Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Mameczka']Energy mysle ze tak ale napewno po swietach.Daj mi numer do pani to zadzwonie do niej i pogadam i ew. sie umowie;) No i przeslij mi ta ankiete koniecznie na maila zebym napewno o wszystko sie wypytala. Pomyslalam ,ze moze pojechalabym z Lolem co? Mysle ,ze podejscie do psa tez bedzie wtedy lepiej widac.Co o tym myslicie? Mameczka ale ja już Ci wysyłałam ankietę:crazyeye: Zaraz Ci wyślę nr telefonu na pw. Quote
al'akir Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Energy']Mameczka ale ja już Ci wysyłałam ankietę:crazyeye: Zaraz Ci wyślę nr telefonu na pw.[/QUOTE] już wysłałam nr tel :) Quote
Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [SIZE="4"]Zdrowych, radosnych Świąt:lol: Mam nadzieję, że domek w Gdańsku da nowe, godne i dobre życie jakiemuś pudelsowi... Quote
Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='GPooLCLD'] Kuba znalazł nowy domek :laola::laola: Świąteczny prezent dla Kuby:multi::multi::multi: Quote
al'akir Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 To którego psiaka podmienimy do ogłaszania za Kubę ? Quote
coronaaj Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Equus']Drogie Dziewczyny! Drogie cioteczki, po dlugiej nieobecnosci zycze Wesolych Swiat Wielkanocnych!!!!! Jestem juz w domu w Phoenix....zagladnijcie....Pakus wspnialy!!!! Quote
migdalena Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wysłałam dziś do Mshume zdjęcia kolejnego Paluchowca(sama nie umiem wstawić).:oops: Jest naprawdę śliczny,ok.8 letni,bardzo kontaktowy i spragniony ruchu.Niestety siedzi w maleńkiej klatce,co dla energicznych psów jest wyjątkowo męczące.Może ktoś go wypatrzy? Nazwałam go LOCZEK,ma piękne futerko.Pudel pierwsz klasa:p Quote
ona03 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Loluś życzy Pudelkom i ich Cioteczkom Wesołych Świąt[/FONT] Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Przedstawiam Loczka,piękny 8 letni, średni pudel :) może być kandydatem do ogłoszeń w spadku po Kubusiu ;) Quote
Energy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Śliczny pudliszon. Z tego co wiem to po Kubie jest w kolejce Frędzelka:p Quote
al'akir Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 mshume , to nie pudel pieprz i sól - nie ma takich , to sznaucery mają takie umaszczenie . To czarny pudel - siwiejący , lub ma umaszczenie blue niemniej jednak - śliczny jest :) Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jak zwał, tak zwał.Pewnie i czarny.Ja nie mam pudla i się nie znam na pudlach.Wkleiłam zdjęcia na prośbę Migdaleny. Energy: ja sugerowałam,że jeśli ktoś będzie się interesował jeszcze Kubą, który jest ogłaszany, można wtedy proponować Loczka. Gdzież bym śmiała wpychać Loczka w kolejkę do ogłoszeń.:roll: Quote
al'akir Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 poprosimy mari23 , żeby pokazywała Loczka jak ktoś będzie pytał o Kubę Proszę też o jakiś kontakt dla niego do ogłoszeń Quote
Energy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='GPooLCLD']poprosimy mari23 , żeby pokazywała Loczka jak ktoś będzie pytał o Kubę Proszę też o jakiś kontakt dla niego do ogłoszeń[/QUOTE] Już napisałam taką prośbę na wątku Kuby. Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Poproście Migdalenę o dane do kontaktu. Ja ma teraz 4 psy w ogłoszeniach. Quote
mari23 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='GPooLCLD']poprosimy mari23 , żeby pokazywała Loczka jak ktoś będzie pytał o Kubę Proszę też o jakiś kontakt dla niego do ogłoszeń[/QUOTE] ja i tu zaglądam, dzięki Kubie jestem miłośniczką pudelków :) mam nadzieje, że szczęście Kuby jest tak wielkie, iż dla Loczka jeszcze wystarczy - śliczny jest! Quote
Energy Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='mari23']ja i tu zaglądam, dzięki Kubie jestem miłośniczką pudelków :) mam nadzieje, że szczęście Kuby jest tak wielkie, iż dla Loczka jeszcze wystarczy - śliczny jest![/QUOTE] Bardzo dziękujemy:lol:pudle to wspaniałe psy:loveu: Quote
pom-pon Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 och! jakie wspaniale wiadomości :multi::multi::multi::multi: nie było mnie kilka dni, a tu taka rewolucja :) Atos i Kuba w nowych domkach :thumbs:, szkoda tylko, że na ich miejsce pojawiają się kolejne potrzebujące..... Quote
al'akir Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='pom-pon']och! jakie wspaniale wiadomości :multi::multi::multi::multi: nie było mnie kilka dni, a tu taka rewolucja :) Atos i Kuba w nowych domkach :thumbs:, szkoda tylko, że na ich miejsce pojawiają się kolejne potrzebujące..... jeszcze szczylek znalazł ostatnio nowy domek :D Patrzcie, jaki happy jest :) frisbee'arz mały :loveu: więcej zdjęć tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/182367-Pudelek-w-nowym-WSPANIAA-YM-domku Quote
Equus Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Faktycznie - super wieści! Może się przez te święta coś ruszyło :))) Quote
Mameczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Super wiosenne wiadomosci o 3 pudliszonkach.Oby bylo im tam dobrze i zeby rozpoczely ruch w adopcjach.Ja jutro prawdopodobnie bede dzwonic do tej pani z gdanska.Zobaczymy co dalej. Quote
Energy Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Mameczka']Super wiosenne wiadomosci o 3 pudliszonkach.Oby bylo im tam dobrze i zeby rozpoczely ruch w adopcjach.Ja jutro prawdopodobnie bede dzwonic do tej pani z gdanska.Zobaczymy co dalej.[/QUOTE] Trzymam kciuki, mam nadzieję, że to szansa dla jakiegoś pudelka, oby:p Quote
Recommended Posts