Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']Wiliam adoptowany, z pudelkow została tylko Joko i to białe cudo.

Pewnie to białe cudo - Śnieżka

numer: 991
numer chip: 985121017398679
imię: Śnieżka
wielkość: mala
rasa: pudel miniaturowy
data przyjęcia: 2010-05-02
kwarantanna do 2010-05-16
przebywa w boksie: hotel, klatka

opis: Śnieżka to młodziutka, bardzo spokojna i wyciszona sunieczka - pudel miniaturowy. Śnieżka jest przyjacielsko nastawiona do otoczenia, interesuje się ludźmi i lubi pieszczoty. Sunia jest trochę wystraszona, ale to urocze stworzenie. Jeśli nie zgłosi się właściciel po kwarantannie polecamy do adopcji.

dane do ogłoszeń
886-303-309
mail: gpoolcld@op.pl

Posted

[quote name='GPooLCLD']A Śnieżka to przypadkiem nie toyka ?

Jest napisane miniatura, ale rzeczywiście maleńka:roll:

Kolejne zdjęcia Pixi do ogłoszeń

przed obcięciem

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
o śniezke rez podrzuce a ona gdzie przebywa? moze dla odmiany jakis inny kolor jeszcze podrzuce bo jakos same bialasy hihi

Śnieżka w Łodzi jest

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Śnieżka w Łodzi jest

Na stronie schroniska nie ma oprócz Wiliama również: Dolly, Supełka, Klary. GPooLCLD proszę przenieś psiaki. Nie wiem niestety czy zostały adoptowane, bo Rita pisała o Wiliamie, ale chyba też wcześniej o Dolly.
I jeszcze skrzyneczka;)

Posted

Piromanka napisał(a):
Ciotki, zrobiłam dla Frędzelki ogłoszenia. Wybór domu należy do Was.

wiem bardzo dziękuję i nie mam absolutnie pretensji , tylko nie chciałabym dać jej myśliwym:( dla mnie to mordercy !!!!
ale i tak straszny zastój, mam wrażenie że teraz mniej chętnych na psiaki jest :(

Posted

Piromanka napisał(a):
Ja też mam takie wrażenie. Adopcje ostatnio jakby stanęły w miejscu.

hehe dziwne, zimą wjęcej psiaków dom znalazło, mnie się wydawało że wiosną będzie lepiej, a tu niespodzianka a tu wciąż tyle szczeniorów do wzięcia :(

Posted

Piromanka napisał(a):
Na wiosnę i lato zawsze pojawia się więcej bezdomniaków, bo ludzie na wywczasy wyjeżdżają i trzeba jakoś pozbyć sie niepotrzebnego "balastu"... :-(

eh strasznie to przykre, ale faktycznie tak jest:( a zimą ludziom się nudzi i biorą psiaki

Posted

Energy napisał(a):
GPooLCLD dopisz proszę nr telefonu do ogłoszeń dla małego sreberka z Jędrzejowa
602 437 482

Jędrzejów jest w świętokrzyskim , a ten psiak jest z Jędrzejewie (Jędrzejewo, powiat czarnkowsko-trzcianecki, wielkopolska)

Posted

kochani przepraszam za takie pytania ale nie weszlam jeszcze dobrze w grupe pudelkomaniaków i chciałabym sie dowiedzieć czy wy wyciagacie psiny do hotelików? macie na to fundusze aktualnie? jakies deklaracje? zakładacie im oddzielnie watki? pytam bo mam miejsce w hoteliku u Murki, a że sama mam na utrzymaniu innego szorsciaka ktorego jeszcze nie udalo mi sie wyadoptowac to moge wam to miejsce odstapic

edit:
u Murki cennik z wyżywieniem wygląda następująco:
małe pieski 8zł za dobe
średnie pieski 10zł za dobe
duże pieski 15zł za dobe
w razie gdyby psiak jechał ze swoja karme cena się obniża oczywiście
jest możliwość zrobienia na miejscu sterylizacji/kastracji i innych wetowych spraw
może jakiś psiak nie ma szans w schronisku bo jest dziki albo zabiedzony mocno i mało reprezentacyjny przez to?

Posted

Sacred PIRANHA bardzo Ci dziękujemy:loveu:
Hotelik u Murki jest cudnym miejscem, w którym psiaki mają szansę rozpocząć nowe życie. Jest to szansa dla któregoś pudliszonka:lol:
Prosimy o kilka dni na zebranie deklaracji;) bo w pudelbonce są pieniążki tylko na nieco ponad miesiąc, a nie wiadomo ile psiaczek posiedzi.
No i musimy wybrać pudelsa, któremu jest to najbardziej potrzebne, a to niełatwe:roll:
Dzięki wielkie:loveu:

Posted

ja odstąpiłam to miejscie pierwotnie malawaszce na sznupe od nas z zamojskiego schronu...niestety nie znalazłam jej, dziewczynom pracownik powiedział ze została dzien wczesniej adoptowana...oby to była adopcja dobra ehhh
w każdym razie dajemy sobie kilka dni na ewentualne znalezienie jej w schronie jeszcze (wczoraj skontaktowalysmy sie z panią ktora prawdopodobnie ta sznupę wzieła więc wiekszych szans juz raczej nie ma) a potem musze dać znać Murce jaki psiak przyjeżdza... jesli będzie mały może przyjeżdzać od razu jesli będzie duży to za tydzien zwalnia sie kojec z dużą budą..
wybierajcie jakiegoś pudelka ,zakładajcie mu wątek i szybciutko zbierajcie deklaracje- dajcie linka to będe tam oczywiście zaglądać i od razu deklaruje skromne 10zł miesięcznie

Posted

Sacred PIRANHA ja też bardzo dziękuję za pomoc:loveu:

Śnieżka i Tobi - mają ogromne zainteresowanie mailowe (mam nadzieję , że coś z tego wyjdzie):razz:

Posted

Sniezka, której jak ustalałam ze schroniskiem ,chcę dać DT jest już zarezerwowana do adopcji przez kogos.Ona jest na kwarantannie, troche za szybko te ogłoszenia. Wiedziałas o tym? Zeby potem ludzie nie mieli pretensji.