Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Equus napisał(a):
Wstawiłam go pod nr 14 na miejsce Filutka (mam nadzieję, ze Filut nie wróci z adopcji...

No też mam taką nadzieję...

Niestety domki zainteresowane Dorcią zdaje się innymi psiakami jednak nie są:-(
Dom z Warszawy i Giżycka w ogóle nie odpisał na maila w którym były zdjęcia wszystkich pudlowatych. Czekam jeszcze na domek z Krakowa, który poprosił o info na temat białej suni, Pelasi i Staruszki, ale coś długa ta cisza...

Posted

13 PUDEL ma DT płatne.............już ze schronu go DT zabrało /200 zł plus karma - nie było na co czekać - schron pęka w szwach i pudels nie miał się gdzie podziać...w biurze padały szczyle na parwo...a pudelsa GDZIE - na bytowe????/

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493

TAK WIĘC PROSBA o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DT w Radomiu pod okiem

Posted

[quote name='anita_happy']13 PUDEL ma DT płatne.............już ze schronu go DT zabrało /200 zł plus karma - nie było na co czekać - schron pęka w szwach i pudels nie miał się gdzie podziać...w biurze padały szczyle na parwo...a pudelsa GDZIE - na bytowe????/

http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16140493#post16140493

TAK WIĘC PROSBA o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DT w Radomiu pod okiem

Zapomniala Anitka napisac, ze mamy imie dla pudlisia Pepe po hiszpansku tak troche....moze mu sie poszczesci, potrzebujemy pomocy w ogloszeniach , deklaracjach , etc...no prosze o reklame watku.....

Posted

[quote name='abra64']

• Imię: brak

• Kastracja/sterylizacja: /nie
  • Wielkość: do kolana

• Kontakt w sprawie adopcji:
  • abra64@wp.pl

• Miejsce pobytu Sosnowiec

• Zdjęcie czarny

• Podstawowe informacje o zachowaniu: pies spokojny, przerażony swoją sytuacją bardzo zagubiony

Niestety nie mam o tym psiaku nawet podstawowych danych - możliwe, że dopiero w sobotę uda mi się zdobyć informacje konieczne do wstawienia na pierwszą stronę wątku, ale chciałam chociaż te zdjęcia od razu wrzucić. Wielkość mini. W sobotę go jeszcze nie było, trafił w tym tygodniu.

dzięki bardzo może akurat mu się uda

Posted

[quote name='coronaaj']Zapomniala Anitka napisac, ze mamy imie dla pudlisia Pepe po hiszpansku tak troche....moze mu sie poszczesci, potrzebujemy pomocy w ogloszeniach , deklaracjach , etc...no prosze o reklame watku.....
Długo nie trwała radość Pepe - został zwrócony z dt bo popiskiwał, w czasie nieobecności opiekunki... :(

Posted

coronaj nie wiem co z nią zrobię. Nie masz szczególnie w czym wybierajć:( licze na to że ta babka z fb sie zgłosi w końcu.Bardzo cięzko jest teraz uzbierac deklaracje a tym bardziej dla starszego psa na którego pewnie będzie sie płaciło latami.Skąd nagle wexmiemy 200-300zł?:(

Posted

[quote name='Equus']Długo nie trwała radość Pepe - został zwrócony z dt bo popiskiwał, w czasie nieobecności opiekunki... :(

No i mamy problem z Pepe szukamy DT....musial niezle popiskiwac...potrzebuje towarzystwa, moze macie jakis DT finanse nie problem....

Posted

[quote name='piechcia15']ja juz pisałam do niej i nic, prosiłam aby do mnie zadzwoniła i tez nic. przeciez nie będe jej błagała. ma mój telefon.ale napisze jeszcze raz.

Napisz jeszce raz..nigdy nie wiadomo...same problemy tak jak u nas z Pepe

Posted

No to wrzucam tego biednego,naciaganego pudliszona na wątek.Loczków wprawdzie nie ma bo posklejane ale sylwetka, gracja,ruchy,głowa bardzo pudlowata. Najwyżej mnie pogonicie.:razz:

imie; LANDO
wiek; 2 - 3 lata
płec; samiec
kastracja; nie
wielkosc; zdecydowanie sredniej wielkości
kontakt; tel. 512211084 e-mail mniejsi.adopcje@onet.pl
miejsce pobytu; Bielsko-Biala dom tymczasowy u Irenki
Info. dodatkowe;
szczepienia; tak, "na wszystko" w schronisku
odrobaczenie; w trakcie
probl. zdrowotne; na skutek silnego wyniszczenia długą tulaczką i szukaniu pożywienia na wysypisku smieci , cierpi na stan zapalny przewodu pokarmowego. W trakcie leczenia.
Inne problemy; wycofany, przerażony, unika kontaktu z człowiekiem.Przy próbie dotknięcia warczy ale nie atakuje. W trakcie socjalizacji.
Narazie potrzebna pomoc domkowi tymczasowemu w leczeniu i opłaceniu specjalistycznej karmy.
Czeka go jeszcze kastracja,ale musi dojsc do formy.
wątek;http://www.dogomania.pl/threads/200040-Pudlowaty-kudłacz-LANDO-strzępek-strachu-i-przerażenia.-Leczymy.-POMÓŻCIE-!

Posted

togaa napisał(a):
No to wrzucam tego biednego,naciaganego pudliszona na wątek.Loczków wprawdzie nie ma bo posklejane ale sylwetka, gracja,ruchy,głowa bardzo pudlowata. Najwyżej mnie pogonicie.:razz:

Nie no na pewno nie pogonimy:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Nie no na pewno nie pogonimy:lol:

Lando sliczny , a juz wrzucilas go na Kudlacze ....dla Pepe i pudla Piechci 15 szukamy emerytki z ogrodkiem....trzymajcie kciuki
No Anita Happy szuka ....kasa nie jest duzym problemem moze macie jakas emerytke z ogrodem, mieszkaniem z balkonem...ot cos takiego co by chciala troche dorobic.

Posted

Pojawiła się szansa na tymczas dla pabianickiej pudliczki. Poprosiłam Pana by zadzwonił do piechci15.

" czy znalazł się dom dla suczki? Ja jestem z Krakowa, ale służę pomocą! Nie wiem, czy w tej sprawie będę mógł pomóc, ale gdyby w Krakowie ktoś poszukiwał tymczasowego domu dla psiaka - jestem! "

Posted

[quote name='siekowa']Pojawiła się szansa na tymczas dla pabianickiej pudliczki. Poprosiłam Pana by zadzwonił do piechci15.

" czy znalazł się dom dla suczki? Ja jestem z Krakowa, ale służę pomocą! Nie wiem, czy w tej sprawie będę mógł pomóc, ale gdyby w Krakowie ktoś poszukiwał tymczasowego domu dla psiaka - jestem! "

Ponawiam pytanie - o którą pabianicką pudliczkę chodzi ? bo jeśli o tą czarną staruszkę to już nieaktualne