zerduszko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):Tak, a co?:cool3: A niestety nic :( Quote
snuszak Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pudelek z poznańskiego am szansę na fajny domek, trzymajcie kciuki! Quote
koosiek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jest jakieś zainteresowanie Dolly? Jej ogłoszenia mają dużą oglądalność. Quote
yuki Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Puli został zabrany wczoraj przez Mrówę, pisałam do mnie sms z samochodu , ze okrutnie chłopak śmierdzi :D Dziewczyny a macie jego wątek, bo gdzieś mi się zawieruszył. Quote
GoskaGoska Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 on wątku osobnego nie miał, ale myślę, ze teraz Mrówka mu założy. Super, ze biedak się doczekał pomocy Quote
mrowa23 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 jak nie ma to zaloze mu watek na psy do adopcji. a tak po krotkce to : jestesmy po 3 kapieli przestalismy smierdziec, ale byl problem z wyplukaniem g z dredow ale udalo sie:] prawie.... jest to zachudzone puli jak na moje oko;) chlopak ma kregoslup na wierzchu i cos jeszcze a mianowicie postanowil, ze skoro trafil do haremu to trzeba obskoczyc wszystkie damy... i tak damy maja go ochote zamordowac:] chlopakowi jajka przeszkadzaja ewidentnie.... mi tez po tym jak oblal mieszkanie na zasadzie "szybko syzbko jak zaklepie bedzie moje" ;) generalnie chlopak szaleje z radosci, biega po schodach w tepie blyskawicy, dzis juz na dworze robimy co trzeba, na dworze sie pilnuje,wczoraj nagle musial zostac sam w domu, bo my pojechalismy z TZ-tem do szpitala jeszcze (tym razem TZ padl) i chlopak jak nas zobaczyl to obsikal ze szczescia :] imie dostal typowo rasta czyli Jammal :D Quote
yuki Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 super , ze już jest u Was :D:D:D jak on nie miała wątku ??? ktoś mi kiedyś podsyłał....czy ja mam już jakieś urojenia.. Mrówa koniecznie opisuje wszystko w miarę na bieżąco i dzięki Ci o dobra kobieto , żeś przygarnęła tego bidoka :) A i duż o zdrowia dla Twojego TZ. Quote
mshume Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dzwonila do mnie nowa wlascicielka bialego pudelka z Zabrza, ma na imię Felek, nie mozemy dodzwonić się do Justyna_wolotariat .Justyna_wolontariat dwa pytania: - na jaki adres odesłać umowę adopcyjną - czy piesek zachowywał czystość, bo on w ogóle nie załatwia się na spacerze, tylko w domu i sika jak suczka :roll:Dla Pani nie jest to jakis wielki dramat, dziś wlożyła mu pieluchę. Ale chcialaby wiedziec, jak to bylo w DT, czy mozna miec nadzieje ze to minie ( bo to przeziebienie, czy ekscytacja nowym miejscem). Quote
mrowa23 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tutaj watek na psy do adopcji link a watek mial zrobiony na Puli ale tam malo osob zaglada;) Quote
al'akir Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='snuszkak']pudelek z poznańskiego am szansę na fajny domek, trzymajcie kciuki! chyba wiem co to za domek , trzymam kciuki ! [quote name='mrowa23']tutaj watek na psy do adopcji link a watek mial zrobiony na Puli ale tam malo osob zaglada;) idę na jego wątek Quote
Energy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 GPooLCLD napisał(a):chyba wiem co to za domek , trzymam kciuki ! I ja trzymam kciuki:p Mrowa23 bardzo się cieszę, że zabrałaś Puli i już jest u Ciebie w dt:lol: Mshume obawiam się, że Justyna_wolotariat albo nie wchodzi na ten wątek, albo robi to bardzo rzadko. Pozostają raczej próby kontaktu telefonicznego, my nie miałyśmy informacji o jego zachowaniu w dt. Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='mshume']Dzwonila do mnie nowa wlascicielka bialego pudelka z Zabrza, ma na imię Felek, nie mozemy dodzwonić się do Justyna_wolotariat .Justyna_wolontariat dwa pytania: - na jaki adres odesłać umowę adopcyjną - czy piesek zachowywał czystość, bo on w ogóle nie załatwia się na spacerze, tylko w domu i sika jak suczka :roll:Dla Pani nie jest to jakis wielki dramat, dziś wlożyła mu pieluchę. Ale chcialaby wiedziec, jak to bylo w DT, czy mozna miec nadzieje ze to minie ( bo to przeziebienie, czy ekscytacja nowym miejscem). Odpowiem za Justyne... SPOŁECZNE SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT TOZ "FAUNA" IM. ŚW FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Bujoczka 41-700 Ruda Śląska a co do drugiego pytania,to niestety nie wiem Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mshume napisał(a):Dzwonila do mnie nowa wlascicielka bialego pudelka z Zabrza, ma na imię Felek, nie mozemy dodzwonić się do Justyna_wolotariat .Justyna_wolontariat dwa pytania: - na jaki adres odesłać umowę adopcyjną - czy piesek zachowywał czystość, bo on w ogóle nie załatwia się na spacerze, tylko w domu i sika jak suczka :roll:Dla Pani nie jest to jakis wielki dramat, dziś wlożyła mu pieluchę. Ale chcialaby wiedziec, jak to bylo w DT, czy mozna miec nadzieje ze to minie ( bo to przeziebienie, czy ekscytacja nowym miejscem). A ja myślałam,że on do W-wy pojechał...DT miał w Zabrzu...byłam przekonana,że jest w W-wie Quote
Energy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jusstyna85 czy masz jakieś jeszcze informacje o pudelku? Do ogłoszeń nr Mmlaasowice ten który podałaś tak? Quote
mshume Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 On jest w Wwie, ale funkcjonuje jako bialy pudelek z Zabrza ;) Poprosze na pw kontakt do DT pudelka Quote
JOMA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Psu po przejściach trzeba dać przynajmniej tydzień czasu do wstępnego przystosowania się. Niech pani poobserwuje w jakich sytuacjach sika a gdy mu się przytrafi na spacerze to oczywiście pochwalić. Mój schroniskowy Koks lał przez dwa tygodnie pod siebie, jak dziewczynka - na tle nerwowym - bo słabo widzący i słabo słyszący pies nie jest małolatem, żeby sikał jak dziewczynka. A z tą pieluchą to niech pani nie przesadza - dopiero się pies zestresuje. Proponuję spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Ale coś mi się wydaje, że pani biega za nim ze szmatą i go stresuje - to może jeszcze potrwać. Ja po tygodniu dałabym mocz do badania. Myślę, że żadna z nas nie ukrywałaby faktu, że pies sika bo to gwarancja zwrotu z adopcji. Quote
mshume Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pani ma doświadczenie ze starszymi pieskami, własnie odeszla jej 17 letnia pudelka z Palucha.Jak wychodzi do pracy, to zakłada mu tę pieluchę.Też uważam,ze to nerwy. Quote
JOMA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No to trzymam kciuki za szybkie unormowanie się pudliszonowych sikundek ! Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mshume napisał(a):On jest w Wwie, ale funkcjonuje jako bialy pudelek z Zabrza ;) Poprosze na pw kontakt do DT pudelka Justyna jest obecnie w W-wie z sunią niewidomą i będzie bardzo późno,napisze jej na gg,zeby odezwała sie do Was,nie mam kontaktu z DT Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Energy napisał(a):Jusstyna85 czy masz jakieś jeszcze informacje o pudelku? Do ogłoszeń nr Mmlaasowice ten który podałaś tak? Mmmlasowice wszystko wie,ja nic nie wiem....:( Quote
Energy Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 jusstyna85 napisał(a):Mmmlasowice wszystko wie,ja nic nie wiem....:( A masz z nią kontakt, żeby coś o nim w ogłoszeniach napisać. I telefon do niej do ogłoszeń? Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 energy napisał(a):a masz z nią kontakt, żeby coś o nim w ogłoszeniach napisać. I telefon do niej do ogłoszeń? 604 253 456 Quote
al'akir Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 jusstyna85 napisał(a):Mmmlasowice wszystko wie,ja nic nie wiem....:( to jest nick z dogo? Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 KLARA, 8 lat mix pudla wielkość - ponoć średnia. Klara to urocza, przyjacielska sunia, zgodna z innymi psami, spokojna i przesympatyczna. Trafiła do schroniska ze złamana tylną łapką, czeka ja zabieg. Sunia jest uroczym kudłaczem w typie pudla. Schronisko w Łodzi, psinka jest jeszcze na kwarantannie. Quote
al'akir Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Klara wygląda na mini , tylko taka grubiutka jest Quote
Recommended Posts