al'akir Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 spoko , przestanę robić psom ogłoszenia , może wtedy nikt nie będzie miał do mnie pretensji . Quote
mshume Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ja uwazam,ze nie powinno sie robic ogłoszeń psom na kwarantannie.Na sunie już jest kolejka chętnych zapisana, co mnie nie dziwi. Byle sunia trafiła lepiej niż Pixi ... Quote
Energy Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 mshume napisał(a):Ja uwazam,ze nie powinno sie robic ogłoszeń psom na kwarantannie.Na sunie już jest kolejka chętnych zapisana, co mnie nie dziwi. Byle sunia trafiła lepiej niż Pixi ... To Ty tak uważasz, a my nie ... Większość psów ma ogłoszenia jeszcze na kwarantannie i jakoś nikt się po nie nie rwie. Szkoda czasu, żeby czekać do jej końca. Zresztą jak widać też nie czekałaś do końca kwarantanny, skoro po Śnieżkę ustawiły się domy w kolejce...Jeśli są takie chętne to jest dużo więcej psów czekających, np. Pixi. Czy te domy są tylko zainteresowane młodziutkimi, białymi suniami? Gdybyś napisała, żeby jej nie szukać domu, bo ją bierzesz i masz dla niej zapewniony ds to by w zupełności wystarczyło. Quote
al'akir Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Energy napisał(a):To Ty tak uważasz, a my nie ... Większość psów ma ogłoszenia jeszcze na kwarantannie i jakoś nikt się po nie nie rwie. Szkoda czasu, żeby czekać do jej końca. Zresztą jak widać też nie czekałaś do końca kwarantanny, skoro po Śnieżkę ustawiły się domy w kolejce...Jeśli są takie chętne to jest dużo więcej psów czekających, np. Pixi. Czy te domy są tylko zainteresowane młodziutkimi, białymi suniami? Gdybyś napisała, żeby jej nie szukać domu, bo ją bierzesz i masz dla niej zapewniony ds to by w zupełności wystarczyło. nie znasz się , inne można ogłaszać - białe toyki nie. Bo lud nas zlinczuje :diabloti::evil_lol: Quote
Energy Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):nie znasz się , inne można ogłaszać - białe toyki nie. Bo lud nas zlinczuje :diabloti::evil_lol: Ojej:placz:i co teraz będzie:crazyeye::evil_lol: Quote
al'akir Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Energy napisał(a):Ojej:placz:i co teraz będzie:crazyeye::evil_lol: no jak to, co:crazyeye::crazyeye::crazyeye: lincz i besztanko :evil_lol::diabloti: Quote
Energy Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 GPooLCLD napisał(a):no jak to, co:crazyeye::crazyeye::crazyeye: lincz i besztanko :evil_lol::diabloti: To straszne:shocked!::placz::evil_lol::diabloti: Musimy pamiętać, czego nie wolno:nono:bo inaczej:mad::evil_lol: Quote
al'akir Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Energy']To straszne:shocked!::placz::evil_lol::diabloti: Musimy pamiętać, czego nie wolno:nono:bo inaczej:mad::evil_lol: "co małe i białe nie ruszaj, bo ugryzie":chainsaw::snipersm: Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 moje drogie ... hihi:-) miejsce u Murki zwalnia się w sobotę, w sobotę TZ Murki będzie jechał od nich do warszawy i z powrotem...jakby było coś z wawy lub coś na trasie to może zgarnąć...myślcie:-) Quote
Energy Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):moje drogie ... hihi:-) miejsce u Murki zwalnia się w sobotę, w sobotę TZ Murki będzie jechał od nich do warszawy i z powrotem...jakby było coś z wawy lub coś na trasie to może zgarnąć...myślcie:-) Myślimy, myślimy cały czas. Dzięki za informację:lol: Quote
al'akir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a ja proszę o info , które psiaki miałam przenieś do "w nowym domu" ... bo zapomniałam z tego wszystkiego:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 a może coś z łodzi? zawsze to prawie po drodzie, można coś zorganizować i wywieźć na trase TZtowi Murkowemu:-) w łodzi jest koleś który jeździ za zwrot kosztów paliwa więc mógłby wywieźć na trase:-) (wiem bo on zabieral ode mnie z zamościa szczylka i wiozł do lodzi z powrotem) Quote
al'akir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 szukamy osoby do wizyty dla Tobiego w Krakowie ... Przynajmniej jemu ogłoszenie na kwarantannie "coś" pomogło... Quote
mshume Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Cudownie, naprawdę.Śnieżka z kwarantanny została odebrana przez własciciela. Quote
al'akir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):a może coś z łodzi? zawsze to prawie po drodzie, można coś zorganizować i wywieźć na trase TZtowi Murkowemu:-) w łodzi jest koleś który jeździ za zwrot kosztów paliwa więc mógłby wywieźć na trase:-) (wiem bo on zabieral ode mnie z zamościa szczylka i wiozł do lodzi z powrotem) A do ile kg. u Murki psiak jest traktowany jako "mały"? Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 do 15? chyba do 15...nie wiem musze jej zapytać hihihi Murka szuka transportu dla małego pieska na przyszły weekend do łodzi...może by połączył transport z "naszym" pudelkiem z łodzi- zawsze to taniej gdyby trzeba płacic;-) Quote
al'akir Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):do 15? chyba do 15...nie wiem musze jej zapytać hihihi Murka szuka transportu dla małego pieska na przyszły weekend do łodzi...może by połączył transport z "naszym" pudelkiem z łodzi- zawsze to taniej gdyby trzeba płacic;-) na ten 15-16.05 czy na 22-23.05:razz:? Quote
Onaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Przepraszam za offa, zapraszamy na bazarek 14-letniego ślepka: http://www.dogomania.pl/threads/1854...29-%2820.05%29. Quote
Piromanka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dogo07 napisał(a):Przepraszam za offa, zapraszamy na bazarek 14-letniego ślepka: http://www.dogomania.pl/threads/1854...29-%2820.05%29. Link niestety nie działa. Quote
Onaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Piromanka napisał(a):Link niestety nie działa. Aha :roll:. No to moje offy bezużyteczne, a pisał mi ktoś jak to mam robić żeby podany link działał :p. http://www.dogomania.pl/threads/185408-14-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-14-letniego-Misia-Yogi-kt%C3%B3ry-dzieli-si%C4%99-skarbami-z-koleg%C4%85-%29-%2820.05%29 Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):na ten 15-16.05 czy na 22-23.05:razz:? heja, to chodzi o weekend następny czyli 22-23 maj nie jestem pewna jeszcze ale chyba Murka mogłaby sie przejechac za zwrot kosztow paliwa rzecz jasna, jakbysmy dali rade zorganizowac wyciagniecie pudelka na ten weekend to mozemy skorzystac z tego transprtu piesia od nich i kosztu walnąć na pół:-) to jak? nie wiem czy bede dzis na necie (mam problemy z siecią energetyczną u siebie bo remontuja juz ponad miesiac i odcinaja bez ostrzezenia) wiec macie moj nr 502040293 Quote
Energy Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Nie wiem, któremu psiakowi najbardziej przydałby się hotelik:shake: Wszystkie są w potrzebie:( Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ktory jest najbardziej psychicznie zwichrowany? chodzi mi o takiego ktory w schronisku ze wzgledu na zachowanie ma najmniejsze szanse Quote
Onaa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A może jakiś młody, który powinien szybko domek znaleźć, tylko nikt go nie dostrzega w schronisku ? Wtedy będziecie mogły kolejnego pudliszonka w potrzebie wyciągać ? Albo może jest taki co nie daje sobie rady w schronisku, może go gryzą inne psy albo co. Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja jestem za pixie...już raz poszła do nieudanej adopcji i wróciła...spróbujmy znaleźć jej odpowiedzialny dom który nie będzie traktował jej jak zabawki z racji gabarytów Quote
Recommended Posts