostało sprzedane w opcji kup teraz) 16,00 zł na Jacka w tym:
7,50 zł - to zakup i wpłata od K-wiki
4,50 zł + 1,00 zł nadwyżki to zakup od Aguchy
3,00 zł to mój zakup.

Jak spłynie 3,00 zł to przeleję.

Posted

Drugi przelew, który zaraz zrobię to wpłaty od
Redpit 8,00 zł brelok plus 2 zł nadwyżki
Mercy 14,00 zł książka Mleczki
Agucha 7,00 zł za obrazek z kwiatkiem plus 1 zł nadwyżki
smcze do kluczy - ja - 8,00 zł
Razem przelewam 40,00 zł
32,00 zł

Posted

Z bazarku z rzeczami od Ewci Gonzales :) na Jacka :) i Gucia :) przelałam właśnie 2,50 zł (to połowa za wylicytowaną rzecz przez Ciocię Ludwę :) )

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie przelałam 20,50 zł dla Jacka z 3 bazarków
- 5,00 zł za książkę Pielgrzym od Cioci Ewci Gonzales
- 3,00 zł bazarek w połowie na Jacka w połowie na Gucia (wpłata od A.Matyji - Mierzeckiej za samochodziki od Ewci)
- 2,50 zł od Aguchy za rzeczy przekazane od Ewci (bazarek też w połowie na Jacka w połowie na Gucia)
- 10,00 zł drugi bazarek w połowie na Jacka w połowie na Gucia za autka przekazane od Ewciu Gonzales a wpłata od A.Matyji - Mierzeckiej

Dziękuję bardzo :)

Posted

asl napisał(a):
Właśnie przelałam 20,50 zł dla Jacka z 3 bazarków
- 5,00 zł za książkę Pielgrzym od Cioci Ewci Gonzales
- 3,00 zł bazarek w połowie na Jacka w połowie na Gucia (wpłata od A.Matyji - Mierzeckiej za samochodziki od Ewci)
- 2,50 zł od Aguchy za rzeczy przekazane od Ewci (bazarek też w połowie na Jacka w połowie na Gucia)
- 10,00 zł drugi bazarek w połowie na Jacka w połowie na Gucia za autka przekazane od Ewciu Gonzales a wpłata od A.Matyji - Mierzeckiej

Dziękuję bardzo :)

Dziękuję Ci asl!!!!!!!!!!!!!! Kurcze nikt się naszym Jacusiem nie interesuje............

Posted

Zofija napisał(a):
Dziękuję Ci asl!!!!!!!!!!!!!! Kurcze nikt się naszym Jacusiem nie interesuje............

Zosiu, nie ma za co. Dziś postaram się wystawić filmy na Jacusia. Zdjęcia porobiłam już w ub. tygodniu lecz nie miałam kiedy ich wystawić. Książek jeszcze nie obfotografowałam, ale mam to na uwadze. Szkoda, że Jacusiem nikt się nie interesuje... :-( Przeczytałam w pierwszym poście, że piesek gaśnie.... Przykro mi strasznie... . Całe szczęście mimo wszystko że jest w hoteliku a nie w schronisku....

Tak dla porządku finansowego: przelałam wczoraj pieniądze od Kaskadaffik za karty 4,00 zł na Jacusia i jeszcze od Zuzki 11,50 zł za rzeczy, które przekazałaś. W poniedziałek znowu coś wpłynie, to przekażę. Mam też parę rzeczy na bazarek od Magdy P. z Ustronia. Magdzia ma z kolei część od swojej teściowej, część od znajomej. Wystawię je na Jacka.

Posted

mysza 1 napisał(a):
a ja mam kilka psów w hotelach bez deklaracji i 2 na budowie, które muszę zabrać, bo znikną... :(

tyle tego psiego nieszczęścia wokól