Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Energy']Tak ten i teraz tak wygląda:loveu:
Już Ci piszę, bo GPooLCLD nie usunęła jeszcze 2 psiaków z 1 strony, bo jej nie było.W podanej numeracji przez GPooLCLD:
nr 6-dziś ma jechać do domu, ale to Ci potwierdzę;)
nr 8-adoptowana
nr 24-pojechała do Szwajcarii

czekamy jeszcze na informacje i dane do ogłoszeń nr 15 i nr 29, jak coś będę wiedziała, to się odezwę z prośbą o uzupełnienie, ok?
Bardzo Ci dziękuję:loveu:A na wątek zapraszamy częściej:p

Edit: Kuba nr 6 pojechał do domu:lol:[/QUOTE]

Jaki sliczny Czesio! Cudo!!! :loveu:

Te numery pieskow to z pierwszego postu? ...bo 24 to chyba piesek, nie suczka. Cos mi sie tu miesza.

PS. Na watek nie wchodzilam, bo mialam probelmy z netem w domu przez jakis czas i w ogole rzadko wchodzilam na dogo. :shake: Tylko tyle co mi sie udalo w pracy na chwile. :evil_lol: Ale juz mam net naprawiony, wiec bede czesciej zagladac. :p

Posted

Czy to ten Kuba znalazl dom?

[IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG]

Posted

[quote name='migdalena']Możecie usunąć Całuska nr.19. Ja się nie nadaję na dom tymczasowy:shake:.
Psiak zostaje u mnie:roll:[/QUOTE]

Migdalena bardzo się cieszę, super:loveu::loveu::loveu:
Ale sie chłopakowi domek trafił:lol:

[quote name='rita60']Dolly- 348, Supełek, Wiliam-885 - nie ma na stronie schroniska:shake:/czekam na potwierdzenie/[/QUOTE]

Tak wiem, że nie ma, ale nie wiem czy to oznacza, że adoptowane:roll:

[B]Sabina02[/B]przepraszam, Tobie się nic nie miesza. GPooLCLD usunęła adoptowane psiaki i wszystko się pozmieniało:roll:cholerka za wcześnie, a sama o to prosiłam:oops:

Czekamy na wieści o numerach 7 i 18 (Dolly i William)
Brak danych do ogłoszeń i info o psiakach nr 13 i 26
Nie ogłaszaj numeru 19, Całusek adoptowany przez Migdalenę:multi::multi::multi:

Posted

Jeszcze Pixi
[quote name='rita60']Dolly- 348, Supełek, Wiliam-885 - nie ma na stronie schroniska:shake:/czekam na potwierdzenie/

Magda jestes niesamowita:loveu:[/QUOTE]

Posted

Czy to ten Kuba znalazl dom? Pytam, bo oproz grupowego, to jeszcze ma u mnie indywidualne Allegro.

[IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG]

Posted

[quote name='Sabina02']Czy to ten Kuba znalazl dom? Pytam, bo oproz grupowego, to jeszcze ma u mnie indywidualne Allegro.

[IMG]http://sn131w.snt131.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=cb1ccc4c-3cc6-11df-a926-00237de3a2f0&Aux=44|0|8CC9EEAB8102900||[/IMG][/QUOTE]

Mnie się zdjęcie nie wyświetla:shake:

ten Kuba wczoraj pojechał do domu:lol:
[url]http://www.fotoshare.pl/upload/1189.jpg[/url]

ten Kuba wcześniej:lol:
[url]http://images46.fotosik.pl/258/2d5ed7238e3ebc80med.jpg[/url]

Posted

[quote name='Energy']Mnie się zdjęcie nie wyświetla:shake:

ten Kuba wczoraj pojechał do domu:lol:
[URL]http://www.fotoshare.pl/upload/1189.jpg[/URL]

ten Kuba wcześniej:lol:
[URL]http://images46.fotosik.pl/258/2d5ed7238e3ebc80med.jpg[/URL][/QUOTE]

Wlasnie mi sie wydaje ze to ten pierwszy, ale ja mam inna fotke i nie jestem pewna czy to ten sam. Prosze, zobacz jego Allegro, moze tam fotki Ci sie wyswietla:

[URL]http://www.allegro.pl/item1014153870_pudlowaty_piesek_szuka_kogos_komu_moglby_zaufac.html[/URL]

Posted

[quote name='Sabina02']Wlasnie mi sie wydaje ze to ten pierwszy, ale ja mam inna fotke i nie jestem pewna czy to ten sam. Prosze, zobacz jego Allegro, moze tam fotki Ci sie wyswietla:

[URL]http://www.allegro.pl/item1014153870_pudlowaty_piesek_szuka_kogos_komu_moglby_zaufac.html[/URL][/QUOTE]

Tak to ten pierwszy Kuba, od wczoraj ma dom:lol:ale wyświetla mi się tylko ostatnia fotka, nie wiem czemu:razz:

Posted

[quote name='migdalena']Możecie usunąć Całuska nr.19. Ja się nie nadaję na dom tymczasowy:shake:.
Psiak zostaje u mnie:roll:[/QUOTE]

super wieści:multi: ( w sumie można było się tego spodziewać:eviltong:)

a jak z jego zachowaniem ? Zadomowił się już ?

[B]przenoszę z przyjemnością Całuska do listy "w nowym domu[/B]":p

Posted

[B]Sabina [/B]zrobiłam małą aktualizację pierwszej strony:

nr. 3 Frędzelka, zmieniony opis i zdjęcia (okazała się terrierem)

nr.6 Jammal , zmieniony opis i zdjęcia (opis i zdjęcia z dt od mrowy :))

[COLOR=Red][B]nr. 13 , o psiaczku mało co wiemy , sama nie wiem czy go ogłaszać.[/B][/COLOR]

nr. 25 , na razie nie mam danych o tym psiaczku . Może być, ewentualnie w ogłoszeniu z moim mailem : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

Reszta psiaków bez zmian , tylko do niektórych dopisałam brakujące dane kontaktowe .

Bardzo , bardzo dziękuję za allegro :Rose:

jakby jeszcze coś nie tak było, to pisz :p

Posted

Ok, dodalam pieski z pierwszej strony watka, ale mam pare rzeczy, ktore chcialabym dodac lub zweryfikowac:

8. Klara - przydalby sie e-mail. Jesli go nie ma w ogloszeniu to ludzie pisza do mnie, a ja nie mam wiecej info o psie.

10. nie dodalam, bo jest napisane "piesek" potem "suczka", nie wiadomo o co chodzi. Poza tym marne fotki.

12. Supełek - dodalam go, ale on nie ma zadych danych kontaktowych.

13. Nie dodalam tego dzikuska, bo nie ma o nim prawie zadnych informacji ani danych kontaktowych.

14. Bambo - dodalam, ale nie ma danych kontaktowych

17. Murzyn -przydalby sie e-mail.

18. Wiliam - tak samo przydalby sie e-mail.

22. Tofik - dodalam bez danych kontakowych.

23. Maleńki 13-letni pudelek - nie dodalam, za malo informacji i slabe zdjecie, na ktorym psiak wyglada na olbrzyma.

25. Nr schroniskowy TA-419 - dodalam bez danych kontaktowych. PS. Czy psiak ma jakies imie?

25(?). Pazio - przydalby sie e-mail.

Posted

[quote name='Energy']Tak to ten pierwszy Kuba, od wczoraj ma dom:lol:ale wyświetla mi się tylko ostatnia fotka, nie wiem czemu:razz:[/QUOTE]

Mnie czasem sie wyswietlaja wszystkie, a czasem tez tylko ta ostatnia. :roll: Super, ze niuniek pojechal do domku! :multi: Dzieki za potwierdzenie! :loveu:

Posted

[quote name='GPooLCLD'][B]Sabina [/B]zrobiłam małą aktualizację pierwszej strony:

nr. 3 Frędzelka, zmieniony opis i zdjęcia (okazała się terrierem)

nr.6 Jammal , zmieniony opis i zdjęcia (opis i zdjęcia z dt od mrowy :))

[COLOR=red][B]nr. 13 , o psiaczku mało co wiemy , sama nie wiem czy go ogłaszać.[/B][/COLOR]

nr. 25 , na razie nie mam danych o tym psiaczku . Może być, ewentualnie w ogłoszeniu z moim mailem : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

Reszta psiaków bez zmian , tylko do niektórych dopisałam brakujące dane kontaktowe .

Bardzo , bardzo dziękuję za allegro :Rose:

jakby jeszcze coś nie tak było, to pisz :p[/QUOTE]

Dopiero teraz przeczytalam Twoj post. Sprawdze co jeszcze moge uzupelnic. :cool3:

Posted

10 to sunia, potem jest napisane, ale zdjęcia niestety tylko mamy takie.
Wszystkie psiaki ze schronu Łódź są na ten sam telefon
886-303-309
maila nie mamy
czyli Supeł, Bambo też taki numer.

Bardzo dziękujemy:lol:

Posted

8.(Klara ma nr9.) Może być mój mail : [email]gpoolcld@op.pl[/email]

10. to jest suczka .

12. tel. 886-303-309, mail może być też mój [email]gpoolcld@op.pl[/email]

13. też myślę , że nie ogłaszamy go na razie.

14. tel. 886-303-309 mail [email]gpoolcld@op.pl[/email]

17. [email]gpoolcld@op.pl[/email]

18. [email]gpoolcld@op.pl[/email]

22. tel.: 502-733-948, 501-281-169 e-mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

23. jak będzie więcej info to dodam na pierwszą

25. nie ma imienia , może mu jakieś wymyślimy ? do niego może być mój mail na razie [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

26 . (pomyliłam nr i napisałam 25, już to zmieniam) mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

Posted

[quote name='Energy']Prośbę o informacje o tym psiaczku nr 13 pisałam na wątku poznańskim już dość dawno, miały być ale na razie niestety:shake:[/QUOTE]

ja wiem tylko , tyle że jest dzikawy . Dla niego to doświadczony dt raczej byłby potrzebny

Posted

[quote name='GPooLCLD']ja wiem tylko , tyle że jest dzikawy . Dla niego to doświadczony dt raczej byłby potrzebny[/QUOTE]

Może jest po prostu przerażony:-(

Posted

[quote name='GPooLCLD']8.(Klara ma nr9.) Może być mój mail : [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

10. to jest suczka .

12. tel. 886-303-309, mail może być też mój [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

13. też myślę , że nie ogłaszamy go na razie.

14. tel. 886-303-309 mail [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

17. [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

18. [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

22. tel.: 502-733-948, 501-281-169 e-mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

23. jak będzie więcej info to dodam na pierwszą

25. nie ma imienia , może mu jakieś wymyślimy ? do niego może być mój mail na razie [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL]

26 . (pomyliłam nr i napisałam 25, już to zmieniam) mail: [EMAIL="gpoolcld@op.pl"]gpoolcld@op.pl[/EMAIL][/QUOTE]

Dzieki za info! :loveu:

Numer Klary pomylilam z jej wiekiem. :evil_lol:

10 powinna miec lepsze zdjecia, czy jest mozliwosc w przyszlosci je uzyskac? A tak wogole, to w ktorym schronisku ona przebywa?
13 w takim raze narazie nie oglaszam.
23 dodalam tak jak jest, jak bedzie wiecej info i fotki to dodam.
25 Moze damy malemu na imie [B]Tobi[/B]?

PS. Grupowe Allegro jest zawsze odnawiane i wyrozniane. :p

Posted

[quote name='Sabina02']Dzieki za info! :loveu:

Numer Klary pomylilam z jej wiekiem. :evil_lol:

10 powinna miec lepsze zdjecia, czy jest mozliwosc w przyszlosci je uzyskac? A tak wogole, to w ktorym schronisku ona przebywa?
13 w takim raze narazie nie oglaszam.
23 dodalam tak jak jest, jak bedzie wiecej info i fotki to dodam.
25 Moze damy malemu na imie [B]Tobi[/B]?

PS. Grupowe Allegro jest zawsze odnawiane i wyrozniane. :p[/QUOTE]

suńka nr 10 jest chyba ze Szczecina;
Tobi fajnie, mnie sie podoba:lol:

Bardzo, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: