mshume Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nic więcej nie wiem, może Migdalena dowie się we wtorek. On był do adopcji, nie w kwarantannie, może ktoś się go zrzekł albo właściciel umarł :( Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='megii1']Zapisuję sobie wątek i w kwietniu postaram się coś wpłacić:) Niby w avatarze mam moją miłość Korkę ale moim pierwszym, jeszcze panieńskim psiakiem jest 7 - letnia Gabrysia:) Nietypowy pudel ale podobno rasowy - Pudel Fantom:) Tutaj przystrzyżona ale teraz wygląda jak kulka:) http://images37.fotosik.pl/264/c8eb7c0bf91d5f93med.jpg Witaj na wątku, z góry dziękujemy:lol: Bardzo ładna suńka:loveu: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='zerduszko']Ale macie tu ruch![/QUOTE] Troszkę;) GPooLCLD wstaw może link do bazarku do 1 postu, tam nie umknie :p Mshume a jak był ten biały pudel ostrzyżony? Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Energy']Troszkę;) GPooLCLD wstaw może link do bazarku do 1 postu, tam nie umknie :p Mshume a jak był ten biały pudel ostrzyżony?[/QUOTE] już dawno wstawiłam:multi: Quote
Energy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']już dawno wstawiłam:multi:[/QUOTE] No mówiłam, czytasz w moich myślach:crazyeye::evil_lol: Dzięki:loveu: Quote
al'akir Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Energy']No mówiłam, czytasz w moich myślach:crazyeye::evil_lol: Dzięki:loveu:[/QUOTE] miałam to właśnie napisać , że czytam Ci w myślach i już wstawiłam:diabloti: Quote
feliksik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 cafeanimal dla czarusia - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Czarus,10721 cafeanimal dla pudla nr 20 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pudel,10718 przepraszam za zwłokę, ale nie miałam przez tydzień dostępu do neta Quote
Equus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Co do białasa dużego to zaraz napiszę do koleżanki, ona siedzi w dużych pudlach więc może coś będzie wiedziała. Quote
al'akir Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 feliksik dzięki:loveu: [quote name='Equus']Co do białasa dużego to zaraz napiszę do koleżanki, ona siedzi w dużych pudlach więc może coś będzie wiedziała.[/QUOTE] napisałam na pudlach i odzew porażający , nie nadążam odpisywać . Myślałam , że ktoś się zainteresuje:roll: Napisz do koleżanki , to chyba lepsze rozwiązanie Quote
Equus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A no właśnie... Moze trzeba napisać - "szukam hodowli białych dużych pudli w Warszawie" w dziale kupię szczeniaka :P Napisałam do Ani na gg, ale pewnie teraz jest nauczelni, więc trzeba będzie trochę poczekać. Quote
al'akir Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Equus']A no właśnie... Moze trzeba napisać - "szukam hodowli białych dużych pudli w Warszawie" w dziale kupię szczeniaka :P Napisałam do Ani na gg, ale pewnie teraz jest nauczelni, więc trzeba będzie trochę poczekać.[/QUOTE] kurde nie pomyślałam o tym:crazyeye: skąd Ty bierzesz takie rewelacyjne pomysły ? Miałabym już pewnie dokładny adres :evil_lol: Quote
Equus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no i mam namiary na kobietę z Pruszkowa, która ma 10-letniego białego pudla. zaraz Ci dam na pw! Quote
al'akir Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Equus']no i mam namiary na kobietę z Pruszkowa, która ma 10-letniego białego pudla. zaraz Ci dam na pw![/QUOTE] dzięki za załatwienie numeru! uciekam teraz , będę dzwonić na wieczór :) Quote
zulugula Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Energy, zaraz się przyjżę Atosowi. Rzecz w tym, że dzwonili do mnie ludzie i twierdzili, że to na pewno ich pies (zaginął 2 lata temu).A jesli nie ich to też są zainteresowani bo identyczny ;( Wyślę zdjęcia na ich maila. W schronisku powiedzą oczywiście, że "sprzedany"! Quote
Energy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='zulugula']Energy, zaraz się przyjżę Atosowi. Rzecz w tym, że dzwonili do mnie ludzie i twierdzili, że to na pewno ich pies (zaginął 2 lata temu).A jesli nie ich to też są zainteresowani bo identyczny ;( Wyślę zdjęcia na ich maila. W schronisku powiedzą oczywiście, że "sprzedany"![/QUOTE] O rany Zulugula ale by było cudnie, ten psiak strasznie mi leży na sercu, trzymam kciuki:lol: Daj proszę znać jak coś będziesz wiedziała. Oczywiście, że nie powiedzą, że uśpili:shake: Feliksik bardzo dziękuję za ogłoszenia:loveu: Quote
.ania Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wiadomo już cos nt tego dużego bialego pudla? Czy mogę prosić o zdjęcia? Mogą być ba maila: a.ania89@gazeta.pl może uda się go rozpoznać, ich na prawdę jest bardzo mało. Quote
al'akir Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Energy']O rany Zulugula ale by było cudnie, ten psiak strasznie mi leży na sercu, trzymam kciuki:lol: Daj proszę znać jak coś będziesz wiedziała. Oczywiście, że nie powiedzą, że uśpili:shake: Feliksik bardzo dziękuję za ogłoszenia:loveu: chodzi o psa nr 18? [quote name='.ania']Wiadomo już cos nt tego dużego bialego pudla? Czy mogę prosić o zdjęcia? Mogą być ba maila: a.ania89@gazeta.pl może uda się go rozpoznać, ich na prawdę jest bardzo mało. przeglądnęłam wczoraj psy z Palucha przyjęte od połowy 2009 roku. Zdjęcia białego pudla tam nie ma , ale na stronie jest napisane , że nie wszystkie psy tam są. Może jutro będą zdjęcia i coś więcej o nim. Mnie też się wydaje , że jeżeli jest duży to łatwo będzie go rozpoznać i pewnie rodowodowy. Dzięki wielkie za zainteresowanie . Quote
Energy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No tak, GPooLCLD już odpowiedziała:razz::evil_lol: GPooLCLD tak o psiaka 18:-( Quote
al'akir Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Energy']No tak, GPooLCLD już odpowiedziała:razz::evil_lol: GPooLCLD tak o psiaka 18:-([/QUOTE] co odpowiedziałam:razz: o białasie :razz:? no pytam czy o tego pieska , bo Atos to też nasz nr 1 Quote
Equus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='GPooLCLD']co odpowiedziałam:razz: o białasie :razz:?[/QUOTE] Ale to nie ten na którego Ania dała namiary? A jak załatwicie zdjęcia, tajny agent?:cool3: Quote
Energy Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='GPooLCLD']co odpowiedziałam:razz: o białasie :razz:? no pytam czy o tego pieska , bo Atos to też nasz nr 1[/QUOTE] No tak i pierwsza część odpowiedzi właśnie jego dotyczyła, Atosa:lol: A odpowiedziałaś o białasku:evil_lol: Equus może Migdalenie uda sie jutro zrobić zdjęcie:cool3: Quote
feliksik Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ogłoszenia dla tusi: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tusia,10816 ogłoszenie dla pudla 21 klara - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Klara,10814 Quote
Energy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='feliksik']ogłoszenia dla tusi: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tusia,10816 ogłoszenie dla pudla 21 klara - http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Klara,10814 Bardzo dziękujemy:loveu: GPooLCLD wiem, że Tusia nie jest pudelkiem:cool3:ale jak już do nas trafiła to poprosiłam Feliksik o ogłoszenie i dla niej;) Wstaw proszę ją na 1 str, a usuń psiaczka z nr 18:-( Quote
marta23t Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pudelek nr 15 z Poznania pojechał dziś do cudownego domku do Gdyni. dziękuję za pomoc:) gdyby nie Wy domku by nie było:) Quote
Recommended Posts