Energy Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Oby...ale nie jest na dworze? Nie mam siły już. Widzę tyle nieszczęśliwych, cierpiących psiaków i nie mogę im pomóc:( A jak przychodzi zima to już w ogóle szkoda gadać:( Quote
farmerka63 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Energy - czuję to samo. Po prostu niemoc :( Quote
Energy Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Niby cywilizowany kraj, a przynajmniej za taki się chce uważać, a psy zamarzają w schronach. Ludzie też ale tu niestety często na swoją prośbę, a zwierzęta? D***pa tam:( Żeby schroniska były na dworze? To paranoja jest, no:( Quote
gosia2313 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Energy']Oby...ale nie jest na dworze? Nie mam siły już. Widzę tyle nieszczęśliwych, cierpiących psiaków i nie mogę im pomóc:( A jak przychodzi zima to już w ogóle szkoda gadać:([/QUOTE] Pytasz o Czikę? Pójdzie do boksu gdzie jest część zewnętrzna (wybieg) i wewnętrzna z budami. Nie wiem czy dali ją na boksy czy na izolatki. Jeśli na izolatki to dodatkowo tam w środku są ogrzewane trochę Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 (edited) Tak o nią, bo ten pudlowaty - morelka zamarza na dworze. Dt na cito potrzebne Czyli Czika choć pod tym względem jest bezpieczna. Dzięki za info. Może ktoś wie jak zmienić główny tytuł wątku??? Edited December 11, 2012 by Energy Quote
rita60 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [FONT=lucida grande][SIZE=3]Sorry... "Pimpuś (prawdopodobnie ojca maluchów) średniej wielkości (przypominający teriera niemieckiego), niezwykle inteligentny. Żyjąc przy ruchliwej drodze zawsze siadał i rozglądając się czekał na możliwość przejścia. Opiekował się szczeniakami pilnując, by nie oddalały się od legowiska. Nadmiar przywożonego jedzenia zanosił do swojej specjalnej skrytki.[/FONT]" Ten niezwykły pies wrócił z DS po 4 dniach,bo "warczał ", z ciepłego łóżeczka na słomę.. Szukamy DT nawet płatnego lub DS...pomóżcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/thread...-hotelu-POMOCY!!! Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 No i tak wchodzę i robię, ale zmienia się tak jakby podtytuł... W 1 poście jest zmieniony a ten co się wyświetla wsród innych wątków niestety nie:shake: Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=8454 taka suczka jest w Łodzi - czy ona rzeczywiście jest pudelkowata to nie wiem - tak ją określili: Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Malawaszka myślę, że bardziej sznupkowa jest, ale tak na prawdę trudno stwierdzić chyba. Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 chyba ją zabiorę do PDT u Ulki12 - to coś z tyłu to jest jej ogon??? :roll: jakaś masakra... Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Nie wiem czy to ogon czy łapa wysunięta do tyłu, nie widzę:shake: To się małej poszczęści:) Szkoda, że morel sznupka nie przypomina;) Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Farmerka czego Ci się nie świeci na zielono jak jesteś? Zmylasz mnie;) Quote
farmerka63 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Bo ja się pojawiam i znikam ;) Czekam na spóźniająca się klientkę z miasta Poznania. Jakby było mało przyjemności mamy jeszcze dzisiaj kolejną kontrolę z jednostki certyfikującej. Panowie się zapowiedzieli na 17-18. Jest nadzieja, że utkną gdzieś w zaspie , bo prześlicznie u nas sypie :evil_lol: No i przed chwilą uratowałam kota od głodowej śmierci. Przez ABSOLUTNY PRZYPADEK weszłam do pokoju córek ( tzw. córnika) - od wczorajszego ranka zamkniętego na trzy spusty, bo młodsza wyjechała na uczelnię . Chciałam jej powiesić kurtkę w szafie. I jak tylko weszłam do pokoju usłyszałam rozpaczliwe miauuuuuu dobiegające właśnie z szafy. SzuSzu siedziała tam o suchym pysku przez dobre półtorej doby - ona uwielbia tam się chować i Kachna ją przez przypadek przytrzasnęła . W akcie rozpaczy naszczała Kasi do skrzyneczki ze skarpetkami :diabloti: Dobrze, że wyprałam tą kurtkę.... Edited December 11, 2012 by farmerka63 Quote
Energy Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 A no rzeczywiście teraz się świecisz:) No to niech utkną;) Quote
Energy Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Chętnych na prowadzenie ze mną wątku nie było, szkoda. Zawsze to fajnie jak jest druga osoba. Poprosiłam Maupa4 o przepisanie postów Equus na mnie. Dziękuję Maupa za zmianę:)i tytułu również:) Proszę pamiętać, że to wątek informacyjny, nie jestem przedstawicielem fundacji, stowarzyszenia, dlatego pomoc jest mocno ograniczona. Mam jednak nadzieję, że "zbiorowe" info o pudlowatych choć troszkę czasami im pomaga, że wątek ma sens... Quote
Energy Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='kora78']oczywiscie, ze na pewno ma sens.[/QUOTE] dzięki Kora... Quote
monika55 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Jakaś pani chce adoptować pudelka na Śląsku. Quote
Energy Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='monika55']Jakaś pani chce adoptować pudelka na Śląsku. Dzięki :) Morel-Marley już bezpieczny w dt:) Przelałam na niego 100 zł z pudlowej skarbonki. W dt:) Quote
Energy Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='elinka']Tak, potwierdzam, pieniądze 100zł na konto Morela już wpłynęły. Było jeszcze 20zł stałej deklaracji od Energy. Morelek pięknie dziękuje Energy i Pudlowej Skarbonce Dziękuję za potwierdzenie Elinko, a przede wszystkim bardzo dziękuję za wyciągnięcie pudliszona ze schronu:loveu: Quote
kora78 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 dzis dzwonila do mni ze slaska pani, szukajaca pudelkowatego psa. dzwonila o korka, ktory w ds jest. pani mowila,ze dopiero zaczyna szukac, mowilam,ze pudelkow jest masa, wiec na pewno znajdzie. na upartego moze moge do niej nr tel komus dac. komus, kto ma pudlowatego do adopcji, chyba samca by chciala, czarnego. Quote
Energy Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Agatka poszła do ds, adopcja schroniskowa. szczęścia sunieczko:) Quote
Mapet Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='lika1771']Na paluchu Pudlowata suczka adoptowana :) :) :) Quote
Recommended Posts