Patka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ależ to piękny psiak jest nadal trzymam za niego kciuki! Quote
estote Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 dzięki za wsparcie. całe szczęście w przypadku Pako nie ma spięcia z DT, bo może u mnie zostać, jak długo będzie trzeba. myślę cichutko, nie wypowiadając tego głośno, aby Pako został ze mną na stałe. czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :) Quote
Agata69 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 estote napisał(a):dzięki za wsparcie. całe szczęście w przypadku Pako nie ma spięcia z DT, bo może u mnie zostać, jak długo będzie trzeba. myślę cichutko, nie wypowiadając tego głośno, aby Pako został ze mną na stałe. czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :) Estote, a gdzie ty dziecko wyjeżdżasz? Quote
DarkWater Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 estote napisał(a):....czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :) Taaaaak...... chce uprowadzić naszego Pakusia :mad: !!! Quote
Nemko Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witajcie. Pako jest ślicznym psem i az sie dziwie dlaczego nie ma jeszcze swojego domku...Jest naprawde uroczy i to umaszczenie, i to madre spojrzenie...Ale zrymowalam;) Pakus, dlaczego nikt nie dzwoni?? A moze to wlasnie estote jest Ci przeznaczona???:) Quote
Ajula Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Pako zasiedziałeś się u estote kiedy ten domek się znajdzie? Quote
estote Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 a no zasiedział się, zasiedział.... nie znam drugiego, tak łagodnego psa, jak on. nawet z królikami się bawi :) Quote
estote Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 że niby ja łagodna? absolutnie szkoda mi go, bo on nie wie, że jest tu na tymczasie... ma już tyle kolegów i koleżanek wokół, zna wszystkie kąty.... och... Quote
Saphira Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to może ten facet jest Ci przeznaczony:lol: Quote
Agata69 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Saphira napisał(a):No to może ten facet jest Ci przeznaczony:lol: Tak jak Tobie Diana lol. Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
estote Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ależ dawno nikt nie zaglądał do Pako... a on dzielnie przeżył beze mnie tydzień, bo musiałam wyjechać. a teraz nadal szukamy mu domu. Quote
Agata69 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 estote napisał(a):ależ dawno nikt nie zaglądał do Pako... a on dzielnie przeżył beze mnie tydzień, bo musiałam wyjechać. a teraz nadal szukamy mu domu. Oj ten Pako, nasz przystojniak.... Quote
DarkWater Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Pakusia na Allegro już nawet na Śląsk rzuciłam - 300 wyświetleń, 2 obserwatorów :-/ i nic. oj coś mi się zdaje estote, że Ty się już od niego nie uwolnisz... ;-) Quote
Agata69 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 DarkWater napisał(a):Pakusia na Allegro już nawet na Śląsk rzuciłam - 300 wyświetleń, 2 obserwatorów :-/ i nic. oj coś mi się zdaje estote, że Ty się już od niego nie uwolnisz... ;-) Wcale bym sobie tego nie życzyła, chociaż Pakusiowi bardzo. Jak estote zawłaszczy pako to ja stracę świetne Dt. O losie... Quote
jotpeg Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ja zagladam stale, zrobie mu ogloszenia na krakow, bo stare wygasly. bardzo fajny ten psiak!!! Quote
estote Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 no wiesz Agatko.... jak możesz myśleć, że stracisz we mnie DT... jeśli warunki pozwolą to oczywiście przygarnę jakiegoś biedaka na DT. Myślę, że Pako by się ucieszył, bo bardzo lubi towarzystwo zwierząt. Nawet królików :) cudak z niego Quote
Agata69 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 estote napisał(a):no wiesz Agatko.... jak możesz myśleć, że stracisz we mnie DT... jeśli warunki pozwolą to oczywiście przygarnę jakiegoś biedaka na DT. Myślę, że Pako by się ucieszył, bo bardzo lubi towarzystwo zwierząt. Nawet królików :) cudak z niego To moze zamknijmy ten watek. Albo do innego działu go.... Quote
Saphira Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Estote! Musisz spytać serca:iloveyou: Kochasz Pako czy nie kochasz? :iloveyou:Potrafisz żyć bez Niego ?:iloveyou: Quote
Ajula Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 tak czy owak trzymam kciuki za najlepszy domek dla Pakusia :) Quote
estote Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 o jakim dziale myślisz Agato? oczywiście, że kocham Pako i chcę dla niego jak najlepiej, dlatego szukam mu domu. Ja mam jeszcze różne rzeczy w głowie, chcę wyjeżdżać, przeprowadzam się itp, a Pako nie miałby ze mną spokoju, który jest mu potrzebny, jak każdemu zwierzakowi. dlatego traktuję go jako tymczasowicza póki co. Quote
Agata69 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 estote napisał(a):o jakim dziale myślisz Agato? oczywiście, że kocham Pako i chcę dla niego jak najlepiej, dlatego szukam mu domu. Ja mam jeszcze różne rzeczy w głowie, chcę wyjeżdżać, przeprowadzam się itp, a Pako nie miałby ze mną spokoju, który jest mu potrzebny, jak każdemu zwierzakowi. dlatego traktuję go jako tymczasowicza póki co. Ok, masz rację, to odpowiedzialne podejscie. Quote
Angel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 PRZEPRASZAM ZA TA WIADOMOŚĆ: Prosze zajrzeć na ich wątek! http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-szukaja-wspólnego-domu!6-LAT-W-SCHRONISKOWEJ-BUDZIE!Kto-odmieni-ich-los Pomóżcie w znalezieniu im WSPÓLNEGO DOMU na który czekaja aż 6 lat! [SIZE="4"]Prosze o przesłanie tej wiadomości dalej! [SIZE="3"]Przyczyń się do ich szczęścia..:loveu: Quote
Recommended Posts