Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']dzis dzwonila do mni ze slaska pani, szukajaca pudelkowatego psa. dzwonila o korka, ktory w ds jest. pani mowila,ze dopiero zaczyna szukac, mowilam,ze pudelkow jest masa, wiec na pewno znajdzie.
na upartego moze moge do niej nr tel komus dac. komus, kto ma pudlowatego do adopcji, chyba samca by chciala, czarnego.[/QUOTE]

może Sajgonka (jest na pierwsze stronie), wyglada w schronie coraz gorzej, wczoraj jak byłam nawet nie wstał, nie ma sierści na jednym uchu.....
straszna bieda :(

Posted

[quote name='Mapet']adoptowana :) :) :)

Dzięki Mapet za informacje, właśnie o tą sunieczkę pytałam. Przez Farmerkę:razz:jeszcze bardziej mi po głowie chodziła.
szczęścia suczydełko:loveu:

Pytanko jeszcze na pw Ci wysłałam;)
Sajgonek prosi o pomoc...

Posted (edited)

[quote name='Energy']Feliksik gdzieś Ty była jak Cię nie było???
Dzięki:) tylko na wątku Sailorka-Marleya są już nowe zdjęcia z dt, jeszcze nie dodałam:oops:[/QUOTE]

ja też się cieszę, że Cię widzę:loveu:
moje dziecko było chore i nie miałam niestety możliwości wejścia na dogo - ale myślami byłam z wami:loveu: naprawdę - myślałam o pudliszonkach.
Wpadłam tylko raz zobaczyć co z Kajo, bo się bardzo martwiłam. Dopiero dzisiaj odetchnęłam z ulgą.

co do Sailorka to zaraz zmienię w takim razie:lol:

Edited by feliksik
Posted

[quote name='elinka']feliksik, pięknie dziękuję za ogłoszenie dla Sailora. :loveu: A czy możesz do opisu dodać, że pies potrzebuje mądrego właściciela i delikatnego traktowania ? No i czy mogłabyś dać znać o Cafe na jego wątku?[/QUOTE]

ok dodane w ogłoszeniu i na wątku

Posted

Dziękuję:loveu:

Dostałam inforamację od Rita60, że Mruczek pojechał do domu:):):)
szczęścia mały!

Feliksik ja też odetchnęłam, że Kajo jest bezpieczny:)nawet nie wiesz jak mi to siedziało w głowie:shake:

Posted

ENERGY: Dostałam inforamację od Rita60, że Mruczek pojechał do domu:):):)
szczęścia mały!

suuuuuuuuper bo ciągle za mna 'chodził'

WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ŚWIĄT.

Posted

[quote name='Mapet']ENERGY: Dostałam inforamację od Rita60, że Mruczek pojechał do domu:):):)
szczęścia mały!

suuuuuuuuper bo ciągle za mna 'chodził'

WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ŚWIĄT.

[quote name='Energy']Dziękuję:loveu:

Dostałam inforamację od Rita60, że Mruczek pojechał do domu:):):)
szczęścia mały!

Feliksik ja też odetchnęłam, że Kajo jest bezpieczny:)nawet nie wiesz jak mi to siedziało w głowie:shake:

Mapet dzięki:) ale też dostałam info i pisałam na poprzedniej stronie:)

No nikt moich postów nie czyta:placz:

Posted

[FONT=Tahoma]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia,[/FONT]
[FONT=Tahoma]wielu chwil spędzonych w rodzinnej atmosferze spokoju i szczęścia,[/FONT]
[FONT=Tahoma]z dala od smutku i samotności.[/FONT]

Posted

Energy napisał(a):
Mapet dzięki:) ale też dostałam info i pisałam na poprzedniej stronie:)

No nikt moich postów nie czyta:placz:

czytam, czytam
to był cytat z Twojego posta, tylko częsc wycięlam (i dlatego wyszło nie na niebiesko)
:)

Posted

Mapet napisał(a):
czytam, czytam
to był cytat z Twojego posta, tylko częsc wycięlam (i dlatego wyszło nie na niebiesko)
:)

:evil_lol:a ja myślałam, że mi o tym piszesz:evil_lol:
nerwowy okres mam i zakręcona jestem;)

Posted

Schronisko w Kielcach-Dyminach przyjęło niedawno takiego cudaka:

andzia69 napisał(a):
Dupelek Bilbo- ma ok. roku

http://www.dogomania.pl/forum/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-w%C4%85tek-zbiorczy-ps%C3%B3w-z-Dymin-i-tych-kt%C3%B3re-ich-unikn%C4%99%C5%82y/page346

Potrzebny dla niego DT lub DS. Sprawa o tyle pilna, że od Nowego Roku do schroniska wchodzi nowy zarząd na dziwnych zasadach i nie wiadomo, czy nie skończy się to tak jak kiedyś, jedną wielką gehenną zwierząt :( Dziewczyny chcą wyadoptować stamtąd tyle psów, ile się da.