leni356 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tusia nie jest pudlem, bardziej sznaucerowata/terier tybetański. Ona ma prostą sierść Quote
filodendron Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak można wyrzucić psa z pociągu i umieć potem spojrzeć na siebie w lustrze?! Trzeba mieć mocne nerwy do tej pracy, dziewczyny :shake: Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jest nastepna osoba chetna na Pixi z Wroclawia,domek do sprawdzenia. Pan z Krakowa zrezygnował. Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 rita60 napisał(a):Jest nastepna osoba chetna na Pixi z Wroclawia,domek do sprawdzenia. Pan z Krakowa zrezygnował. Czyli potrzebujemy kogoś z Wrocławia na wizytę? Może GoskaGoska albo Yuki zgodzą się sprawdzić dom? Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):Czyli potrzebujemy kogoś z Wrocławia na wizytę? Może Mrowa23 albo Yuki zgodzą się sprawdzić dom? Napisac do nich,czy wchodza na watek ? Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 rita60 napisał(a):Napisac do nich,czy wchodza na watek ? Juz poprawiłam:oops:Mrowa jest z Poznania a ma wyciągać psiaka z Wrocławia;)Czeski błąd:cool3: To GoskaGoska i Yuki są z Wrocławia, lepiej napisz, będziemy szybciej wiedzieć czy mogą:p Pisałam Ci pw ale masz pełną skrzynkę;) Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):Juz poprawiłam:oops:Mrowa jest z Poznania a ma wyciągać psiaka z Wrocławia;)Czeski błąd:cool3: To GoskaGoska i Yuki są z Wrocławia, lepiej napisz, będziemy szybciej wiedzieć czy mogą:p Pisałam Ci pw ale masz pełną skrzynkę;) GoskaGoska i Yuki tez maja zapchane skrzynki:razz:ale wydaje mi sie,ze to sprawka dogo,bo ja mieszcze sie w ilosci wiadomosci. Quote
GoskaGoska Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ja nie ma pełnej skrzynki jeszcze, więc może dogo nawala- ale ja tak nawet w PL nie jestem. Napisz jaka dzielnica Wrocławia to orientacyjnie będę wiedzieć kto mieszka najbliżej i kogo można pytać o wizytę. A jak tam wiadomo czy Mrówka pojechał dziś po biedaka? Quote
yuki Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Tak Mrówa do mnie dziś dzwoniła i ma jechać po puliego :) mogę zrobić wizytę tylko gdzie ? Czyszczę skrzynkę . Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dzwoniłam do Pani,jeszcze sie zastanawia,mowiła,ze pojedzie do schroniska we Wrocławiu i da znac w tym tygodniu jaka decyzje podjeła:roll:mieszka na Starym Miescie. Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 rita60 napisał(a):Dzwoniłam do Pani,jeszcze sie zastanawia,mowiła,ze pojedzie do schroniska we Wrocławiu i da znac w tym tygodniu jaka decyzje podjeła:roll:mieszka na Starym Miescie. Czyli jak znam życie nic z tego:roll:obym się myliła... Dzięki Yuki za chęć pomocy:lol: Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):Czyli jak znam życie nic z tego:roll:obym się myliła... Dzięki Yuki za chęć pomocy:lol: Tez mi sie tak wydaje:roll: No własnie,dzieli Yuki,ale ze mnie niewychowana kobitka:oops: Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):to mam już zmienić tytuł, tak? Tak, pan zrezygnował:shake: Czy Puli został zabrany ze schroniska? Quote
jusstyna85 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Mmlaasowice prosiła o przekazanie "Dzisiaj dostałam wiadomość ,że do weterynarzy zgłasza się kobieta , która chce uśpić zdrowego starszego czarnego pudelka. Po śmierci matki kobieta zajęła się nim , ale teraz chce się go pozbyć. Powiedziała wręcz przy mnie i przy weterynarzu ,że jeśli czegoś z nim nie zrobimy to sama '' walnie go w łeb'' i po sprawie. Kobieta zachowuje się jak ktoś chory psychicznie , jest chaotyczna i trudno ją zrozumieć. Nie chce słuchać ,że tak szybko nikt nie znajdzie dla niego domu. Pies jest bardzo tym wszystkim zestresowany , drży jak osika . Nie wiadomo jak ona w tych nerwach go traktuje. Jeśli mogłaby Pani pomóc to bardzo proszę o szybki kontakt , bo nie wiadomo co może mu zrobić . Zresztą może też znajdzie w końcu jakiegoś weterynarza i ten go uśpi. Przesyłam także jego zdjęcia." Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Energy napisał(a):Tak, pan zrezygnował:shake: Czy Puli został zabrany ze schroniska? zmieniłam miałam właśnie pytać tego pieska Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 jusstyna85 napisał(a):Mmlaasowice prosiła o przekazanie "Dzisiaj dostałam wiadomość ,że do weterynarzy zgłasza się kobieta , która chce uśpić zdrowego starszego czarnego pudelka. Po śmierci matki kobieta zajęła się nim , ale teraz chce się go pozbyć. Powiedziała wręcz przy mnie i przy weterynarzu ,że jeśli czegoś z nim nie zrobimy to sama '' walnie go w łeb'' i po sprawie. Kobieta zachowuje się jak ktoś chory psychicznie , jest chaotyczna i trudno ją zrozumieć. Nie chce słuchać ,że tak szybko nikt nie znajdzie dla niego domu. Pies jest bardzo tym wszystkim zestresowany , drży jak osika . Nie wiadomo jak ona w tych nerwach go traktuje. Jeśli mogłaby Pani pomóc to bardzo proszę o szybki kontakt , bo nie wiadomo co może mu zrobić . Zresztą może też znajdzie w końcu jakiegoś weterynarza i ten go uśpi. Przesyłam także jego zdjęcia." gdzie jest ten pies ? Quote
jusstyna85 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 GPooLCLD napisał(a):gdzie jest ten pies ? Okolice Radomska, Kielc chyba... mam zdj na mailu,a nr do mmlasowice 604 253 456... Nic więcej nie wiem Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jusstyna85 wysłałam Ci na pw maila, wstawię zdjęcia na wątek. Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 trzeba mu założyć nowy wątek i szukać dt na wczoraj.. Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='GPooLCLD']trzeba mu założyć nowy wątek i szukać dt na wczoraj.. Zdjęcia pudliszona Quote
zerduszko Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Piękny pies... Co za...!!!! On jest starszy?? W sensie nie szczeniak ;) Quote
Energy Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 zerduszko napisał(a):Piękny pies... Co za...!!!! On jest starszy?? W sensie nie szczeniak ;) Tak, a co?:cool3: Quote
Recommended Posts