Energy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='filodendron']Od wczoraj prawie wcale nie mogę korzystać z dogo - albo się nie uruchamia albo uruchamia się a potem kicha, ale może wreszcie uda mi się napisać, że Czesio jest po prostu słodki. Mnie się w końcu też udało:multi:weszłam:evil_lol: Filodendron tu jest jeszcze Czesio, musimy założyć wątek pudliszonków w nowym domu, GPooLCLD:cool3: Cudna metamorfoza:lol: siusiający:cool3::evil_lol: z ukochaną Panią:loveu: Śpiący słodziak:loveu: Feliksik również bardzo dziękuję :loveu: Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Energy , w jakim dziale:razz: hmmm: pudli:razz: już w nowym domu:razz: i kto założy ? Moim zdaniem powinien działać na zasadzie tego wątku , z przodu zarezerwowane posty dla pudliszonków, a reszta do dyspozycji publiki :lol: A ja już Czesia zdjęcia widziałam :loveu::multi::eviltong: Quote
Energy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 GPooLCLD napisał(a):Energy , w jakim dziale:razz: hmmm: pudli:razz: już w nowym domu:razz: i kto założy ? Moim zdaniem powinien działać na zasadzie tego wątku , z przodu zarezerwowane posty dla pudliszonków, a reszta do dyspozycji publiki :lol: A ja już Czesia zdjęcia widziałam :loveu::multi::eviltong: No jak to kto:eviltong:wiadomo:multi::evil_lol: Chyba na pudliszonach, jak sądzisz? A Czesia i tak widziałam przed Tobą:eviltong::evil_lol: Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Energy napisał(a):No jak to kto:eviltong:wiadomo:multi::evil_lol: a któż to taki wiadomy miałyby być:evil_lol::diabloti: Energy napisał(a):Chyba na pudliszonach, jak sądzisz? Mógłby być na pudliszonach , tam ostatnio mało rozmów się toczy:eviltong: Energy napisał(a):A Czesia i tak widziałam przed Tobą:eviltong::evil_lol: Wiem, że Czesława widziałaś przede mną , sama mi jego zdjęcia wysyłałaś :evil_lol: Quote
mari23 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja dostałam te i dużo jeszcze zdjęć na maila, bo Czesio to "zamiast" Kuby pojechał do Gdyni - wspaniale, że taki cudowny domek znalazł ten maluszek... oby jeszcze Kubie się poszczęściło... został sam, biedaczysko, bo Kora ma domek... Quote
Energy Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 mari23 napisał(a):ja dostałam te i dużo jeszcze zdjęć na maila, bo Czesio to "zamiast" Kuby pojechał do Gdyni - wspaniale, że taki cudowny domek znalazł ten maluszek... oby jeszcze Kubie się poszczęściło... został sam, biedaczysko, bo Kora ma domek... A jeszcze wcześniej do tego super domku trafiła sunia ze stodoły-Santi, która wróciła do swojego domu. Troszkę czasu minęło, zanim Państwo mogli otworzyć serce na Czesia, bo mocno to przeżyli. Trzymam kciuki za domek dla Kuby:p Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 100zł z pudelbonki przelałam na Jammala wątek: http://www.dogomania.pl/threads/181116-Jammal-dredziarz-potrzebuje-pieniedzy-na-operacje-inaczej-nie-bedzie-normalnie-chodzi Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czesio wymiata :) A może taki wątek w galerii na pudlach - da się? Taka galeria "pudliciotek" ;) A link do niej na tym wątku. Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 filodendron napisał(a):Czesio wymiata :) A może taki wątek w galerii na pudlach - da się? Taka galeria "pudliciotek" ;) A link do niej na tym wątku. a czemu w galerii ? Tam chyba można tylko jedno mieć ? Może w formie galerii , że z przodu się nic nie rezerwuje , tylko lecieć z postami po kolei ? Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):a któż to taki wiadomy miałyby być:evil_lol::diabloti: No ciekawe, kto:cool3::evil_lol: filodendron napisał(a):Czesio wymiata :) A może taki wątek w galerii na pudlach - da się? Taka galeria "pudliciotek" ;) A link do niej na tym wątku. Czesio jest super:lol: Ja myślałam o podklejonym na pudlach:cool3: Quote
filodendron Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):a czemu w galerii ? Tam chyba można tylko jedno mieć ? To już nic nie mówię, bo się nie znam najwyraźniej :) Gdzie dacie, będzie dobrze, byleby osoby zainteresowane adopcją mogły zobaczyć, co się da zrobić z pudla wyciągniętego ze schronu - taką łowieckę jak Czesio :) Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 filodendron napisał(a):To już nic nie mówię, bo się nie znam najwyraźniej :) Gdzie dacie, będzie dobrze, byleby osoby zainteresowane adopcją mogły zobaczyć, co się da zrobić z pudla wyciągniętego ze schronu - taką łowieckę jak Czesio :) mój post to był w formie pytającej :) Quote
Piromanka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czy wykaz psów na pierwszej stronie jest aktualny? Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Piromanka']Czy wykaz psów na pierwszej stronie jest aktualny? Tak Piromanko, aktualny:p Zulugula czy coś już wiesz w sprawie Atosa? Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 a ja dostałam ostatnio maila, pytanie o Atosa Quote
mari23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):A jeszcze wcześniej do tego super domku trafiła sunia ze stodoły-Santi, która wróciła do swojego domu. Troszkę czasu minęło, zanim Państwo mogli otworzyć serce na Czesia, bo mocno to przeżyli. Trzymam kciuki za domek dla Kuby:p wiem, bardzo przeżyli Santi i dlatego myśleli o Kubie, bo czarny, ale duży on jednak jest... pani wizytę u Kuby też bardzo przeżyła i płakała, bo to dobra i wrażliwa dusza jest... dlatego bardzo się cieszę, że i Czesio szczęśliwy, i jego nowa rodzina ! a słodziak Czesio to wkrótce w wielkanocnym koszyczku baranka może udawać :) :) :) Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 No właśnie Kuba to chyba jednak duży pudelek:pA Santi/Misia to maleńka sunieczka. Czesio rzeczywiście wygląda jak mała, cudna owieczka:loveu: Nikt nie pyta o Kubę, masz telefony? Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):No właśnie Kuba to chyba jednak duży pudelek:pA Santi/Misia to maleńka sunieczka. Czesio rzeczywiście wygląda jak mała, cudna owieczka:loveu: Nikt nie pyta o Kubę, masz telefony? hmmm Kuba wygląda na średniaka ??? Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 GPooLCLD napisał(a):hmmm Kuba wygląda na średniaka ??? No a mnie jednak na dużego, ale może się mylę:roll:Moja Majka to średniaczek;) Mari dokąd Ci sięga? Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a):No a mnie jednak na dużego, ale może się mylę:roll:Moja Majka to średniaczek;) Mari dokąd Ci sięga? no ale średniaczek , średniaczkowi nie równy :) Quote
mari23 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 on jest średniak, ale z takich nieco większych średniaków :) dokąd sięga? nie wiem, bo go przytulam, jak go widzę... i ryczę... ale na zdjęciu Rufusa Kuba stoi przy nodze i trochę widać jego wielkość... już poprosiłam o dokładne zmierzenie go... Quote
Energy Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='mari23']on jest średniak, ale z takich nieco większych średniaków :) dokąd sięga? nie wiem, bo go przytulam, jak go widzę... i ryczę... ale na zdjęciu Rufusa Kuba stoi przy nodze i trochę widać jego wielkość... już poprosiłam o dokładne zmierzenie go... http://images40.fotosik.pl/262/13a81c820c0f2983med.jpg A nie no na tym zdjęciu to widać, że średniaczek:lol: GPooLCLD miałaś oczywiście rację:placz::evil_lol: Co to za cudna stójka:lol: Quote
al'akir Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Energy napisał(a): GPooLCLD miałaś oczywiście rację:placz::evil_lol: wiem , wiem:multi::multi::multi: średniaka rozpoznaję z daleka :diabloti: Quote
al'akir Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ogłoszenia : 18. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4380763_pudelka_szuka_domu.html jakie podać namiary na Klare ? Nie zapisałam na pierwszej stronie . 19. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4380767_pudelka_szuka_domu.html 20. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4380775_pudelka_szuka_domu_mix.html Quote
Recommended Posts