Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coronaaj']A te dwa pudelki Pudo i starowinka umieszczone na Pudlach wedlug metryczki?
Kometa ...śmiem twierdzic ze nie...

Kometa , wedlug metryczki umiesc...skopiuj z 1 postu i co wiesz to umiesc ...z tymi quotes cos ci nie wychodzi...

skopiuj to ponizej

INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:

• Imię:
  • Kastracja/sterylizacja: tak/nie
  • Wielkość:
  • Kontakt w sprawie adopcji: mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem
  • Miejsce pobytu (miasto; dt/schronisko/inne)

• Zdjęcie (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)
  • Podstawowe informacje o zachowaniu:

Informacje dodatkowe:

• Odrobaczenie: tak/nie
  • Szczepienia: tak/nie; jeśli tak to jakie?
  • Problemy zdrowotne: tak/ nie; jeśli tak to jakie?
  • Inne problemy (np. behawioralne): jeśli tak to jakie?
  • Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami:
  • Link do wątku:
  • Krótki opis:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Cioteczki, prosze pomozcie mi uaktualnic grupowe Allegro: :modla:]

Sabina do domu poszły : Fiszka, Aleksik, Lando, Lolek (przynajmniej tak czytałam kiedyś na jego wątku), Bąbel, Pelasia, Jazon.
Aktualne są wszystkie psiaki z 1 strony z numerami 1 do 21, resztę Ci dopiszę jak sprawdzę, ok? I są jeszcze 2 a linkami do Allegro wstawionymi przez Kometę.
Bardzo dziękuję:loveu:

Kometa wstaw je wg metryczki proszę.

Posted

[quote name='Sabina02']Dziekuje Wam! :loveu: Wszystko uzupelnie.

Biedny Pepino

• ... :-(

• Dzieki Sabinko, poszlo do zainteresowanych ciotek....
    Kometa bardzo dziekujemy za Allegro...

A jest watek Pepino? Dzisiaj fatalny dzien..ludzi odchodza, pieski za TM , za duzo jak na jeden dzien.

Posted

Dziewczyny, wrzucam aktualizację info o Bingo (Energy, przepraszam, że dopiero teraz dostrzegłam taką Twoją sugestię na jego wątku):

[FONT=Tahoma]Imię: [/FONT][FONT=Tahoma]Bingo[/FONT][FONT=Tahoma]
    Kastracja/sterylizacja: tak[/FONT]
    [FONT=Tahoma]Wielkość: [/FONT][FONT=Tahoma]między mały/ duży[/FONT][FONT=Tahoma]
    Kontakt w sprawie adopcji: 507180857, adoptujserce@wp.pl lub z bezpośrednią opiekunką (skarbnicą wiedzy o nim) [/FONT][FONT=Tahoma]796701212, sylwiaso23@wp.pl[/FONT][FONT=Tahoma]
    Miejsce pobytu - hotelik sylwiaso pod Łowiczem (budynek - letniak)

Podstawowe informacje o zachowaniu: Nauczony obcowania z człowiekiem i pod jego dyktando. Wszystko można z nim zrobić, zero agresji (ale, ale... najpierw trzeba go poznać i zaskarbić sobie jego łaski). Z suniami OK ale psy będzie próbował ustawiać. Broni terenu, zachowaniem wieku nie zdradza, jest bardzo żywotny (jak rusza w kurs przypomina nakręconą zabawkę), energiczny, pogodny, wszędobylski.[/FONT]
    [FONT=Tahoma]
    [/FONT]
    [FONT=Tahoma]Informacje dodatkowe:[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]
    [FONT=Tahoma]Odrobaczenie: [/FONT][FONT=Tahoma]tak
    Szczepienia: tak (wścieklizna, wirusówki)[/FONT]
    [FONT=Tahoma]Zabezpieczenie p/ kleszczom:[/FONT][FONT=Tahoma] tak
    Problemy zdrowotne: dwa incydenty padaczkowe (leczenie wdrożone), powolutku na oczka wkrada się zaćma. Przyjmowane leki - karsivan, polfilin, luminal.
    [/FONT]
    [FONT=Tahoma]Znakowanie: chip: [/FONT][FONT=Tahoma]tak[/FONT][FONT=Tahoma], adresatka: [/FONT][FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma]tak[/FONT]
    [FONT=Tahoma]Krótki opis: [/FONT][FONT=Tahoma]Psiak błąkał się długi czas (liczony w latach) po ulicy. Miał kiedyś pana, po jego śmierci stał się bezdomny. Szukamy mu DS (warunki mieszkaniowe).[/FONT]
    [FONT=Tahoma] [/FONT]

Posted

A ja chciałam wyjaśnić, że BUNIA, tymczas komety, który znalazł domek to ta sama pudliczka co TOYKA nr 11. z Tychów :oops: - sorki - wkradł nam się taki dubel - ja sama jej nie poznałam po ostrzyżeniu :evil_lol:

Posted

Majqa już poprawione, dzięki.:lol:
    Feliksik, Sabina02 bardzo dziękuję za ogłoszenia:lol:

Kometa, Meganka psiaki wstawione na 1 stronę. Kometa dzięki za info o Buni:)
    JOMA, dzięki za info:)a ja Cię tak dopytywałam o Toykę, bo strasznie mnie męczyła i molestowałam :cool3: o nią Sacred PIRANHA, a potem jak się okazało, że jest na dt w to...zaczęłam molestować SP o Bunię:evil_lol:za nic bym ich nie poznała:evil_lol:
    Wcześniej przesłała mi jej zdjęcia Abrakadabra, wstawiałam je na wątek nie wiedząc, że to Toyeczka...
    Szczęścia malutka w domku:loveu:

Posted

INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:

• Imię: Gogi
    • Kastracja/sterylizacja: tak
    • Wielkość:mały/średni
    • Kontakt w sprawie adopcji: 511732514
    • j.kinga@op.pl
    • Miejsce pobytu Radom, schronisko
    • Zdjęcie Cały czarny, obcięty z dredów
    • Podstawowe informacje o zachowaniu: Mega żywiołowy, jak wejdzie się do boksu to skacze na nogi, włazi na kolana, na głowę :D Uwielbia pieszczoty :)

Informacje dodatkowe:

• Odrobaczenie: tak
    • Szczepienia: nie wiem
    • Problemy zdrowotne: z tego co wiem, to nie miał
    • Inne problemy (np. behawioralne): nie ma
    • Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: z psami ok. mieszka z ok. 5/nie wiem/nie wiem
    • Link do wątku: nie ma
    • Krótki opis Meeega żywiołowy, skacze, domaga się pieszczot, w schronisku od nie dawna...Gotowy do adopcji.

album: http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/pudel%20GOGI/#!cpZZ1QQtppZZ20