Zofija Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 (edited) [FONT=Arial]Jacek choć na to nie wygląda ma już około 15 lat. Świadczy o tym medalik z datą pierwszego szczepienia. Mimo swojego wieku pies jest energiczny, żywy i ufny i wesoły. [/FONT] [FONT=Arial]Jego właściciel niestety nie był dobrym opiekunem, kilkukrotnie pies zostawał bez opieki, jego pan często pił i bywał na odwyku. [/FONT] [FONT=Arial]Jacek ma ślady po przytrzaśniętym drzwiami ogonie, prawdopodobnie był złamany. Kilka tygodni temu jego opiekun miał wypadek, trafił do szpitala, a pies na wiele dni został sam w domu, bez jedzenia i wody. [/FONT] [FONT=Arial]Wolontariusze Fundacji we współpracy z Policją zabrali psa, umieściliśmy go w hoteliku. Na początku stycznia jego pan zmarł, i pies pozostał całkiem sam. [/FONT] [FONT=Arial]Jacek zostanie pod naszą opieką w hoteliku. [/FONT] [FONT=Arial]Szukamy dla niego dobrego domu stałego, żeby nareszcie zaznał co to dobry, ciepły dom, i żeby godnie dożył swoich dni wśród życzliwych ludzi. [/FONT] [FONT=Arial]Jacek w Hoteliku powoli nam gaśnie- to nie to samo co dom i ciepły kąt i swój kochający Pan:([/FONT] [FONT=Arial]Na Hotelik nie mamy żadnych deklaracji...., a koszt miesięczny to 400zł[/FONT] [FONT=Arial]Ponadto Jacuś musi iść do domku!!![/FONT] [FONT=Arial]Prosze pomóżcie mi..... nie wiem już co robić!!!:-([/FONT] [FONT=Arial]Kontakt: Kasia 785-04-04-04 e-mail dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chciałam bardzo podziękować:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Elżbietce_Cieszyn za przekazanie rzeczy na bazarek dla Jacka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mojej przyjaciółce Ewci za przekazanie rzeczy na bazarek.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mojej sąsiadce [/FONT][FONT=Times New Roman]P[/FONT][FONT=Times New Roman]ani Beacie z mężem za przekazanie rzeczy na bazarek dla Jacka oraz 100zł na hotelik.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pani Beata ponownie przekazała pieniążki na Jacka,tym razem 200zł- DZIĘKUJEMY!!!:loveu:[/FONT] [FONT=Times New Roman]No i niezawodnej Dei, która zawsze dopłaca ze swoich pieniędzy a czasem opłaca pobyt Jacka w Hoteliku.[/FONT] [FONT=Times New Roman]WSZYSTKIM BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIENIU SWOIM I JACKA:loveu:!!![/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Edited June 11, 2012 by Zofija Quote
Zofija Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Acha, nie napisałam, ze póki co Jacek aktualnie przebywa w Hoteliku w Zamarskach u Pana Tomka. Potrzebne też deklaracje na Hotelik, allegro póki Jacuś nie znajdzie domku!!! Quote
asl Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zofija napisał(a):Acha, nie napisałam, ze póki co Jacek aktualnie przebywa w Hoteliku w Zamarskach u Pana Tomka. Potrzebne też deklaracje na Hotelik, allegro póki Jacuś nie znajdzie domku!!! Bidulec malutki ... Allegro Jacuś ma, bo Dea mi go podesłała tydzień temu. Nie jest to niestety allegro wyróżnione, bo robiłam jeszcze jednemu psiakowi, no ale zawsze coś. Co do deklaracji, to aż mi wstyd, ale na razie mogę drobną cegiełkę miesięcznie przekazywać - 5 zł :oops: Mam jeszcze inną deklarację a w przyszłym tygodniu zmieniam pracę i na razie nie wiem do końca na czym stoję zi finansami.... Quote
asl Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A tu jeszcze link do allegro Jacusia http://www.allegro.pl/item882118140_pies_piesek_psy_do_adopcji_jacek_szuka_domu.html Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zofijo, mogę dac cos na bazarek, moge ci podrzucić w przyszly weekend tylko ja ciebie bardzo proszę, przypomnij mi na priv lub smsem Quote
koosiek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zapisuję wątek, ale w tej chwili nie bardzo mam jak pomóc, sama mam problem ze staruszkiem, któremu pilnie szukamy DT na ostatnie dni :( Quote
asl Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Tutaj link na bazarek z rzeczami od Dea dla Jacka. Może ktoś mógłby podrzucić czasem: http://www.dogomania.pl/threads/178034-RA-A-ne-Bazarek-na-rzecz-Jacka-do-25-stycznia-do-godz-18-00?p=13923910#post13923910 Quote
Zofija Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Zofijo, mogę dac cos na bazarek, moge ci podrzucić w przyszly weekend tylko ja ciebie bardzo proszę, przypomnij mi na priv lub smsem ok, super! Przypomnę Ci:) Quote
koosiek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Wrzuciłam go tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psA-w-proszAE-dodawaA*****-i-reklamowaAE?p=13925507&viewfull=1#post13925507 Quote
Zofija Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='koosiek']Wrzuciłam go tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psA-w-proszAE-dodawaA*****-i-reklamowaAE?p=13925507&viewfull=1#post13925507 super, dziękuję!!! Quote
Zofija Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Siedzi sobie w Hoteliku. Potrezbne są ogłoszenia. Mam duże obawy co do niego bo taka starowinka. Wiesz jak ludzie wymyślałają jeśli chodzi o piesy Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czesc Jacek mordusko sliczna... Zaraz tu wpadnie ciotka Furciaczek i Ci zrobi z milion ogloszen - trzymaj sie przystojniaku :) Quote
koosiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja w ogłoszeniach na razie nie pomogę, ale może napisz do __Lary albo Cajusa? Oni robią dużo, w expresowym tempie. O, już widzę, że ktoś ogłosi malucha :) To trzymam kciukasy za dom :) Quote
asl Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Z bazarku z rzeczami od Dea uzbierało się dla Jacusia 52,00 zł :) Jak tylko spłyną przeleję :) Quote
koosiek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Emigrantka']Czesc Koosiek ;)[/QUOTE] A Ty podobno ONkowa ciotka jesteś ;) Quote
asl Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Link do bazarku "herbacianego" Jacka :) http://www.dogomania.pl/threads/178854-Herbatki-na-Jacka-i-Charliego-do-3-lutego-2010-r Quote
asl Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 I drugi bazarek na Jacka i Charliego: http://www.dogomania.pl/threads/179014-RA-A-noA-ci-na-Charlie-i-na-Jacka-do-6-lutego-2010?p=14007867#post14007867 Quote
Zofija Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 bardzo Ci dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts