Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

• Imię: Saber

• Kastracja/sterylizacja: tak
  • Wielkość: 38 cm

• Kontakt w sprawie adopcji:
  • [FONT=Book Antiqua]Bożena 503-364-290 [/FONT][FONT=Book Antiqua]soboz4@gmail.com[/FONT]
  • Miejsce pobytu schronisko w Katowicach

[FONT=Arial]Piesek jest bardzo wystraszony. Boi się gwałtownych ruchów i dotyku w okolicach tułowia. Pomimo strachu chętnie brał przysmaki z ręki, dał się głaskać pod bródką. Mogą być problemy z jego czesaniem czy strzyżeniem, przy wyciąganiu kleszczy podgryzał ze strachu.

Obecnie nie nadaje się do adopcji do domu z małymi dziećmi, potrzebuje domu ciepłego i spokojnego, który pozwoli mu na przezwyciężenie stresu.

Piesek jest trochę wychudzony, ma bardzo marne futerko, prześwituje mu skóra, musi nieco przytyć i jeść więcej witamin.

Przy bliższym poznaniu, okazuje się, że psiak bardzo lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem.

SABER ZNALAZŁ DOM! :)
[/FONT]

Edited by aeriel
Posted

coronaaj napisał(a):
Loczek dobry kandydat. Pani starsza ale podobno fajna, dolozy sie do leczenia.
Co z Loczkiem, dalej w schronie?

znaczy w hotelu dla bezdomniakow,jak bdula przetrwal te najwieksze mrozy to juz teraz moze byc tylko lepiej,szkoda go strasznie...:(

Posted

No właśnie, dziwna sprawa, pudle z katowickiego schronu jak tylko pojawią się na tym wątku od razu znajdują dom :multi: - jakieś czary-mary :evil_lol:

Posted

JOMA napisał(a):
No właśnie, dziwna sprawa, pudle z katowickiego schronu jak tylko pojawią się na tym wątku od razu znajdują dom :multi: - jakieś czary-mary :evil_lol:

:ghost_2::ghost_2::ghost_2:się staramy:evil_lol:

cieszę się, że tak szybko znalazł się domek:lol:

Posted (edited)

wtatara napisał(a):
ja chyba zacznę Jokiemu robiż z tymi fotkami co mam.
On taki śliczny i wcale nie stary

Dobry pomysl bo potrzebne ogloszenia. Joki sliczny powinien znalesc domek. No jedno to slepy pudel niestety
i operacja niemozliwa (dr. Garncarz)Ciotki pomozcie znalesc przytulny domek dla Jokiego.Watek w moim podpisie.

Edited by coronaaj
edit
Posted

coronaaj napisał(a):
Ciotki pomozcie znalesc przytulny domek dla Jokiego.Watek w moim podpisie.

Żeby to było takie proste:shake:nie ma coś szczęścia chłopak i nie tylko on...

Posted (edited)

Witam Cioteczki :)
Zapraszam na ucztę zdjęciową do Jokiego i Pepe.
Joki ma już komplecik.

http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-czarny-pudelek-%C5%9Bredni-szuka-najwspanialszego-domu!

Pepe zaraz otrzyma resztę zdjęć w albumiku. Edit :Już jest komplecik

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***PePe-ma-szanse-na-widzenie-POTRZEBA?p=18643988#post18643988

Miałem przyjemność je dziś odwiedzić na prośbę Coronaaj.

Edited by Jadun
Posted

Bardzo dziękuje.
Cieszę się że poznałem Pepe i Jokusia.

Zapraszam na kolejne nowe zdjęcia Bingusia.
To było śniegowe szaleństwo :lol: :lol: :lol:

Posted

Paulina kontakt do schroniska nic nam nie da. Potrzebna jest osoba na którą przynajmniej można go ogłaszać, która będzie miała bierzące info o psie.

Malawaszka ten świat jest porypany:shake:a pies naprawdę cudny...

Posted

Energy napisał(a):
Paulina kontakt do schroniska nic nam nie da. Potrzebna jest osoba na którą przynajmniej można go ogłaszać, która będzie miała bierzące info o psie.

Malawaszka ten świat jest porypany:shake:a pies naprawdę cudny...

Moze jakies ciotki ze Swinoujscia tutaj sciagnac, moze kogos znacie? Pudel sliczny.

Posted

Dzwoniłam do schroniska, psiak ma iść do domu na dniach. Jedzie gdzieś dalej dlatego jeszcze czeka.
Poprosiłam o sprawdzenie czy nie ma tatuażu, bo jest naprawdę w typie rasy.