Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek']Zaczęłam ogłoszenia od bolonki - nazmyślałam się, bo za wiele info o niej nie ma, na stronie schronu też nic.
Tylko kurcze, te wszystkie "pudelki" albo nie mają dobrych zdjęć, alebo są mało pudelkowe, albo mało adopcyjne... Miałam zgryz od kogo zacząć i mam nadal, kogo ogłaszać teraz...[/QUOTE]

No tak jest, niestety:shake:
Ale bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Energy dopisz wszystkie ogłoszenia na pierwszą str. :) bo potem wszystko się pomiesza :)

zna się ktoś na tym gumtree???? dlaczego zniknęło mi ogłoszenie Pompona i Żniwiarki ?

Posted

[quote name='magda z.']w razie czego Żniwiarka jest na w-wskim, ma juz ponad 100 wejść od rana - jakas popularna czy co;) ale nikt nie dzwonił, w ciągu dnia dałam ją jeszce na b-cki portal[/QUOTE]

hmm , może rzeczywiście to imię przyciąga ludzi ?

Posted

[quote name='GPooLCLD']hmm , może rzeczywiście to imię przyciąga ludzi ?[/QUOTE]
nie wiem, moze też dość młody wiek, dlatego wpisałam go w tytuł. Mam nadzieję, ze ktoś się na nią skusi, ale co w schronach musza mieć, jesli ktos chce sam po nią przyjechać i dzwonił;)

Posted

[quote name='kamilawa']Na pewno, oryginalne, każdy zwraca uwagę :D[/QUOTE]

[quote name='magda z.']nie wiem, moze też dość młody wiek, dlatego wpisałam go w tytuł. Mam nadzieję, ze ktoś się na nią skusi, ale co w schronach musza mieć, jesli ktos chce sam po nią przyjechać i dzwonił;)[/QUOTE]

wygląd też ma oryginalny :)

Posted

Ogłoszenia uzupełnione:p

Niestety ale dom w Chorzowie to chyba jakiś bardzo kiepski żart, bo nie znajduję innego wytłumaczenia. Od kilku dni dzwoniła Jasza, od wczoraj ja też dzwonię i cały czas uruchamia się poczta głosowa. Wysłałam wczoraj sms i też zero reakcji:shake:

Posted

[quote name='matrioszka2']Może jakieś zdarzenie losowe ...[/QUOTE]

jak najbardziej się zgadzam .

Energy trzeba zaczekać , może oddzwonią , sama wiesz, że np. ja często nie mogę odebrać. Jak już wyłączę telefon, to czasem zapominam włączyć wieczorem.

Posted

[quote name='GPooLCLD']jak najbardziej się zgadzam .

Energy trzeba zaczekać , może oddzwonią , sama wiesz, że np. ja często nie mogę odebrać. Jak już wyłączę telefon, to czasem zapominam włączyć wieczorem.[/QUOTE]

Zdarzenie z telefonem jak najbardziej, ale jeśli chciałabym psiaka i miała takie j/w to bym zadzwoniła drugi raz z innego telefonu:roll:ale czekam oczywiście, Jasza na pewno też próbuje.

Posted

[quote name='Jasza']Dzisiaj szczerze mówiąc już nie próbowałam.
Za to wiem na pewno, że w nadchodzący weekend nie będę mogla jechać na wizytę jeżeli Pani się odezwie.
Będziemy próbowali złapać małą Misię.
http://www.dogomania.pl/threads/178980-Malutka-dzika-Misia-z-opuszczonej-kopalni-w-Rudzie-A-lAE-skiej-W-ciAE-A-y-Jak-jAE-zA-apaAE

Jasza, ale ja próbowałam i dalej bezskutecznie:shake:

Mameczka życzę zdrowia Twojemu synkowi:p

Posted

[quote name='mari23']straszna bida, i pomoc naprawdę pilnie potrzebna...:-(:-(:-([/QUOTE]

Witaj Mari
Czy Twój nr. telefonu podany na wątku psiaków, będzie numerem kontaktowym do ogłoszeń? Jeśli tak to wpisz też maila.
Wkleimy pudliszona na wątek, poproszę też o ogłoszenia dla niego. Napisz coś o nim, żebyśmy miały informacje do ogłoszeń:p
Straszne jak ludzie potrafią być podli:-(

Posted

[quote name='mari23']witam pudelkowe cioteczki !
"nowa" trochę jestem, a o pomoc poprosić muszę - pilna bardzo sprawa!
Dolny Śląsk, miasto Środa Śląska - stary pudelek zagrożony uśpieniem - spokojny i kochany, ludzie bez serca...

http://www.dogomania.pl/threads/179217-Wet-odmA-wiA-uA-pienia-tragedia-starszych-pieskA-w-choAE-rasowe-na-bruku

zaniedbany okropnie :shake: biedaczysko , ale nie aż taki stary.

Jaka pomoc jest Wam potrzebna ?

zaraz wszystko uzupełnię .