Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Jacek choć na to nie wygląda ma już około 15 lat. Świadczy o tym medalik z datą pierwszego szczepienia. Mimo swojego wieku pies jest energiczny, żywy i ufny i wesoły. [/FONT]
[FONT=Arial]Jego właściciel niestety nie był dobrym opiekunem, kilkukrotnie pies zostawał bez opieki, jego pan często pił i bywał na odwyku. [/FONT]
[FONT=Arial]Jacek ma ślady po przytrzaśniętym drzwiami ogonie, prawdopodobnie był złamany. Kilka tygodni temu jego opiekun miał wypadek, trafił do szpitala, a pies na wiele dni został sam w domu, bez jedzenia i wody. [/FONT]
[FONT=Arial]Wolontariusze Fundacji we współpracy z Policją zabrali psa, umieściliśmy go w hoteliku. Na początku stycznia jego pan zmarł, i pies pozostał całkiem sam. [/FONT]
[FONT=Arial]Jacek zostanie pod naszą opieką w hoteliku. [/FONT]

[FONT=Arial]Szukamy dla niego dobrego domu stałego, żeby nareszcie zaznał co to dobry, ciepły dom, i żeby godnie dożył swoich dni wśród życzliwych ludzi. [/FONT]

[FONT=Arial]Jacek w Hoteliku powoli nam gaśnie- to nie to samo co dom i ciepły kąt i swój kochający Pan:([/FONT]
[FONT=Arial]Na Hotelik nie mamy żadnych deklaracji...., a koszt miesięczny to 400zł[/FONT]

[FONT=Arial]Ponadto Jacuś musi iść do domku!!![/FONT]

[FONT=Arial]Prosze pomóżcie mi..... nie wiem już co robić!!!:-([/FONT]

[FONT=Arial]Kontakt: Kasia 785-04-04-04 e-mail dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Chciałam bardzo podziękować:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Elżbietce_Cieszyn za przekazanie rzeczy na bazarek dla Jacka. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Mojej przyjaciółce Ewci za przekazanie rzeczy na bazarek.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Mojej sąsiadce [/FONT][FONT=Times New Roman]P[/FONT][FONT=Times New Roman]ani Beacie z mężem za przekazanie rzeczy na bazarek dla Jacka oraz 100zł na hotelik.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pani Beata ponownie przekazała pieniążki na Jacka,tym razem 200zł- DZIĘKUJEMY!!!:loveu:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]No i niezawodnej Dei, która zawsze dopłaca ze swoich pieniędzy a czasem opłaca pobyt Jacka w Hoteliku.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]WSZYSTKIM BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIENIU SWOIM I JACKA:loveu:!!![/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Edited by Zofija
  • Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha, nie napisałam, ze póki co Jacek aktualnie przebywa w Hoteliku w Zamarskach u Pana Tomka. Potrzebne też deklaracje na Hotelik, allegro póki Jacuś nie znajdzie domku!!!

Posted

Zofija napisał(a):
Acha, nie napisałam, ze póki co Jacek aktualnie przebywa w Hoteliku w Zamarskach u Pana Tomka. Potrzebne też deklaracje na Hotelik, allegro póki Jacuś nie znajdzie domku!!!

Bidulec malutki ... Allegro Jacuś ma, bo Dea mi go podesłała tydzień temu. Nie jest to niestety allegro wyróżnione, bo robiłam jeszcze jednemu psiakowi, no ale zawsze coś.

Co do deklaracji, to aż mi wstyd, ale na razie mogę drobną cegiełkę miesięcznie przekazywać - 5 zł :oops: Mam jeszcze inną deklarację a w przyszłym tygodniu zmieniam pracę i na razie nie wiem do końca na czym stoję zi finansami....

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Zofijo, mogę dac cos na bazarek, moge ci podrzucić w przyszly weekend tylko ja ciebie bardzo proszę, przypomnij mi na priv lub smsem

ok, super! Przypomnę Ci:)

Posted

Ja w ogłoszeniach na razie nie pomogę, ale może napisz do __Lary albo Cajusa? Oni robią dużo, w expresowym tempie. O, już widzę, że ktoś ogłosi malucha :) To trzymam kciukasy za dom :)