Energy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 madcat1981 napisał(a):Nie chciałabym by przez moje obawy jakiś pies stracił szanse na dom, ale jeśli takie obawy istnieją, to trzeba o tym napisać, prawda? :sad: Madcat wielkie dzięki, że zechciałaś się zająć sprawdzeniem tego domu:lol: Dobrze, że wiemy to wszystko i oszczędzimy jakiemuś psiakowi przeżyć związanych z ewentualnym powrotem do schronu, a sobie rozczarowań. Jeszcze raz dziękuję:loveu: feliksik napisał(a):nie ma za co - robię to z wielką przyjemnością Bardzo dziękuję :loveu: Quote
Energy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Fiodor, pudelek nr 6 z Lęborka wrócił do swojego prawdziwego domu:lol: Quote
al'akir Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Equus napisał(a):Czyli pudelpoiner? :D Znalazł domek? tak ten ;) Energy napisał(a):Fiodor, pudelek nr 6 z Lęborka wrócił do swojego prawdziwego domu:lol: to nie za dobra wiadomość:roll: Quote
Energy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 GPooLCLD napisał(a):to nie za dobra wiadomość:roll: No przecież nie wrócił tam skąd był zabrany :crazyeye: Wrócił do poprzedniej właścicielki, która płakała z radości jak go zobaczyła:lol: Quote
al'akir Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Energy napisał(a):No przecież nie wrócił tam skąd był zabrany :crazyeye: Wrócił do poprzedniej właścicielki, która płakała z radości jak go zobaczyła:lol: to dobrze ... dorota k. napisał(a):O matko! To jak dobrze, czy nie?:oops: taki był opis psiaka : Fiodor to piesek odebrany właścicielce podczas interwencji na jednej z pod-lęborskich wiosek. Przetrzymywany był na łańcuchu w prowizorycznej,rozpadającej się budzie pozbawionej jakiejkolwiek ściółki. Był głodzony. myślałam , że tam wrócił . Quote
Energy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 dorota k. napisał(a):O matko! To jak dobrze, czy nie?:oops: Dobrze:lol: Włacicielka odnlazła psiaka dzięki artykułowi w gazecie:p http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100202/LEBORK/122882959 I jeszcze info o powrocie do dawnego domu http://www.zwierzeta.lebork.pl/product_info.php?products_id=450&osCsid=979f5ba440605ac3275e809e5e8a9e62 No teraz mam nadzieję, że wszystko jasne;) Dzisiaj dzwoniłam:p Quote
al'akir Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 aktualizacja na dzień dzisiejszy zrobiona ( Kuba najprawdopodobniej na dniach będzie w nowym domku - ale nie chcę zapeszać ;)) Będzie jeszcze jeden psiak black&tan z elbląskiego schroniska do adopcji , czekam na informację o nim . Quote
farmerka63 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Witam :) W schronisku w Jędrzejewie ( powiat czarnkowsko-trzcianecki, Wielkopolska) przebywa od 24-go kwietnia tego roku taki piesio : Piesek został złapany w Tarnowie Podgórnym . W tej chwili jest na kwarantannie. Jego schroniskowy numer to TA-419. Quote
al'akir Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 to toyek chyba jest , maleńkie biedactwo . A wiadomo w jakim jest wieku ? Jak reaguje na ludzi / inne psy ? Quote
filodendron Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 O rany, ten Fiodor wrocil do domu po prawie roku? Też niezła historia. Niesamowite - taki happy end. Oby więcej takich :) Quote
farmerka63 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Niestety - dzisiaj nie znam żadnych szczegółów o psiaku. Znalazłam go na stronie schroniska - dopiero co tam przybył :( http://www.wetserwis.com.pl/s/index.php Quote
Energy Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Farmerko jak się dowiesz czegoś o psiaczku to napisz, podaj też dane do ogłoszeń proszę:p straszne biedactwo, następne:-( Quote
farmerka63 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Energy - postaram się tam jutro zadzwonić. Mimo święta ktoś w pracy powinien być.. . Dla takiej drobiny schron to musi być trauma nie lada :/ Quote
al'akir Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 psiak o którym pisałam : Pazio piesek jest wesoły, łagodny, chętnie się bawi, ładnie chodzi na smyczy kontakt: 55 234 16 46 Quote
Energy Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Miałam właśnie telefon w sprawie Tofika:roll: Psiak miałby mieszkać na dworze, na noc by był w piwnicy, gdzie by miał swój kącik:crazyeye: farmerka63 napisał(a):Energy - postaram się tam jutro zadzwonić. Mimo święta ktoś w pracy powinien być.. . Dla takiej drobiny schron to musi być trauma nie lada :/ Dzięki:p Quote
zerduszko Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Energy napisał(a):Miałam właśnie telefon w sprawie Tofika:roll: Psiak miałby mieszkać na dworze, na noc by był w piwnicy, gdzie by miał swój kącik:crazyeye: A co się Tobie nie podoba?? Zazdrościsz mu pewnie?? :evil_lol: Quote
Energy Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 zerduszko napisał(a):A co się Tobie nie podoba?? Zazdrościsz mu pewnie?? :evil_lol: No pewnie, bo nie mam piwnicy:evil_lol:już wiem dlaczego moje suczydła śpią w łóżku:diabloti: Quote
Energy Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 zerduszko napisał(a):Biedne te Twoje psy :( No widzisz, muszą się zmieścić z nami w łóżku, ech:evil_lol: GPooLCLD napisał(a):psiak o którym pisałam : Pazio piesek jest wesoły, łagodny, chętnie się bawi, ładnie chodzi na smyczy kontakt: 55 234 16 46 Wiek psiaka jeszcze by się przydał:p Quote
Energy Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Węgierka, sunia nr 24 pojechała do Szwajcarii. Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 czy poznajecie Frędzelkę?? W środę była u fryzjera:) psiur nie do poznania, szkoda tylko że pogoda nie dopisała:( Quote
Energy Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ale cudna suńka:lol:tylko to teraz jest mini airedale terrier:evil_lol: Quote
Recommended Posts