Energy Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='coronaaj'] PS Dudzia w nowym super DS, wczoraj zawiozlysmy, sa zdjecia na watku. Moze cos zostanie po Dudzi jakas kaska to przeznaczamy na nowa sunie , Jokiego i Pepe.Moze skarpeta cos nam dolozy?? Jak ma nie dołożyć ? Dla zainteresowanych w 2 poście są rozliczenia skarpety... Quote
Figanna Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 propozycje imion: Missy , Molly, Eska (Neska) :roll: Quote
Energy Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Figanna napisał(a):propozycje imion: Missy , Molly, Eska (Neska) :roll: No dobra to ja jak zwykle: Maja, Kaja, Kuma:lol: Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Energy napisał(a):No dobra to ja jak zwykle: Maja, Kaja, Kuma:lol: No to cioteczki glosujcie;moja propozycja Bibi, Bibina , Bibinka Tuffy, Kuma , Kaja , Missy, sama nie wiem. Quote
mshume Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Mnie najbardziej podoba się Beza :). Dzisiaj założę małej wątek, ale proszę o podnoszenie, bo mnie nie będzie do konca lipca. Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 mshume napisał(a):Mnie najbardziej podoba się Beza :). Dzisiaj założę małej wątek, ale proszę o podnoszenie, bo mnie nie będzie do konca lipca. Moze byc Beza ladne , zakladaj watek , sunia ma cieczke, uszka chore chyba grzybica, jest juz na lekarstwie. Szukajcie kogos z okolic Pily do wizyty PA...najlepiej dwie ciotki, doswiadczone. Quote
mshume Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Oto wątek Bezy: http://www.dogomania.pl/threads/211186-bia%C5%82y-PUDELEK-MINI-2-letnia-cudowna-sunia-szuka-domku-%29 Ja bym szukała jednak innego domu...[quote name='coronaaj']Moze byc Beza ladne , zakladaj watek , sunia ma cieczke, uszka chore chyba grzybica, jest juz na lekarstwie. Szukajcie kogos z okolic Pily do wizyty PA...najlepiej dwie ciotki, doswiadczone. Quote
Equus Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 mshume napisał(a):Oto wątek Bezy O wybrałyście moją propozycję imienia :D Hurrraaa! A tak zawsze mam problem z wymyślaniem imion ;) Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Equus napisał(a):O wybrałyście moją propozycję imienia :D Hurrraaa! A tak zawsze mam problem z wymyślaniem imion ;) No masz nosa na imiona , ja tez zawsze mam problemy...zostaje Beza... Quote
mshume Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kogo moznaby poslac na wizyte przedadopcyjną do Wawra (Wwa)? Może Tanitka? Kto jeszcze? Domek fajny, pomaga psiakom, no ale formalności formalnościami ;) Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Poprosze o glosy na Pipi dzielna dziewczyne.... http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec Quote
Rumi. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 cioteczki czy to nie jest pudlowate? http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczna-sunia-szuka-nowego-domu-W0QQAdIdZ297630683 znalazłam ogloszenie że u nas w schronisku jest... jak co to się dowiem wszystkiego co trzeba Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='greatmadwomen']cioteczki czy to nie jest pudlowate? http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczna-sunia-szuka-nowego-domu-W0QQAdIdZ297630683 znalazłam ogloszenie że u nas w schronisku jest... jak co to się dowiem wszystkiego co trzeba Pudlowato-kudlate to napewno jest...cioteczki do dziela, jakie duze ??? Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='greatmadwomen']tak jak widać :D tak może do kolan jest... Ladne to...dowiedz sie detali.. Quote
Rumi. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 coronaaj napisał(a):Ladne to...dowiedz sie detali.. Ok jeśli mi się uda to jutro się dowiem, choć zobaczę bo nic w ogłoszeniu nie jest podane... nawet imienia nie ma, będę musiała się spytać dyżurnej czy po zdjęciu go rozpozna... EDIT: widzę! jest imię! to może jednak nie będzie tak źle :) Quote
Rumi. Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 No więc tak dowiedziałam się iż sunia ma na imię Nuka, ma 1,5 roku widać na zdjęciach ze schronu iż jest pudlowata, została oddana przez syna właścicielki z powodu braku warunków, kwarantannę kończy 25.07. Suczka będzie wysterylizowana, jest odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona jak każdy pies w naszym schronisku :) Quote
Szalony Kot Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Poznałam Dingę osobiście. Ma dość duży boks, zadaszony, przy głównej ścieżce w schronisku. Całymi dniami siedzi na samiuśkim środku tego boksu. Siedzi i czeka. Nie rozgląda się, bo widzi słabo, tylko siedzi i czeka. Ludzie przechodzą, dużo ludzi chodzi dookoła - Dingusia nie szczeka, nie podbiega do krat, nie prosi o uwagę. Siedzi. Wystarczy stanąć przy boksie i cicho ją zawołać, a jej cała psia miłość objawia się w pełni. Podbiega machając nie tyle ogonem co wręcz całą sobą, wszystko się w niej kręci, łapki tuptają w miejscu z niecierpliwości, a za chwilę wręcz rozpłaszcza się na kratkach i prosi o głaski, próbując lizać łaskawą jej dłoń. A gdy człowiek odchodzi - Dinga ze spuszczonym łebkiem wraca na środek boksu... Quote
modliszka84 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Pabianice - kolejny pudel: Imię: Filipek Wiek: ok 4/5 lat Płeć: pies Kastracja/sterylizacja: tak Wielkość: ok 35-40 cm Kontakt w sprawie adopcji: 793 046 770 (tylko po godz. 18 ) aga.s1984@gmail.com Miejsce pobytu Pabianice Podstawowe informacje o zachowaniu: bardzo towarzyski, przyjazny, wesoły, zgodny z innymi psami, potrafi chodzić na smyczy Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak (p. wściekliźnie) Problemy zdrowotne: raczej nie Inne problemy zaniedbany, dawno nie strzyżony Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: zgodny z psami Quote
Energy Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Modliszka84 wstawiłam Filipka na 1 stronę, ale ślicznota z niego:lol: Quote
wtatara Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 własnie na stronie pudelków chcę podziekowac tym nielicznym, którzy do konca mnie wspierali dziękuję bardzo , bardzo Celince za DT i tym , którzy jak mogli pomagali mi finansowo. Było ich niewielu a przede wszystkim jednemu duszkowi . Teraz gdy Dudzia ma dom napisze jak przez cały czas było mi przykro że wiekszość opusciła nas.Rzadko wchodzę teraz na Dogo, rzadko się wpisuję. A dlaczego- własnie dlatego.Pamietam sensację i Wasze emocje. Mozna było na mnie liczyc-teraz? CHYBA ŻE PRZESTANIE BOLEĆ Quote
Agata P Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 bardzo proszę o podpisanie petycji http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html brakuje 500 podpisów wątek Psotki :-( http://www.dogomania.pl/threads/205620-Niedobita-Psotka-%C5%BCyje!-Oprawcy-czekaj%C4%85-na-proces.-Podpisujecie-petycj%C4%99!!! Quote
Recommended Posts