rita60 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wiliam adoptowany, z pudelkow została tylko Joko i to białe cudo. Quote
Energy Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='rita60']Wiliam adoptowany, z pudelkow została tylko Joko i to białe cudo. Pewnie to białe cudo - Śnieżka numer: 991 numer chip: 985121017398679 imię: Śnieżka płeć: suka wiek: ok. 1 roku wielkość: mala rasa: pudel miniaturowy data przyjęcia: 2010-05-02 kwarantanna do 2010-05-16 przebywa w boksie: hotel, klatka opis: Śnieżka to młodziutka, bardzo spokojna i wyciszona sunieczka - pudel miniaturowy. Śnieżka jest przyjacielsko nastawiona do otoczenia, interesuje się ludźmi i lubi pieszczoty. Sunia jest trochę wystraszona, ale to urocze stworzenie. Jeśli nie zgłosi się właściciel po kwarantannie polecamy do adopcji. dane do ogłoszeń 886-303-309 mail: gpoolcld@op.pl Quote
Energy Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='GPooLCLD']A Śnieżka to przypadkiem nie toyka ? Jest napisane miniatura, ale rzeczywiście maleńka:roll: Kolejne zdjęcia Pixi do ogłoszeń przed obcięciem Quote
Energy Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):zapisuję się na wątek :-) Witaj:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 o śniezke rez podrzuce a ona gdzie przebywa? moze dla odmiany jakis inny kolor jeszcze podrzuce bo jakos same bialasy hihi Quote
al'akir Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):o śniezke rez podrzuce a ona gdzie przebywa? moze dla odmiany jakis inny kolor jeszcze podrzuce bo jakos same bialasy hihi Śnieżka w Łodzi jest Quote
Energy Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 GPooLCLD napisał(a):Śnieżka w Łodzi jest Na stronie schroniska nie ma oprócz Wiliama również: Dolly, Supełka, Klary. GPooLCLD proszę przenieś psiaki. Nie wiem niestety czy zostały adoptowane, bo Rita pisała o Wiliamie, ale chyba też wcześniej o Dolly. I jeszcze skrzyneczka;) Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ciotki, zrobiłam dla Frędzelki ogłoszenia. Wybór domu należy do Was. Quote
vega17 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piromanka napisał(a):Ciotki, zrobiłam dla Frędzelki ogłoszenia. Wybór domu należy do Was. wiem bardzo dziękuję i nie mam absolutnie pretensji , tylko nie chciałabym dać jej myśliwym:( dla mnie to mordercy !!!! ale i tak straszny zastój, mam wrażenie że teraz mniej chętnych na psiaki jest :( Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja też mam takie wrażenie. Adopcje ostatnio jakby stanęły w miejscu. Quote
vega17 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piromanka napisał(a):Ja też mam takie wrażenie. Adopcje ostatnio jakby stanęły w miejscu. hehe dziwne, zimą wjęcej psiaków dom znalazło, mnie się wydawało że wiosną będzie lepiej, a tu niespodzianka a tu wciąż tyle szczeniorów do wzięcia :( Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Na wiosnę i lato zawsze pojawia się więcej bezdomniaków, bo ludzie na wywczasy wyjeżdżają i trzeba jakoś pozbyć sie niepotrzebnego "balastu"... :-( Quote
vega17 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Piromanka napisał(a):Na wiosnę i lato zawsze pojawia się więcej bezdomniaków, bo ludzie na wywczasy wyjeżdżają i trzeba jakoś pozbyć sie niepotrzebnego "balastu"... :-( eh strasznie to przykre, ale faktycznie tak jest:( a zimą ludziom się nudzi i biorą psiaki Quote
Energy Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 GPooLCLD dopisz proszę nr telefonu do ogłoszeń dla małego sreberka z Jędrzejowa 602 437 482 Quote
al'akir Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Energy napisał(a):GPooLCLD dopisz proszę nr telefonu do ogłoszeń dla małego sreberka z Jędrzejowa 602 437 482 Jędrzejów jest w świętokrzyskim , a ten psiak jest z Jędrzejewie (Jędrzejewo, powiat czarnkowsko-trzcianecki, wielkopolska) Quote
sacred PIRANHA Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kochani przepraszam za takie pytania ale nie weszlam jeszcze dobrze w grupe pudelkomaniaków i chciałabym sie dowiedzieć czy wy wyciagacie psiny do hotelików? macie na to fundusze aktualnie? jakies deklaracje? zakładacie im oddzielnie watki? pytam bo mam miejsce w hoteliku u Murki, a że sama mam na utrzymaniu innego szorsciaka ktorego jeszcze nie udalo mi sie wyadoptowac to moge wam to miejsce odstapic edit: u Murki cennik z wyżywieniem wygląda następująco: małe pieski 8zł za dobe średnie pieski 10zł za dobe duże pieski 15zł za dobe w razie gdyby psiak jechał ze swoja karme cena się obniża oczywiście jest możliwość zrobienia na miejscu sterylizacji/kastracji i innych wetowych spraw może jakiś psiak nie ma szans w schronisku bo jest dziki albo zabiedzony mocno i mało reprezentacyjny przez to? Quote
Energy Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Sacred PIRANHA bardzo Ci dziękujemy:loveu: Hotelik u Murki jest cudnym miejscem, w którym psiaki mają szansę rozpocząć nowe życie. Jest to szansa dla któregoś pudliszonka:lol: Prosimy o kilka dni na zebranie deklaracji;) bo w pudelbonce są pieniążki tylko na nieco ponad miesiąc, a nie wiadomo ile psiaczek posiedzi. No i musimy wybrać pudelsa, któremu jest to najbardziej potrzebne, a to niełatwe:roll: Dzięki wielkie:loveu: Quote
feliksik Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 cafe dla śnieżki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sniezka,14612 cafe dla pixi: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pixi,14611 Quote
Energy Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='feliksik']cafe dla śnieżki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sniezka,14612 cafe dla pixi: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pixi,14611 Bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ja odstąpiłam to miejscie pierwotnie malawaszce na sznupe od nas z zamojskiego schronu...niestety nie znalazłam jej, dziewczynom pracownik powiedział ze została dzien wczesniej adoptowana...oby to była adopcja dobra ehhh w każdym razie dajemy sobie kilka dni na ewentualne znalezienie jej w schronie jeszcze (wczoraj skontaktowalysmy sie z panią ktora prawdopodobnie ta sznupę wzieła więc wiekszych szans juz raczej nie ma) a potem musze dać znać Murce jaki psiak przyjeżdza... jesli będzie mały może przyjeżdzać od razu jesli będzie duży to za tydzien zwalnia sie kojec z dużą budą.. wybierajcie jakiegoś pudelka ,zakładajcie mu wątek i szybciutko zbierajcie deklaracje- dajcie linka to będe tam oczywiście zaglądać i od razu deklaruje skromne 10zł miesięcznie Quote
al'akir Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Sacred PIRANHA ja też bardzo dziękuję za pomoc:loveu: Śnieżka i Tobi - mają ogromne zainteresowanie mailowe (mam nadzieję , że coś z tego wyjdzie):razz: Quote
mshume Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Sniezka, której jak ustalałam ze schroniskiem ,chcę dać DT jest już zarezerwowana do adopcji przez kogos.Ona jest na kwarantannie, troche za szybko te ogłoszenia. Wiedziałas o tym? Zeby potem ludzie nie mieli pretensji. Quote
Recommended Posts