Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, pojawiło się ogłoszenie o oddaniu suczki w dobre ręce.

http://alegratka.pl/ogloszenie/pilni...fe09855493e32f

Rozmawiałam z Panią i jest to suka łagodna, jeździ autem, nie niszczy w domu i nie brudzi, sama zostaje, umie chodzić ładnie na smyczy.
Oddawana z powodu sytuacji rodzinnej, w domu mieszkają 2 rodziny i tak naprawdę Betina (bo tak ma na imię) została wywalona na klatkę schodową. W jednym mieszkaniu nie może być bo noworodek, a dziadkowie z dołu raz ją biorą , a jak im się odwidzi to ląduje pies na klatce.
Pies poniewierany , tak naprawdę bez własnego człowieka do kochania. Nr telefonu ws. adopcji 530462065, pies ma 7 lat i jest w Wodzisławiu Śląskim.

Posted

coronaaj napisał(a):
To super, ze dotarly pieniazki, u mnie smutno bo stracilam Bullego 10 grudnia ale mial prawie 15 lat.

Dotarły jeszcze raz dziękuję:)

Bardzo mi przykro z powodu odejścia Bullego:(

Posted

coronaaj napisał(a):
To super, ze dotarly pieniazki, u mnie smutno bo stracilam Bullego 10 grudnia ale mial prawie 15 lat.

Alu Bulli biega już z Pepusiem.
Wiem że to żadna pociecha , smutek w sercu pozostaje :(

Posted

wydarzenie dla tego Białego pudelka na FB, prosiłabym, kto może, żeby zapraszał znajomych! Możliwe że pies wcale nie jest z miejsca w którym został znaleziony, w Łęgowie jest hotel organizujący co rok sylwestra, zjeżdżają ludzie z różnych części Polski, może wtedy się właśnie zgubił...

https://www.facebook.com/events/115258571983714/

po za tym szukamy mu też nowego domu, więc może ktoś się zakocha :)

Posted

INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:

• Imię: Białasek
  • Kastracja/sterylizacja: nie
  • Wielkość: średniak, koło 40cm w kłębie, koło 8kg wagi
  • Kontakt w sprawie adopcji: monikamarta
  • [SIZE=2]zk@gmail.[SIZE=2]com ; 509 98[SIZE=2]0 212
  • Miejsce pobytu Pruszcz Gdański , DT
  • Zdjęcie album : https://picasaweb.google.com/103717579758435112487/Znajda ; kolor biały z morelowym zaciekiem, nos i obwódki oczu brązowe.
  • Podstawowe informacje o zachowaniu: łagodny, przyjazny, uległy, obawia się mężczyzn, ale szybko się do nich przyzwyczaja, boi się podniesionego głosu, ale nie wykazuje cienia agresji. Dogaduje się z innymi psami, nie sprawdzany na koty i dzieci, mieszka w DT z dwoma psami (jeden kastrowany drugi nie) bez dzieci i kotów. Zachowuje czystość w domu, nie niszczy.
  • osoba zgłaszająca psa na wątek: sachma

Informacje dodatkowe:

Posted

lika1771 napisał(a):
Sajgonek odszedl....

Wierzcie mi, tak biednego, schorowanego i skrajnie wyniszczonego psa nie widziałam nigdy w życiu i nie zapomnę go też nigdy. Biedny, biedny Sajgonek, za późno go wydobyłam ze schronu:-(

Posted

Sachma Białasek ma nr 5, ślicznota z niego:)
Miejmy nadzieje, że się właściciel znajdzie...

Dziuniek byłam na wątku, widziałam zdjęcia Sajgonka i czytałam:( brak słów:(dobrze, że nie odchodził sam...

Posted

Energy, dzięki.
Obawiam się, że gdyby ktoś go szukał to już by znalazł... są plakaty, są informacje u straży gminnej, jest allegro, FB, ogłoszenie na trójmiasto.pl...

Posted

Ta ślicznota od 22 grudnia przebywa w schronisku w Bydgoszczy. Tosia to spokojna, drobna około 8 letnia pudliczka. Z tego co zdążyłam się zorientować była leczona na jakąś chorobę skóry. Podobno już jest zdrowa, gotowa do adopcji. Nie odnajduje się w schronisku, jest bardzo delikatna. DT pilnie poszukiwany![h=2][/h]

Benek został oddany do schroniska w Bydgoszczy z powodu śmierci właściciela. Ten 8latek jest wesołym, towarzyskim psiakiem. Z psami dogaduje się bez problemu. W zeszłym tygodniu był u fryzjera ;-)

Posted

[quote name='Anja2201']Zgadza się :) Mam dla Pudelków 52,50zł , czekam na dane do przelewu :)[/QUOTE]

Dzięki:) jak małż wróci to odszukam nr konta, jak zwykle nie wiem gdzie jest:)

Posted

[quote name='& Gloria &']

Ta ślicznota od 22 grudnia przebywa w schronisku w Bydgoszczy. Tosia to spokojna, drobna około 8 letnia pudliczka. Z tego co zdążyłam się zorientować była leczona na jakąś chorobę skóry. Podobno już jest zdrowa, gotowa do adopcji. Nie odnajduje się w schronisku, jest bardzo delikatna. DT pilnie poszukiwany!

Benek został oddany do schroniska w Bydgoszczy z powodu śmierci właściciela. Ten 8latek jest wesołym, towarzyskim psiakiem. Z psami dogaduje się bez problemu. W zeszłym tygodniu był u fryzjera ;-)

Wstaw proszę psiaki wg metryczki z 1 postu.
I jak znajdą dom to o tym poinformuj proszę.

Posted

[quote name='& Gloria &']Tośka dziś rano została adpotowana! :D[/QUOTE]

Ale szybko, dzięki za info:)
Nie dziwne, słodka malutka, oby tylko dobrze trafiła i była szczęśliwa:)

Posted

Napisz mi na pw coś więcej o domu. Będzie u mnie na dt 2 letnia pudlidsia toy :)[quote name='TeklaTulaLatika&PePa']jest dom dla pudla/pudlicy - niestety - młodej mniej niz 6 lat. ponizej lub ok 6 kg
ludzie mają pudlice 8 lat - chcą towarzyszki dla swojej suczy[/QUOTE]