al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']To kto wpisuje:cool3:, kto zna najlepiej zaistniałą sytuację i najlepiej wie co tam napisać?[/QUOTE] ja nie, ale dodajcie że napisałam do niej wiadomość jak się o tym dowiedziałam z prośbą o wyjaśnienia - odpowiedzi nie dostałam do tej pory oczywiście.. Quote
leni356 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='zerduszko']On rozmawiał z leni, chyba z innego ogłoszenia dzwonił ;)[/QUOTE] Ja przekazałam panu tyle co wiem z wątku o Atosie, nie mam żadnych więcej info o nim Quote
Energy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='GPooLCLD']ja nie, ale dodajcie że napisałam do niej wiadomość jak się o tym dowiedziałam z prośbą o wyjaśnienia - odpowiedzi nie dostałam do tej pory oczywiście..[/QUOTE] Ja za bardzo nie mam do czego dodać;), bo mam niewiele info na ten temat. Biedny Cekin, aż strach Grażynę o niego pytać:shake: Zerduszko, a może panu nr do Grażyny przekazać, żeby zadzwonił się o psa dowiedzieć? Jeśli jest rzeczywiście zainteresowany to powinien chcieć, jak sądzicie? Quote
al'akir Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Energy']Ja za bardzo nie mam do czego dodać;), bo mam niewiele info na ten temat. Biedny Cekin, aż strach Grażynę o niego pytać:shake: Zerduszko, a może panu nr do Grażyny przekazać, żeby zadzwonił się o psa dowiedzieć? Jeśli jest rzeczywiście zainteresowany to powinien chcieć, jak sądzicie?[/QUOTE] to chyba najlepszy pomysł, żeby przekazać panu numer Grażyny - jak mu zależy to zadzwoni . Zmienić tytuł, że potrzebna wizyta Kraków / Warszawa ? Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='GPooLCLD']to chyba najlepszy pomysł, żeby przekazać panu numer Grażyny - jak mu zależy to zadzwoni . Zmienić tytuł, że potrzebna wizyta Kraków / Warszawa ?[/QUOTE] Może zmień, bo suńka ma tytuł zmieniony, ale nasz wątek jest częściej na górze;) Quote
filodendron Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='zerduszko']Co ze sprawą Atosa?? Wyślijcie nr konta pudelbonki pekatrine, 25 zł +koszt wysyłki. filodendron - zważ paczkę, wyślij najlepiej listem poleconym, będzie taniej. A czy ekonomicznym czy proirytetem zapytaj pekatrine. Paczkę wyślij dopiero jak dziewczyny dadzą Ci znać, że kasa doszła. Ps. Myślę, ze książki pójdą szybciej i powysyłasz w najbliższym tygodniu ;) Dobrze, to ja pytam pekatrine o rodzaj wysyłki a potem czekam na info od GPoolCLD o wpływie. Gdyby się dało to info na pv, to będę wdzięczna. Quote
al'akir Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Energy']Może zmień, bo suńka ma tytuł zmieniony, ale nasz wątek jest częściej na górze;)[/QUOTE] zaraz zmienię ;) [quote name='filodendron']Dobrze, to ja pytam pekatrine o rodzaj wysyłki a potem czekam na info od GPoolCLD o wpływie. Gdyby się dało to info na pv, to będę wdzięczna.[/QUOTE] jak już będziesz znać koszty wysyłki to powysyłam dane do wpłaty. A z tymi kosztami wysyłki, to może zrobimy tak , że jak już mi całość przeleją to ja będę do Ciebie przelewać koszty wysyłki, żeby ludziom nie mieszać z dwoma kontami, ok ? Podeślę Ci info na pw, jak dojdzie kasa :) Quote
filodendron Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='GPooLCLD'] jak już będziesz znać koszty wysyłki to powysyłam dane do wpłaty.[/QUOTE] Nie wiem, czy dobrze liczę ale wychodzi mi 4,50 plus 50g koperta czyli 5 zł za polecony ekonomiczny i 5,70 plus koperta za polecony priorytetowy. Przesyłka waży 270 gram. Jeszcze sprawdzę te ceny. [quote name='GPooLCLD']A z tymi kosztami wysyłki, to może zrobimy tak , że jak już mi całość przeleją to ja będę do Ciebie przelewać koszty wysyłki, żeby ludziom nie mieszać z dwoma kontami, ok ?[/QUOTE] Niech już zostanie dla pudelków. Quote
JOMA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jeśli chodzi o Atosa i Cekinka najlepiej podawać namiary na grażyna9915 - ona wie najwięcej. Podaję namiary na nią - są udostępnione na wątku schroniskowym, więc żadna tajemnica: e-mai: grazynaadamczyk@vp.pl kom: 601 294 064 Quote
Madallena Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pudlowaty w Fundacji Azylu pod Psim Aniolem: http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=1&id=1640 Quote
filodendron Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 GPooLCLD, bazarek się skończył - roześlesz numer konta pudelkowej skarbonki? :loveu: Potwierdzam koszty przesyłek: polecony ekonomiczny 4,50 + 0,50 (koperta) = 5,00 zł polecony priorytetowy 5,70 + 0,50 (koperta) = 7,20 zł Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Madallena']Pudlowaty w Fundacji Azylu pod Psim Aniolem: http://www.psianiol.org.pl/adopcje?species=d&status=1&page=1&id=1640 Psiak już jest na stronie, ale potrzebne są namiary do ogłoszeń. [quote name='filodendron']GPooLCLD, bazarek się skończył ale szybko:loveu: [quote name='filodendron']Niech już zostanie dla pudelków. Dzięki:loveu: Quote
karolina_g_k Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Poproszę na prw dokładniejsze namiary na dom w Warszawie, w którym trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną i jak najwięcej informacji na temat psiaka dla którego potrzebna jest wizyta. Oczywiście jesli jeszcze kogoś szukacie, bo nie znalazlam info ani na pierwszej stronie ani na dwoch ostatnich, a nie mam czasu na więcej ;) Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='karolina_g_k']Poproszę na prw dokładniejsze namiary na dom w Warszawie, w którym trzeba zrobić wizytę przedadopcyjną i jak najwięcej informacji na temat psiaka dla którego potrzebna jest wizyta. Oczywiście jesli jeszcze kogoś szukacie, bo nie znalazlam info ani na pierwszej stronie ani na dwoch ostatnich, a nie mam czasu na więcej ;)[/QUOTE] wysłałam Ci info na pw:p Quote
Madallena Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Namiary do ogloszen pudla: 0 501 258 303 adopcje@psianiol.org.pl (w kazdym ogloszeniu ze strony aniola w prawym gornym rogu sa namiary do kazdego psiaka te same) Quote
Energy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Madallena']Namiary do ogloszen pudla: 0 501 258 303 adopcje@psianiol.org.pl (w kazdym ogloszeniu ze strony aniola w prawym gornym rogu sa namiary do kazdego psiaka te same) Czyli dla wszystkich psiaków z azylu te namiary, ok, dzięki:p Quote
al'akir Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='filodendron'] Niech już zostanie dla pudelków. dzięki wielkie :loveu: [quote name='filodendron']GPooLCLD, bazarek się skończył - roześlesz numer konta pudelkowej skarbonki? :loveu: Potwierdzam koszty przesyłek: polecony ekonomiczny 4,50 + 0,50 (koperta) = 5,00 zł polecony priorytetowy 5,70 + 0,50 (koperta) = 7,20 zł powysyłałam :lol: Szybki bazarek :multi: [quote name='JOMA']Jeśli chodzi o Atosa i Cekinka najlepiej podawać namiary na grażyna9915 - ona wie najwięcej. Podaję namiary na nią - są udostępnione na wątku schroniskowym, więc żadna tajemnica: e-mai: grazynaadamczyk@vp.pl kom: 601 294 064 telefon już wcześniej dopisałam , dodam teraz maila [quote name='Madallena']Namiary do ogloszen pudla: 0 501 258 303 adopcje@psianiol.org.pl (w kazdym ogloszeniu ze strony aniola w prawym gornym rogu sa namiary do kazdego psiaka te same) już dodaję a pies nr 15 na kogo kontakt w ogłoszeniach? jeżeli dobrze pamiętam Ty go dodawałaś, tak ? Quote
Madallena Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a ktory to pies numer 15? Puszek z Glowna? KONTAKT z Panią Zofią Barańską pod nr telefonu 501 420 548 lub (042) 719-20-40 (po godz. 20). Quote
al'akir Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Madallena']a ktory to pies numer 15? Puszek z Glowna? tak 10 znaków Quote
Madallena Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 wstawilam w poprzednim poscie (udalo mi sie zedytowac :) wow! Quote
Equus Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 GP :D napisałaś w pierwszym poście, że pilnie potrzebny dom dla suczki nr 14, a 14 ma pudlo-spaniel Zorro, to chyba błąd, chodzi o sunię 13? Aaa, i super, że dodałyście Fibi do wydoptowanych!! Ona zawsze będzie nmi siedziała już w głowie:loveu: Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Takie coś znalazłam na dogomanii: http://www.dogomania.pl/threads/179600-pudelkowaty-szczenior-w-schronie-zostal-sam-pilnie-DT. A jak tam wizyty w potencjalnych domkach Cekinka ? Przepraszam że nie pojawiałam się tutaj ostatnio, ale ten weekend był dramatyczny :(. Wszystkie siły mam na wyczerpaniu. Quote
Piromanka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czyli Cekinek ma potencjalne domy, więc ominąć go przy ogłoszeniach? Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No właśnie ja nie wiem czy ma. Czy to był tylko fałszywy alarm, i ludzie po prostu zrezygnowali :shake:. Quote
Recommended Posts