Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puściłam właśnie przelew w wysokości 38, 50 zł z bazarków na Jacka:
Całość to pieniądze od Cioci Ludwy :) (28,00 zł - woda toaletowa, którą przekazała Dea; 7,50 zł herbratki i 3,00 nadwyżki we wpłacie). Te dwie ostatnie kwoty to 1/2 wpłaty bo te bazarki były robione pół na pól na Charliego i na Jacka.

Wczoraj (w piątek) przelałam na Jacka 15,00 zł od Monika083 :) tym 1 zł nadwyżki

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asl napisał(a):
puściłam właśnie przelew w wysokości 38, 50 zł z bazarków na jacka:
Całość to pieniądze od cioci ludwy :) (28,00 zł - woda toaletowa, którą przekazała dea; 7,50 zł herbratki i 3,00 nadwyżki we wpłacie). Te dwie ostatnie kwoty to 1/2 wpłaty bo te bazarki były robione pół na pól na charliego i na jacka.

Wczoraj (w piątek) przelałam na jacka 15,00 zł od monika083 :) tym 1 zł nadwyżki

bardzo dziękujemy!!!!!

Posted

Zosiu :) zamieszczam tu dla porządku ciąg dalszy rozliczeń:
Przelałam wczoraj 10 zł od Beatki:) z bazarku z rzeczami od Dea :)
oraz 19,50 z bazarku w połowie robionego na Jacka od Aguchy :)

Posted

:thumbs::calus::painting::iloveyou:[FONT=Garamond]Jacuniu ty malenkosci kruchutkie slodziaczki , zebys domeniek znalazl z serduszkiem wielkim , zeby ciebie na rekach nosili dzien i noc malenkosci cudne[/FONT]

Posted

Zosiu z jednego bazarku uzbierało się 50,00 zł :)
a z drugiego za figurkę 24,00 zł. Jak pieniądze spłyną to od razu przeleję. Przez weekend wystawię też rzeczy, które przekazałaś we wtorek :)

Jackowi wznowię zaraz allegro.

Posted

asl napisał(a):
Zosiu z jednego bazarku uzbierało się 50,00 zł :)
a z drugiego za figurkę 24,00 zł. Jak pieniądze spłyną to od razu przeleję. Przez weekend wystawię też rzeczy, które przekazałaś we wtorek :)

Jackowi wznowię zaraz allegro.

super! bardzo, bardzo się cieszę!!!

Posted

Na Jacka przed chwilą przelałam:

Figafiga – 21 zł
Murka – 6 zł + 0,50 zł nadwyżki
Eski – 10 zł
A.Maryja – Mierzecka 7,00 zł
Ick – 12,00 zł

Razem: 56,50 zł

Posted

asl napisał(a):
Od Cioci Ewy Gonzales :loveu: przelałam właśnie na konto Jacka 24,00 zł za figurkę od Ciebie Zosiu :)

super!!!! bardzo bardzo bardzo się cieszę!!!!

Posted

amica napisał(a):
Czy w tej chwili piesek znajduje się w hoteliku czy w schronisku?
Przepraszam nie miałam dzis czasu czytac całosci wątku.

Witaj, Piesek znajduje się w Hoteliku Dea nie miała serca go zostawić. Ale mamy problemy finansowe bo w sumie na niego nie ma żadnych składek

Posted

Dziewczyny dwie sprawy!
Po pierwsze banerek dla Jacka, koniecznie! To pomoże nam ściągnąć cioteczki na jego wątek.
Wczoraj był taki sam kłopot co z u Jacka, brak odwiedzin, a dziś jak pojawiła się rano banerek, to strona nagle odżyła:)
Myślę, że można spokojnie wznowić bazarek, może ktoś coś dorzuci, ja popytam wśród swoich najbliższych i może będę mogła coś dodać do bazarku. Proszę tylko o przypomnienie na PW, bo przy ilości spraw to takie przypomnienie są bardzo cenne!!!
Pozdarwiam

Posted

amica napisał(a):
Dziewczyny dwie sprawy!
Po pierwsze banerek dla Jacka, koniecznie! To pomoże nam ściągnąć cioteczki na jego wątek.
Wczoraj był taki sam kłopot co z u Jacka, brak odwiedzin, a dziś jak pojawiła się rano banerek, to strona nagle odżyła:)
Myślę, że można spokojnie wznowić bazarek, może ktoś coś dorzuci, ja popytam wśród swoich najbliższych i może będę mogła coś dodać do bazarku. Proszę tylko o przypomnienie na PW, bo przy ilości spraw to takie przypomnienie są bardzo cenne!!!
Pozdarwiam

wŁASNIE BANEREK JEST WAZNY, ALE JA NIE UMIEM ROBIC. POPYTAM WŚRÓD DOGOMANIACZEK!