ciapuś Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Może będziecie miały kogoś kto szuka takiego pięknisia BAMBO, nr 906 wiek: ok. 3 lat wielkość: srednia rasa: mix data przyjęcia: 2009-08-23 przebywa w boksie: blaszak między 1 i 2 pawilonem schronisko Łódź Quote
al'akir Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Equus']jakiś fajny hotel - widać, ze mu tam jest baaardzooo dobrze to hotel w Obornikach , weterynarz go prowadzi :) . ciapuś , już dodaję Bambo napisane jest , że jest średni , a mnie się wydaje , że mini ze zdjęcia (może się mylę) Porobimy mu ogłoszenia - przydałyby się dane kontaktowe:lol: Quote
Energy Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Hej Ciapuś:lol:jak się miewa słodka Ciapulka?:loveu: No właśnie dane do ogłoszeń poprosimy. Mnie się też mini wydaje, ale to może tylko na zdjęciu:roll: Quote
ciapuś Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Energy']Hej Ciapuś:lol:jak się miewa słodka Ciapulka?:loveu: No właśnie dane do ogłoszeń poprosimy. Mnie się też mini wydaje, ale to może tylko na zdjęciu:roll:[/QUOTE] Ciapulka miewa sie całkiem nieźle żałuje ale nie widziałam Bambo na żywo więc nie bardzo wiem jakiej jest wielkości Quote
snuszak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 poznański pudelek otrzymał od Was pomoc błyskawicznie więc pozwolę sobie zgłosić kolejnego poznańskiego :) taki mix http://i637.photobucket.com/albums/uu95/snuszkak/DSC00693.jpg z tym, że to trudny przypadek tak nam powiedzieli, że dzikus wymaga oswojenia, tylko w boksie gdzie jest ponad 10 psów to jest raczej nie do zrobienia, potrzebny DT lub hotelik dla takiego pieska Quote
snuszak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 wklejam jeszcze raz pierwsze zdjęcie bo nie chce się otworzyć Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 snuszkak , ten psiak wygląda na młodego , wiesz ile ma lat mniej/więcej ? Quote
JOMA Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM ! DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia ! szczegóły , wiadomo - utajnione Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Piromanka']Którego następnego oglaszać? może Kubę ? ostatnio wrzuciłam tutaj jego nowe zdjęcia . Biedak siedzi w hotelu , a jego towarzyszka Kora już została adoptowana [quote name='JOMA']Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM ! DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia ! szczegóły , wiadomo - utajnione Super wiadomości - bardzo, bardzo się cieszę . Tyskie psiaczki były "pierwszymi" na wątku i od nich to wszystko się zaczęło :laola: Coś ruszyło znowu z adopcjami :multi: Quote
Energy Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='JOMA']Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM ! DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia ! szczegóły , wiadomo - utajnione I ja bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Atosek szczęścia psiaczku:loveu::loveu::loveu: Dzięki JOMA za informację:lol: Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='JOMA']Donoszę, że tyski ATOS , nr 1 MA DOM ! DZIĘKUJEMY wszystkim pudlowym cioteczkom bo osoba, która go adoptowała zgłosiła się z ogłoszenia ! szczegóły , wiadomo - utajnione To miód na moje serce, bo ja go ogłaszałam!!!!!!!!!! CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!! Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='GPooLCLD']może Kubę ? ostatnio wrzuciłam tutaj jego nowe zdjęcia . Biedak siedzi w hotelu[/QUOTE] Kuba to pudel numer...? Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Piromanka']To miód na moje serce, bo ja go ogłaszałam!!!!!!!!!! CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] To może teraz Kubie się tak poszczęści :) Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Piromanka']Kuba to pudel numer...?[/QUOTE] nr 10 ................. Quote
Piromanka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='GPooLCLD']nr 10 .................[/QUOTE] Ok. Dzięki. Rezerwuję sobie go do ogloszeń ;-) Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Piromanka']Ok. Dzięki. Rezerwuję sobie go do ogloszeń ;-)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
snuszak Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='GPooLCLD']snuszkak , ten psiak wygląda na młodego , wiesz ile ma lat mniej/więcej ? Właśnie byłam z Martą pytać o tyle psiaków, że o pudelku tylko wspomniałyśmy, no i powiedzieli nam że dzikus jest nieadopcyjny, jeśli myślicie, że jest jakaś szansa pomyśleć o hoteliku lub DT dla tego psiaka to dowiemy się szczegółów po świętach o wiek płeć itp, jak będzie ich opiekunka Tamara to obiecała nam że pojdziemy z nią do tych boksów do środka i same też zobaczymy faktyczne zachowanie psiaka do obcych bo przez kraty miał nas w tyłku Quote
JOMA Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Piromanko - tyszanie dziękują za ogłoszenia ! teraz tyszanie trzymają kciuki za resztę pudliszonków kochanych ! Quote
al'akir Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Piromanka']Ok. Dzięki. Rezerwuję sobie go do ogloszeń ;-) uzupełniłam pierwszą stronę , Kuba ma teraz nr 9 ;) [quote name='snuszkak']Właśnie byłam z Martą pytać o tyle psiaków, że o pudelku tylko wspomniałyśmy, no i powiedzieli nam że dzikus jest nieadopcyjny, jeśli myślicie, że jest jakaś szansa pomyśleć o hoteliku lub DT dla tego psiaka to dowiemy się szczegółów po świętach o wiek płeć itp, jak będzie ich opiekunka Tamara to obiecała nam że pojdziemy z nią do tych boksów do środka i same też zobaczymy faktyczne zachowanie psiaka do obcych bo przez kraty miał nas w tyłku Pomyślimy coś o tym psiaku , tylko właśnie przydałoby się więcej informacji o nim . Czy reaguje agresywnie ? Wiek /płeć , do psów jest chyba ok , jak siedzi w wspólnym boksie . [quote name='JOMA']Piromanko - tyszanie dziękują za ogłoszenia ! teraz tyszanie trzymają kciuki za resztę pudliszonków kochanych ! kciuki zawsze są pożądane i mile widziane :) Dzięki ! Quote
Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Mameczko będziesz mogła sprawdzić ten domek w Gdańsku? Quote
al'akir Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Energy']Mameczko będziesz mogła sprawdzić ten domek w Gdańsku?[/QUOTE] masz nr tel do tego domku ? Quote
filodendron Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziewczyny, wszystkiego najlepsiejszego na święta - zdrówka, odpoczynku, miłych chwil z psiakami i niech Wam się pudelkowate wyadoptowują jak ciepłe bułeczki, a na każdego niech czeka dobry domek. I świąteczne kciuki dla Atoska. Serdeczności dla wszystkich. Quote
Energy Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='GPooLCLD']masz nr tel do tego domku ?[/QUOTE] Nie mam, nie brałam jeszcze, bo komu mam przekazać... Quote
Mameczka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Energy mysle ze tak ale napewno po swietach.Daj mi numer do pani to zadzwonie do niej i pogadam i ew. sie umowie;) No i przeslij mi ta ankiete koniecznie na maila zebym napewno o wszystko sie wypytala. Pomyslalam ,ze moze pojechalabym z Lolem co? Mysle ,ze podejscie do psa tez bedzie wtedy lepiej widac.Co o tym myslicie? Quote
Recommended Posts