Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mameczka']Energy mysle ze tak ale napewno po swietach.Daj mi numer do pani to zadzwonie do niej i pogadam i ew. sie umowie;)
No i przeslij mi ta ankiete koniecznie na maila zebym napewno o wszystko sie wypytala. Pomyslalam ,ze moze pojechalabym z Lolem co? Mysle ,ze podejscie do psa tez bedzie wtedy lepiej widac.Co o tym myslicie?

Mameczka ale ja już Ci wysyłałam ankietę:crazyeye:
Zaraz Ci wyślę nr telefonu na pw.

Posted

[quote name='Equus']Drogie Dziewczyny!

Drogie cioteczki, po dlugiej nieobecnosci zycze Wesolych Swiat Wielkanocnych!!!!!

Jestem juz w domu w Phoenix....zagladnijcie....Pakus wspnialy!!!!

Posted

Wysłałam dziś do Mshume zdjęcia kolejnego Paluchowca(sama nie umiem wstawić).:oops:
Jest naprawdę śliczny,ok.8 letni,bardzo kontaktowy i spragniony ruchu.Niestety siedzi w maleńkiej klatce,co dla energicznych psów jest wyjątkowo męczące.Może ktoś go wypatrzy?
Nazwałam go LOCZEK,ma piękne futerko.Pudel pierwsz klasa:p

Posted

mshume , to nie pudel pieprz i sól - nie ma takich , to sznaucery mają takie umaszczenie .
To czarny pudel - siwiejący , lub ma umaszczenie blue

niemniej jednak - śliczny jest :)

Posted

Jak zwał, tak zwał.Pewnie i czarny.Ja nie mam pudla i się nie znam na pudlach.Wkleiłam zdjęcia na prośbę Migdaleny.
Energy: ja sugerowałam,że jeśli ktoś będzie się interesował jeszcze Kubą, który jest ogłaszany, można wtedy proponować Loczka. Gdzież bym śmiała wpychać Loczka w kolejkę do ogłoszeń.:roll:

Posted

[quote name='GPooLCLD']poprosimy mari23 , żeby pokazywała Loczka jak ktoś będzie pytał o Kubę
Proszę też o jakiś kontakt dla niego do ogłoszeń[/QUOTE]

Już napisałam taką prośbę na wątku Kuby.

Posted

[quote name='GPooLCLD']poprosimy mari23 , żeby pokazywała Loczka jak ktoś będzie pytał o Kubę

Proszę też o jakiś kontakt dla niego do ogłoszeń[/QUOTE]

ja i tu zaglądam, dzięki Kubie jestem miłośniczką pudelków :)
mam nadzieje, że szczęście Kuby jest tak wielkie, iż dla Loczka jeszcze wystarczy - śliczny jest!

Posted

[quote name='mari23']ja i tu zaglądam, dzięki Kubie jestem miłośniczką pudelków :)
mam nadzieje, że szczęście Kuby jest tak wielkie, iż dla Loczka jeszcze wystarczy - śliczny jest![/QUOTE]

Bardzo dziękujemy:lol:pudle to wspaniałe psy:loveu:

Posted

och! jakie wspaniale wiadomości :multi::multi::multi::multi: nie było mnie kilka dni, a tu taka rewolucja :)

Atos i Kuba w nowych domkach :thumbs:, szkoda tylko, że na ich miejsce pojawiają się kolejne potrzebujące.....

Posted

[quote name='pom-pon']och! jakie wspaniale wiadomości :multi::multi::multi::multi: nie było mnie kilka dni, a tu taka rewolucja :)

Atos i Kuba w nowych domkach :thumbs:, szkoda tylko, że na ich miejsce pojawiają się kolejne potrzebujące.....

jeszcze szczylek znalazł ostatnio nowy domek :D

Patrzcie, jaki happy jest :) frisbee'arz mały :loveu:

więcej zdjęć tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/182367-Pudelek-w-nowym-WSPANIAA-YM-domku

Posted

Super wiosenne wiadomosci o 3 pudliszonkach.Oby bylo im tam dobrze i zeby rozpoczely ruch w adopcjach.Ja jutro prawdopodobnie bede dzwonic do tej pani z gdanska.Zobaczymy co dalej.

Posted

[quote name='Mameczka']Super wiosenne wiadomosci o 3 pudliszonkach.Oby bylo im tam dobrze i zeby rozpoczely ruch w adopcjach.Ja jutro prawdopodobnie bede dzwonic do tej pani z gdanska.Zobaczymy co dalej.[/QUOTE]

Trzymam kciuki, mam nadzieję, że to szansa dla jakiegoś pudelka, oby:p