Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby...ale nie jest na dworze?
Nie mam siły już. Widzę tyle nieszczęśliwych, cierpiących psiaków i nie mogę im pomóc:(
A jak przychodzi zima to już w ogóle szkoda gadać:(

Posted

Niby cywilizowany kraj, a przynajmniej za taki się chce uważać, a psy zamarzają w schronach. Ludzie też ale tu niestety często na swoją prośbę, a zwierzęta?
D***pa tam:(

Żeby schroniska były na dworze? To paranoja jest, no:(

Posted

[quote name='Energy']Oby...ale nie jest na dworze?
Nie mam siły już. Widzę tyle nieszczęśliwych, cierpiących psiaków i nie mogę im pomóc:(
A jak przychodzi zima to już w ogóle szkoda gadać:([/QUOTE]

Pytasz o Czikę? Pójdzie do boksu gdzie jest część zewnętrzna (wybieg) i wewnętrzna z budami. Nie wiem czy dali ją na boksy czy na izolatki. Jeśli na izolatki to dodatkowo tam w środku są ogrzewane trochę

Posted (edited)

Tak o nią, bo ten pudlowaty - morelka zamarza na dworze. Dt na cito potrzebne

Czyli Czika choć pod tym względem jest bezpieczna. Dzięki za info.

Może ktoś wie jak zmienić główny tytuł wątku???

Edited by Energy
Posted

[FONT=lucida grande][SIZE=3]Sorry...
"Pimpuś (prawdopodobnie ojca maluchów) średniej wielkości (przypominający teriera
niemieckiego), niezwykle inteligentny. Żyjąc przy ruchliwej drodze zawsze siadał i rozglądając się czekał na możliwość przejścia. Opiekował się szczeniakami pilnując, by nie oddalały się od legowiska. Nadmiar przywożonego jedzenia zanosił do swojej specjalnej skrytki.[/FONT]
"
Ten niezwykły pies wrócił z DS po 4 dniach,bo "warczał ", z ciepłego łóżeczka na słomę..
Szukamy DT nawet płatnego lub DS...pomóżcie proszę...

http://www.dogomania.pl/forum/thread...-hotelu-POMOCY!!!

Posted

No i tak wchodzę i robię, ale zmienia się tak jakby podtytuł...
W 1 poście jest zmieniony a ten co się wyświetla wsród innych wątków niestety nie:shake:

Posted (edited)

Bo ja się pojawiam i znikam ;)

Czekam na spóźniająca się klientkę z miasta Poznania. Jakby było mało przyjemności mamy jeszcze dzisiaj kolejną kontrolę z jednostki certyfikującej. Panowie się zapowiedzieli na 17-18. Jest nadzieja, że utkną gdzieś w zaspie , bo prześlicznie u nas sypie :evil_lol:

No i przed chwilą uratowałam kota od głodowej śmierci. Przez ABSOLUTNY PRZYPADEK weszłam do pokoju córek ( tzw. córnika) - od wczorajszego ranka zamkniętego na trzy spusty, bo młodsza wyjechała na uczelnię . Chciałam jej powiesić kurtkę w szafie. I jak tylko weszłam do pokoju usłyszałam rozpaczliwe miauuuuuu dobiegające właśnie z szafy. SzuSzu siedziała tam o suchym pysku przez dobre półtorej doby - ona uwielbia tam się chować i Kachna ją przez przypadek przytrzasnęła . W akcie rozpaczy naszczała Kasi do skrzyneczki ze skarpetkami :diabloti: Dobrze, że wyprałam tą kurtkę....

Edited by farmerka63
Posted

Chętnych na prowadzenie ze mną wątku nie było, szkoda. Zawsze to fajnie jak jest druga osoba.
Poprosiłam Maupa4 o przepisanie postów Equus na mnie. Dziękuję Maupa za zmianę:)i tytułu również:)
Proszę pamiętać, że to wątek informacyjny, nie jestem przedstawicielem fundacji, stowarzyszenia, dlatego pomoc jest mocno ograniczona.
Mam jednak nadzieję, że "zbiorowe" info o pudlowatych choć troszkę czasami im pomaga, że wątek ma sens...

Posted

[quote name='monika55']Jakaś pani chce adoptować pudelka na Śląsku.

Dzięki :)

Morel-Marley już bezpieczny w dt:)
Przelałam na niego 100 zł z pudlowej skarbonki.

W dt:)

Posted

[quote name='elinka']Tak, potwierdzam, pieniądze 100zł na konto Morela już wpłynęły. Było jeszcze 20zł stałej deklaracji od Energy. Morelek pięknie dziękuje Energy i Pudlowej Skarbonce

Dziękuję za potwierdzenie Elinko, a przede wszystkim bardzo dziękuję za wyciągnięcie pudliszona ze schronu:loveu:

Posted

dzis dzwonila do mni ze slaska pani, szukajaca pudelkowatego psa. dzwonila o korka, ktory w ds jest. pani mowila,ze dopiero zaczyna szukac, mowilam,ze pudelkow jest masa, wiec na pewno znajdzie.
na upartego moze moge do niej nr tel komus dac. komus, kto ma pudlowatego do adopcji, chyba samca by chciala, czarnego.