aeriel Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Imię: Saber Wiek: około 2 lata Płeć: pies Kastracja/sterylizacja: tak Wielkość: 38 cm Kontakt w sprawie adopcji: [FONT=Book Antiqua]Bożena 503-364-290 [/FONT][FONT=Book Antiqua]soboz4@gmail.com[/FONT] Miejsce pobytu schronisko w Katowicach [FONT=Arial]Piesek jest bardzo wystraszony. Boi się gwałtownych ruchów i dotyku w okolicach tułowia. Pomimo strachu chętnie brał przysmaki z ręki, dał się głaskać pod bródką. Mogą być problemy z jego czesaniem czy strzyżeniem, przy wyciąganiu kleszczy podgryzał ze strachu. Obecnie nie nadaje się do adopcji do domu z małymi dziećmi, potrzebuje domu ciepłego i spokojnego, który pozwoli mu na przezwyciężenie stresu. Piesek jest trochę wychudzony, ma bardzo marne futerko, prześwituje mu skóra, musi nieco przytyć i jeść więcej witamin. Przy bliższym poznaniu, okazuje się, że psiak bardzo lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem. SABER ZNALAZŁ DOM! :) [/FONT] Edited February 11, 2012 by aeriel Quote
coronaaj Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wilczka napisał(a):to moze loczek??? Loczek dobry kandydat. Pani starsza ale podobno fajna, dolozy sie do leczenia. Co z Loczkiem, dalej w schronie? Quote
Energy Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Aeriel dziękuję za informację:lol:oby był szczęśliwy:lol: Quote
wilczka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 coronaaj napisał(a):Loczek dobry kandydat. Pani starsza ale podobno fajna, dolozy sie do leczenia. Co z Loczkiem, dalej w schronie? znaczy w hotelu dla bezdomniakow,jak bdula przetrwal te najwieksze mrozy to juz teraz moze byc tylko lepiej,szkoda go strasznie...:( Quote
JOMA Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No właśnie, dziwna sprawa, pudle z katowickiego schronu jak tylko pojawią się na tym wątku od razu znajdują dom :multi: - jakieś czary-mary :evil_lol: Quote
Energy Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 JOMA napisał(a):No właśnie, dziwna sprawa, pudle z katowickiego schronu jak tylko pojawią się na tym wątku od razu znajdują dom :multi: - jakieś czary-mary :evil_lol: :ghost_2::ghost_2::ghost_2:się staramy:evil_lol: cieszę się, że tak szybko znalazł się domek:lol: Quote
coronaaj Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Energy napisał(a):Aeriel dziękuję za informację:lol:oby był szczęśliwy:lol: To Saber ma juz domek? Quote
wtatara Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja chyba zacznę Jokiemu robiż z tymi fotkami co mam. On taki śliczny i wcale nie stary Quote
coronaaj Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) wtatara napisał(a):ja chyba zacznę Jokiemu robiż z tymi fotkami co mam. On taki śliczny i wcale nie stary Dobry pomysl bo potrzebne ogloszenia. Joki sliczny powinien znalesc domek. No jedno to slepy pudel niestety i operacja niemozliwa (dr. Garncarz)Ciotki pomozcie znalesc przytulny domek dla Jokiego.Watek w moim podpisie. Edited February 12, 2012 by coronaaj edit Quote
Energy Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 coronaaj napisał(a):Ciotki pomozcie znalesc przytulny domek dla Jokiego.Watek w moim podpisie. Żeby to było takie proste:shake:nie ma coś szczęścia chłopak i nie tylko on... Quote
Jadun Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Witam Cioteczki :) Zapraszam na ucztę zdjęciową do Jokiego i Pepe. Joki ma już komplecik. http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-czarny-pudelek-%C5%9Bredni-szuka-najwspanialszego-domu! Pepe zaraz otrzyma resztę zdjęć w albumiku. Edit :Już jest komplecik http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***PePe-ma-szanse-na-widzenie-POTRZEBA?p=18643988#post18643988 Miałem przyjemność je dziś odwiedzić na prośbę Coronaaj. Edited February 15, 2012 by Jadun Quote
Jadun Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zdjecia nie oddają wszystkiego. Nie pokarzą w pełni urody dziadzunia Pepunia i wspaniałego charakteru Jokiego. Quote
coronaaj Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 wtatara napisał(a):witaj, Alicja opowiadała mi Alicja dzisiaj juz nie moze mowic, jesc, etc...Jadun dzieki za sliczne zdjecia, nie wiem jak sie odwdziecze; brakuje slow!!! Quote
Jadun Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pieski już podziękowały. Są cudne :) Będę wpadał częściej na fotki :) i pieszczotki he he. To my oba z Bingusiem dziękujemy :) Quote
Energy Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Witaj Jadun, zdjęcia są cudowne:lol: Quote
Paulina87 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Schronisko w świnoujściu chyba duży pudel http://tv.slowianin.pl/filmy/schronisko_zima.html Widać go na tym filmiku tak mniej więcej od 1/3 filmiku. Quote
Jadun Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Bardzo dziękuje. Cieszę się że poznałem Pepe i Jokusia. Zapraszam na kolejne nowe zdjęcia Bingusia. To było śniegowe szaleństwo :lol: :lol: :lol: Quote
Energy Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Paulina87 napisał(a):Schronisko w świnoujściu chyba duży pudel http://tv.slowianin.pl/filmy/schronisko_zima.html Widać go na tym filmiku tak mniej więcej od 1/3 filmiku. Tak to jest duży pudel i wygląda na całkiem rasowego. Masz kontakt ze schroniskiem albo z kimś z tamtąd? Mam nadzieję, że sprawdzono czy nie ma tatuażu... Jadun dzięki:lol: zdjęcia Bingo super! Quote
malawaszka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 jeny... jaki cudny ten pudel ze Świnoujścia :mdleje: i taki pies w schronisku to już przechodzi wszelkie pojęcie :mdleje: Quote
Paulina87 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Filmik znalazłam na wątku goldenów w potrzebie wstawiła go tam elisse kontakt do schroniska [FONT=Arial]Kierownik Schroniska Alina Celniak tel. 915761282 kom. 513031433 GG 5718135 www.sioz.pl email: biuro@ztpz.pl[/FONT] Quote
Energy Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Paulina kontakt do schroniska nic nam nie da. Potrzebna jest osoba na którą przynajmniej można go ogłaszać, która będzie miała bierzące info o psie. Malawaszka ten świat jest porypany:shake:a pies naprawdę cudny... Quote
coronaaj Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Energy napisał(a):Paulina kontakt do schroniska nic nam nie da. Potrzebna jest osoba na którą przynajmniej można go ogłaszać, która będzie miała bierzące info o psie. Malawaszka ten świat jest porypany:shake:a pies naprawdę cudny... Moze jakies ciotki ze Swinoujscia tutaj sciagnac, moze kogos znacie? Pudel sliczny. Quote
Energy Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) coronaaj napisał(a):Moze jakies ciotki ze Swinoujscia tutaj sciagnac, moze kogos znacie? Pudel sliczny. No niestety nikogo nie kojarzę:shake:szukałam wątku schroniska ale nie znalazłam. Edit: http://www.sioz.pl/Details.aspx?BID=1&IDG=1&pageIndex=&pageSize=&Page=6 pies jest zarezerwowany Edited February 17, 2012 by Energy Quote
Energy Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Dzwoniłam do schroniska, psiak ma iść do domu na dniach. Jedzie gdzieś dalej dlatego jeszcze czeka. Poprosiłam o sprawdzenie czy nie ma tatuażu, bo jest naprawdę w typie rasy. Quote
Recommended Posts