Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzięki za wsparcie.

całe szczęście w przypadku Pako nie ma spięcia z DT, bo może u mnie zostać, jak długo będzie trzeba. myślę cichutko, nie wypowiadając tego głośno, aby Pako został ze mną na stałe. czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :)

Posted

estote napisał(a):
dzięki za wsparcie.

całe szczęście w przypadku Pako nie ma spięcia z DT, bo może u mnie zostać, jak długo będzie trzeba. myślę cichutko, nie wypowiadając tego głośno, aby Pako został ze mną na stałe. czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :)

Estote, a gdzie ty dziecko wyjeżdżasz?

Posted

estote napisał(a):
....czeka mnie jednak kilka zmian w życiu, bo zmieniam miasto, co wiąże się z przeprowadzką itp... dlatego narazie szukamy domu stałego dla Pako, jeśli się nie uda do wakacji, będzie musiał ze mną żyć przez pewien czas na walizkach :)

Taaaaak...... chce uprowadzić naszego Pakusia :mad: !!!

Posted

Witajcie. Pako jest ślicznym psem i az sie dziwie dlaczego nie ma jeszcze swojego domku...Jest naprawde uroczy i to umaszczenie, i to madre spojrzenie...Ale zrymowalam;) Pakus, dlaczego nikt nie dzwoni?? A moze to wlasnie estote jest Ci przeznaczona???:)

Posted

że niby ja łagodna?

absolutnie

szkoda mi go, bo on nie wie, że jest tu na tymczasie... ma już tyle kolegów i koleżanek wokół, zna wszystkie kąty....

och...

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

• 2 weeks later...
Posted

ależ dawno nikt nie zaglądał do Pako...

a on dzielnie przeżył beze mnie tydzień, bo musiałam wyjechać.
a teraz nadal szukamy mu domu.

Posted

estote napisał(a):
ależ dawno nikt nie zaglądał do Pako...

a on dzielnie przeżył beze mnie tydzień, bo musiałam wyjechać.
a teraz nadal szukamy mu domu.

Oj ten Pako, nasz przystojniak....

Posted

DarkWater napisał(a):
Pakusia na Allegro już nawet na Śląsk rzuciłam - 300 wyświetleń, 2 obserwatorów :-/ i nic.

oj coś mi się zdaje estote, że Ty się już od niego nie uwolnisz... ;-)

Wcale bym sobie tego nie życzyła, chociaż Pakusiowi bardzo.
Jak estote zawłaszczy pako to ja stracę świetne Dt. O losie...

Posted

no wiesz Agatko....

jak możesz myśleć, że stracisz we mnie DT... jeśli warunki pozwolą to oczywiście przygarnę jakiegoś biedaka na DT. Myślę, że Pako by się ucieszył, bo bardzo lubi towarzystwo zwierząt. Nawet królików :)

cudak z niego

Posted

estote napisał(a):
no wiesz Agatko....

jak możesz myśleć, że stracisz we mnie DT... jeśli warunki pozwolą to oczywiście przygarnę jakiegoś biedaka na DT. Myślę, że Pako by się ucieszył, bo bardzo lubi towarzystwo zwierząt. Nawet królików :)

cudak z niego

To moze zamknijmy ten watek. Albo do innego działu go....

Posted

o jakim dziale myślisz Agato?

oczywiście, że kocham Pako i chcę dla niego jak najlepiej, dlatego szukam mu domu. Ja mam jeszcze różne rzeczy w głowie, chcę wyjeżdżać, przeprowadzam się itp, a Pako nie miałby ze mną spokoju, który jest mu potrzebny, jak każdemu zwierzakowi.

dlatego traktuję go jako tymczasowicza póki co.

Posted

estote napisał(a):
o jakim dziale myślisz Agato?

oczywiście, że kocham Pako i chcę dla niego jak najlepiej, dlatego szukam mu domu. Ja mam jeszcze różne rzeczy w głowie, chcę wyjeżdżać, przeprowadzam się itp, a Pako nie miałby ze mną spokoju, który jest mu potrzebny, jak każdemu zwierzakowi.

dlatego traktuję go jako tymczasowicza póki co.

Ok, masz rację, to odpowiedzialne podejscie.