Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofik jest psem w typie pudla, waży ok.10kg. Ma 6 lat, jest bardzo zadbany, aktualnie jest po wizycie u fryzjera, więc wygląda troszkę inaczej niż na foto . Wychował się z drugim psem - samcem, na inne psy szczeka, ale nie jest agresywny. Uwielbia ludzi, dzieci w każdym wieku, bardzo garnie się do człowieka, to typ wielkiego pieszczocha, który najchętniej nie schodziłby z kolan. W domu jest grzeczny, zostawiony nawet na wiele godzin nie załatwia się w domu, na spacerach posłuszny. Tofik jest typowym kanapowcem, czyściutki, regularnie szczepiony, zdrowy, zadbany. Jest dość energiczny, chętny do zabawy, ale bez problemu zaaklimatyzuje się w każdych warunkach i pokocha osobę, która poświęci mu czas. Nadaje się dla starszej osoby, do domu z dziećmi. Z kotem nie miał nigdy do czynienia.

Oto Tofik Moim zdaniem na żywo wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu, on jest typem słodkiej owieczki.

Posted

migdalena napisał(a):
Właśnie zrobiłam Całuskowi ogłoszenia na: Ale gratka.Gumtree, Kupsprzedaj, stacjabiz
Przepraszam,że bez linków,ale na pewno są!

Dzięki za informację, nie ważne, że nie ma linków:p

filodendron napisał(a):
O rany, Tofik to negatyw mojego pundelsa... Jak to się stało, że został bez domu?

Nie może zostać w domu, w którym jest :-(

Posted

A skąd jest Toffik ? I czy to znaczy że obecnie przebywa w domu ? Bo jeśli to piesek prosto z kanapy, z domu , to chyba nie będzie miał problemów ze znalezieniem nowego domu. Tylko domek trzeba sprawdzić, żeby ten śliczniaczek mały dobrze trafił.

Posted

Feliksik na Ciebie zawsze można liczyć, dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Też jestem w szoku, strasznie dużo:-(
GPooLCLD napisałam prośbę do Feliksik na pw o dodanie maila;)

Posted

Pudliszony się przypominają, szukamy domków...

Vega17 może byś założyła wątek Frędzelce, Ty wiesz o niej najwięcej?
Czy suńka ma jakieś nowe zdjęcia, miała być chyba obcinana, czy coś mi się pokręciło?:roll:

Posted

Moim zdaniem ta suńka wygląda jak rasowy pumi:razz: :

Jest młodziutka, sliczna, wesoła, pełna temperamentu.....
W schronie zaledwie parę dni, na kwarantannie,
ale po futerku widać że nikt specjanie o nią nie dbał... Pewnie też nie bedzie jej szukał....
NIGRA czeka na nowe życie...

kontakt; e-mail; mniejsi@gmail.com
tel. 796 554 438

wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/184358-Pudlowata-ma%C5%82olata-w-schronie...NIGRA-jeszcze-radosna-i-ufna.....Jak-d%C5%82ugo