al'akir Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Sasinka napisał(a):Już napisałam, ale chyba na innym wątku, że dzwoniłam do Pani z Towarzystwa, i zgłosiłam chęć adopcji. Czekam tylko na telefon z DT i jadę do Wrocławia. Mam pudelka w tym samym wieku, więc będzie im wesoło. :multi: pisałam właśnie o Tobie, bardzo się cieszę, że chcesz ją adoptować. Tym bardziej , że będziemy mieć informację z nowego domku z pierwszej ręki ! :) Quote
Energy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):pisałam właśnie o Tobie, bardzo się cieszę, że chcesz ją adoptować. Tym bardziej , że będziemy mieć informację z nowego domku z pierwszej ręki ! :) Wspaniałe wieści:multi: Quote
koosiek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czaruś (nr 19) pojechał na tymczas :) Quote
al'akir Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 koosiek napisał(a):Czaruś (nr 19) pojechał na tymczas :) no to czekamy na jakieś informację na temat jego zachowania ;) Quote
Energy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 koosiek napisał(a):Czaruś (nr 19) pojechał na tymczas :) Fajnie:lol:, a gdzie pojechał? Czy to jest tymczas do momentu znalezienia domu, bo Czaruś chyba juz przeżył powrót do schronu:shake: Quote
koosiek Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Na wątku azylowym jest napisane, że u jakiegoś Kuby, jeżeli to ten, którego kojarzę, to jest albo pracownikiem albo wolontariuszem w azylu. Fajnie, że ma ten tymczas, w końcu będzie wiadomo, jak to z nim na prawdę jest i będzie można ruszyć z ogłoszeniami :) Quote
Pinesk@ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Proszę o podesłanie Atce (Atkaaaa jakby ktoś nie wiedział o kogo mi chodzi ;) ) pudelków do adopcji z okolic Krakowa. Quote
al'akir Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Z Krakowa nie ma . Najbliżej to chyba te ze Śląska - Tychy , Ruda Śl. Quote
Energy Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 GPooLCLD napisał(a):Z Krakowa nie ma . Najbliżej to chyba te ze Śląska - Tychy , Ruda Śl. Wszystkie pudlowate psiaki do adopcji są na 1 stronie wątku:roll: Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zdjęcia pudelka 16, Kuby po strzyżeniu : Quote
Onaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Domek z Zabrza się okazało że już ma pieska :roll:. Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dogo07 napisał(a):Domek z Zabrza się okazało że już ma pieska :roll:. Tak, właśnie też dostałam informację od Halbina. Gdzie jest Kuba, w jakim mieście? Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Energy']Tak, właśnie też dostałam informację od Halbina. Gdzie jest Kuba, w jakim mieście? Kuba jest w Obornikach . (sprawdziłam) Pudelek za TM :( http://www.dogomania.pl/threads/179856-Pudel-miniaturka-znaleziony-w-Kielcach-PILNIE-szuka-DOMU?p=14114813#post14114813 Quote
feliksik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 widzę na I stronie, ze pudel 19 nie ma cafeanimal, a chyba robiłam, więc zrobiłam na wszelki wypadek nowe: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9397 proszęwklejcie na I stronę Quote
magdola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 byc moze,jak sie zwolni u mnie miejce o bede mogla wzac jakies tyci pudle na domowy dt.... Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 magdola napisał(a):byc moze,jak sie zwolni u mnie miejce o bede mogla wzac jakies tyci pudle na domowy dt.... Oj Magdola z nieba byś nam spadła:loveu:tylko co to dla Ciebie znaczy tyci? Quote
Onaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ostatnio tyle kudłatych piesków odeszło :(. Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='feliksik']widzę na I stronie, ze pudel 19 nie ma cafeanimal, a chyba robiłam, więc zrobiłam na wszelki wypadek nowe: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9397 proszęwklejcie na I stronę przesuwałam numerki jak któryś pudelek znalazł dom , a Energy chyba numerków nie przesunęła w ogłoszeniach , to pewnie dlatego . Ale nie zaszkodzi jeszcze jedno - dzięki! [quote name='magdola']byc moze,jak sie zwolni u mnie miejce o bede mogla wzac jakies tyci pudle na domowy dt.... to super ! Strasznie ogromne i wielkie dzięki :multi::loveu::loveu::loveu: A co za pieska masz teraz na DT? Quote
koosiek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='feliksik']widzę na I stronie, ze pudel 19 nie ma cafeanimal, a chyba robiłam, więc zrobiłam na wszelki wypadek nowe: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9397 proszęwklejcie na I stronę Bardzo Ci dziękuję :) Kubusiowy potrzebne są ogłoszenia, w schronie jest prawie całe życie - 4 lata, a ma 5 - i nikt o niego nie pyta, na jego wątku cichutko... :( Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='feliksik']widzę na I stronie, ze pudel 19 nie ma cafeanimal, a chyba robiłam, więc zrobiłam na wszelki wypadek nowe: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kuba,9397 proszęwklejcie na I stronę Miał wklejone, ale bardzo dziękuję, teraz ma 2:loveu: Quote
Energy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 GPooLCLD napisał(a):przesuwałam numerki jak któryś pudelek znalazł dom , a Energy chyba numerków nie przesunęła w ogłoszeniach , to pewnie dlatego . Ale nie zaszkodzi jeszcze jedno - dzięki! Juz przesunęłam:eviltong:chwila opóźnienia i już opr:evil_lol: Quote
al'akir Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Energy']Juz przesunęłam:eviltong:chwila opóźnienia i już opr:evil_lol: to była dyskretna aluzja Quote
magdola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Energy napisał(a):Oj Magdola z nieba byś nam spadła:loveu:tylko co to dla Ciebie znaczy tyci? takie 5-max6 kg.....:( Quote
feliksik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Energy napisał(a):Juz przesunęłam:eviltong:chwila opóźnienia i już opr:evil_lol: to ja się wybiłam z tym ogłoszeniem nie w czasie:glaszcze:, akurat miałam czas, aby przejżeć czy nie mam zaległości:user: Quote
Recommended Posts