Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sasinka napisał(a):
Już napisałam, ale chyba na innym wątku, że dzwoniłam do Pani z Towarzystwa, i zgłosiłam chęć adopcji. Czekam tylko na telefon z DT i jadę do Wrocławia. Mam pudelka w tym samym wieku, więc będzie im wesoło.

:multi:

pisałam właśnie o Tobie, bardzo się cieszę, że chcesz ją adoptować. Tym bardziej , że będziemy mieć informację z nowego domku z pierwszej ręki ! :)

Posted

GPooLCLD napisał(a):
pisałam właśnie o Tobie, bardzo się cieszę, że chcesz ją adoptować. Tym bardziej , że będziemy mieć informację z nowego domku z pierwszej ręki ! :)

Wspaniałe wieści:multi:

Posted

koosiek napisał(a):
Czaruś (nr 19) pojechał na tymczas :)

Fajnie:lol:, a gdzie pojechał?
Czy to jest tymczas do momentu znalezienia domu, bo Czaruś chyba juz przeżył powrót do schronu:shake:

Posted

Na wątku azylowym jest napisane, że u jakiegoś Kuby, jeżeli to ten, którego kojarzę, to jest albo pracownikiem albo wolontariuszem w azylu. Fajnie, że ma ten tymczas, w końcu będzie wiadomo, jak to z nim na prawdę jest i będzie można ruszyć z ogłoszeniami :)

Posted

GPooLCLD napisał(a):
Z Krakowa nie ma . Najbliżej to chyba te ze Śląska - Tychy , Ruda Śl.

Wszystkie pudlowate psiaki do adopcji są na 1 stronie wątku:roll:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Domek z Zabrza się okazało że już ma pieska :roll:.

Tak, właśnie też dostałam informację od Halbina.
Gdzie jest Kuba, w jakim mieście?

Posted

magdola napisał(a):
byc moze,jak sie zwolni u mnie miejce o bede mogla wzac jakies tyci pudle na domowy dt....

Oj Magdola z nieba byś nam spadła:loveu:tylko co to dla Ciebie znaczy tyci?

Posted

[quote name='feliksik']widzę na I stronie, ze pudel 19 nie ma cafeanimal, a chyba robiłam, więc zrobiłam na wszelki wypadek nowe:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9397
proszęwklejcie na I stronę

przesuwałam numerki jak któryś pudelek znalazł dom , a Energy chyba numerków nie przesunęła w ogłoszeniach , to pewnie dlatego . Ale nie zaszkodzi jeszcze jedno - dzięki!

[quote name='magdola']byc moze,jak sie zwolni u mnie miejce o bede mogla wzac jakies tyci pudle na domowy dt....

to super ! Strasznie ogromne i wielkie dzięki :multi::loveu::loveu::loveu:

A co za pieska masz teraz na DT?

Posted

GPooLCLD napisał(a):
przesuwałam numerki jak któryś pudelek znalazł dom , a Energy chyba numerków nie przesunęła w ogłoszeniach , to pewnie dlatego . Ale nie zaszkodzi jeszcze jedno - dzięki!

Juz przesunęłam:eviltong:chwila opóźnienia i już opr:evil_lol:

Posted

Energy napisał(a):
Juz przesunęłam:eviltong:chwila opóźnienia i już opr:evil_lol:

to ja się wybiłam z tym ogłoszeniem nie w czasie:glaszcze:, akurat miałam czas, aby przejżeć czy nie mam zaległości:user: