Sabina02 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Energy']Tak ten i teraz tak wygląda:loveu: Już Ci piszę, bo GPooLCLD nie usunęła jeszcze 2 psiaków z 1 strony, bo jej nie było.W podanej numeracji przez GPooLCLD: nr 6-dziś ma jechać do domu, ale to Ci potwierdzę;) nr 8-adoptowana nr 24-pojechała do Szwajcarii czekamy jeszcze na informacje i dane do ogłoszeń nr 15 i nr 29, jak coś będę wiedziała, to się odezwę z prośbą o uzupełnienie, ok? Bardzo Ci dziękuję:loveu:A na wątek zapraszamy częściej:p Edit: Kuba nr 6 pojechał do domu:lol:[/QUOTE] Jaki sliczny Czesio! Cudo!!! :loveu: Te numery pieskow to z pierwszego postu? ...bo 24 to chyba piesek, nie suczka. Cos mi sie tu miesza. PS. Na watek nie wchodzilam, bo mialam probelmy z netem w domu przez jakis czas i w ogole rzadko wchodzilam na dogo. :shake: Tylko tyle co mi sie udalo w pracy na chwile. :evil_lol: Ale juz mam net naprawiony, wiec bede czesciej zagladac. :p Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Czy to ten Kuba znalazl dom? [IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG] Quote
migdalena Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Możecie usunąć Całuska nr.19. Ja się nie nadaję na dom tymczasowy:shake:. Psiak zostaje u mnie:roll: Quote
rita60 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dolly- 348, Supełek, Wiliam-885 - nie ma na stronie schroniska:shake:/czekam na potwierdzenie/ Magda jestes niesamowita:loveu: Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='migdalena']Możecie usunąć Całuska nr.19. Ja się nie nadaję na dom tymczasowy:shake:. Psiak zostaje u mnie:roll:[/QUOTE] Migdalena bardzo się cieszę, super:loveu::loveu::loveu: Ale sie chłopakowi domek trafił:lol: [quote name='rita60']Dolly- 348, Supełek, Wiliam-885 - nie ma na stronie schroniska:shake:/czekam na potwierdzenie/[/QUOTE] Tak wiem, że nie ma, ale nie wiem czy to oznacza, że adoptowane:roll: [B]Sabina02[/B]przepraszam, Tobie się nic nie miesza. GPooLCLD usunęła adoptowane psiaki i wszystko się pozmieniało:roll:cholerka za wcześnie, a sama o to prosiłam:oops: Czekamy na wieści o numerach 7 i 18 (Dolly i William) Brak danych do ogłoszeń i info o psiakach nr 13 i 26 Nie ogłaszaj numeru 19, Całusek adoptowany przez Migdalenę:multi::multi::multi: Quote
mshume Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jeszcze Pixi [quote name='rita60']Dolly- 348, Supełek, Wiliam-885 - nie ma na stronie schroniska:shake:/czekam na potwierdzenie/ Magda jestes niesamowita:loveu:[/QUOTE] Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='mshume']Jeszcze Pixi[/QUOTE] Pixi adoptowana, już Rita60 o tym pisała;) Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Czy to ten Kuba znalazl dom? Pytam, bo oproz grupowego, to jeszcze ma u mnie indywidualne Allegro. [IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG] Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Sabina02']Czy to ten Kuba znalazl dom? Pytam, bo oproz grupowego, to jeszcze ma u mnie indywidualne Allegro. [IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG][/QUOTE] Mnie się zdjęcie nie wyświetla:shake: ten Kuba wczoraj pojechał do domu:lol: [url]http://www.fotoshare.pl/upload/1189.jpg[/url] ten Kuba wcześniej:lol: [url]http://images46.fotosik.pl/258/2d5ed7238e3ebc80med.jpg[/url] Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Energy']Mnie się zdjęcie nie wyświetla:shake: ten Kuba wczoraj pojechał do domu:lol: [URL]http://www.fotoshare.pl/upload/1189.jpg[/URL] ten Kuba wcześniej:lol: [URL]http://images46.fotosik.pl/258/2d5ed7238e3ebc80med.jpg[/URL][/QUOTE] Wlasnie mi sie wydaje ze to ten pierwszy, ale ja mam inna fotke i nie jestem pewna czy to ten sam. Prosze, zobacz jego Allegro, moze tam fotki Ci sie wyswietla: [URL]http://www.allegro.pl/item1014153870_pudlowaty_piesek_szuka_kogos_komu_moglby_zaufac.html[/URL] Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Sabina02']Wlasnie mi sie wydaje ze to ten pierwszy, ale ja mam inna fotke i nie jestem pewna czy to ten sam. Prosze, zobacz jego Allegro, moze tam fotki Ci sie wyswietla: [URL]http://www.allegro.pl/item1014153870_pudlowaty_piesek_szuka_kogos_komu_moglby_zaufac.html[/URL][/QUOTE] Tak to ten pierwszy Kuba, od wczoraj ma dom:lol:ale wyświetla mi się tylko ostatnia fotka, nie wiem czemu:razz: Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='migdalena']Możecie usunąć Całuska nr.19. Ja się nie nadaję na dom tymczasowy:shake:. Psiak zostaje u mnie:roll:[/QUOTE] super wieści:multi: ( w sumie można było się tego spodziewać:eviltong:) a jak z jego zachowaniem ? Zadomowił się już ? [B]przenoszę z przyjemnością Całuska do listy "w nowym domu[/B]":p Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [B]Sabina [/B]zrobiłam małą aktualizację pierwszej strony: nr. 3 Frędzelka, zmieniony opis i zdjęcia (okazała się terrierem) nr.6 Jammal , zmieniony opis i zdjęcia (opis i zdjęcia z dt od mrowy :)) [COLOR=Red][B]nr. 13 , o psiaczku mało co wiemy , sama nie wiem czy go ogłaszać.[/B][/COLOR] nr. 25 , na razie nie mam danych o tym psiaczku . Może być, ewentualnie w ogłoszeniu z moim mailem : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] Reszta psiaków bez zmian , tylko do niektórych dopisałam brakujące dane kontaktowe . Bardzo , bardzo dziękuję za allegro :Rose: jakby jeszcze coś nie tak było, to pisz :p Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ok, dodalam pieski z pierwszej strony watka, ale mam pare rzeczy, ktore chcialabym dodac lub zweryfikowac: 8. Klara - przydalby sie e-mail. Jesli go nie ma w ogloszeniu to ludzie pisza do mnie, a ja nie mam wiecej info o psie. 10. nie dodalam, bo jest napisane "piesek" potem "suczka", nie wiadomo o co chodzi. Poza tym marne fotki. 12. Supełek - dodalam go, ale on nie ma zadych danych kontaktowych. 13. Nie dodalam tego dzikuska, bo nie ma o nim prawie zadnych informacji ani danych kontaktowych. 14. Bambo - dodalam, ale nie ma danych kontaktowych 17. Murzyn -przydalby sie e-mail. 18. Wiliam - tak samo przydalby sie e-mail. 22. Tofik - dodalam bez danych kontakowych. 23. Maleńki 13-letni pudelek - nie dodalam, za malo informacji i slabe zdjecie, na ktorym psiak wyglada na olbrzyma. 25. Nr schroniskowy TA-419 - dodalam bez danych kontaktowych. PS. Czy psiak ma jakies imie? 25(?). Pazio - przydalby sie e-mail. Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Energy']Tak to ten pierwszy Kuba, od wczoraj ma dom:lol:ale wyświetla mi się tylko ostatnia fotka, nie wiem czemu:razz:[/QUOTE] Mnie czasem sie wyswietlaja wszystkie, a czasem tez tylko ta ostatnia. :roll: Super, ze niuniek pojechal do domku! :multi: Dzieki za potwierdzenie! :loveu: Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='GPooLCLD'][B]Sabina [/B]zrobiłam małą aktualizację pierwszej strony: nr. 3 Frędzelka, zmieniony opis i zdjęcia (okazała się terrierem) nr.6 Jammal , zmieniony opis i zdjęcia (opis i zdjęcia z dt od mrowy :)) [COLOR=red][B]nr. 13 , o psiaczku mało co wiemy , sama nie wiem czy go ogłaszać.[/B][/COLOR] nr. 25 , na razie nie mam danych o tym psiaczku . Może być, ewentualnie w ogłoszeniu z moim mailem : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] Reszta psiaków bez zmian , tylko do niektórych dopisałam brakujące dane kontaktowe . Bardzo , bardzo dziękuję za allegro :Rose: jakby jeszcze coś nie tak było, to pisz :p[/QUOTE] Dopiero teraz przeczytalam Twoj post. Sprawdze co jeszcze moge uzupelnic. :cool3: Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 10 to sunia, potem jest napisane, ale zdjęcia niestety tylko mamy takie. Wszystkie psiaki ze schronu Łódź są na ten sam telefon 886-303-309 maila nie mamy czyli Supeł, Bambo też taki numer. Bardzo dziękujemy:lol: Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 8.(Klara ma nr9.) Może być mój mail : [email]gpoolcld@op.pl[/email] 10. to jest suczka . 12. tel. 886-303-309, mail może być też mój [email]gpoolcld@op.pl[/email] 13. też myślę , że nie ogłaszamy go na razie. 14. tel. 886-303-309 mail [email]gpoolcld@op.pl[/email] 17. [email]gpoolcld@op.pl[/email] 18. [email]gpoolcld@op.pl[/email] 22. tel.: 502-733-948, 501-281-169 e-mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 23. jak będzie więcej info to dodam na pierwszą 25. nie ma imienia , może mu jakieś wymyślimy ? do niego może być mój mail na razie [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 26 . (pomyliłam nr i napisałam 25, już to zmieniam) mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Prośbę o informacje o tym psiaczku nr 13 pisałam na wątku poznańskim już dość dawno, miały być ale na razie niestety:shake: Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Energy']Prośbę o informacje o tym psiaczku nr 13 pisałam na wątku poznańskim już dość dawno, miały być ale na razie niestety:shake:[/QUOTE] ja wiem tylko , tyle że jest dzikawy . Dla niego to doświadczony dt raczej byłby potrzebny Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='GPooLCLD']ja wiem tylko , tyle że jest dzikawy . Dla niego to doświadczony dt raczej byłby potrzebny[/QUOTE] Może jest po prostu przerażony:-( Quote
al'akir Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Energy']Może jest po prostu przerażony:-([/QUOTE] Możliwe. Ciekawe , czy można wyciągnąć do na spacer i poznać ? Quote
Sabina02 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='GPooLCLD']8.(Klara ma nr9.) Może być mój mail : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 10. to jest suczka . 12. tel. 886-303-309, mail może być też mój [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 13. też myślę , że nie ogłaszamy go na razie. 14. tel. 886-303-309 mail [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 17. [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 18. [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 22. tel.: 502-733-948, 501-281-169 e-mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 23. jak będzie więcej info to dodam na pierwszą 25. nie ma imienia , może mu jakieś wymyślimy ? do niego może być mój mail na razie [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL] 26 . (pomyliłam nr i napisałam 25, już to zmieniam) mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL][/QUOTE] Dzieki za info! :loveu: Numer Klary pomylilam z jej wiekiem. :evil_lol: 10 powinna miec lepsze zdjecia, czy jest mozliwosc w przyszlosci je uzyskac? A tak wogole, to w ktorym schronisku ona przebywa? 13 w takim raze narazie nie oglaszam. 23 dodalam tak jak jest, jak bedzie wiecej info i fotki to dodam. 25 Moze damy malemu na imie [B]Tobi[/B]? PS. Grupowe Allegro jest zawsze odnawiane i wyrozniane. :p Quote
Energy Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Sabina02']Dzieki za info! :loveu: Numer Klary pomylilam z jej wiekiem. :evil_lol: 10 powinna miec lepsze zdjecia, czy jest mozliwosc w przyszlosci je uzyskac? A tak wogole, to w ktorym schronisku ona przebywa? 13 w takim raze narazie nie oglaszam. 23 dodalam tak jak jest, jak bedzie wiecej info i fotki to dodam. 25 Moze damy malemu na imie [B]Tobi[/B]? PS. Grupowe Allegro jest zawsze odnawiane i wyrozniane. :p[/QUOTE] suńka nr 10 jest chyba ze Szczecina; Tobi fajnie, mnie sie podoba:lol: Bardzo, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts