Equus Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 bezpłatnych dt to jak na lekarstwo :( Jeśli chodzi o płatne to wiem, ze u Arktyki się miejsce zwolniło (pudlowy staruszek znalazł dom!) ale trzeba zebrać deklaracje... Quote
Energy Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Pieczarka ma dom:multi: Marley ma dom:multi: Szczęścia psiaki:loveu: Quote
Equus Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A wiem już czytałam o Pieczarce! Świetnie :) Quote
Emiś Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zobaczcie, jaka bieda :( przez kilka godzin gdy byłam w schronisku tak siedział /siedziała :( Niestety nie mam o tym psiaku nawet podstawowych danych - możliwe, że dopiero w sobotę uda mi się zdobyć informacje konieczne do wstawienia na pierwszą stronę wątku, ale chciałam chociaż te zdjęcia od razu wrzucić. Wielkość mini. W sobotę go jeszcze nie było, trafił w tym tygodniu. Zdjęcia tylko takie przez kraty. Quote
Energy Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Przerażona kupka nieszczęścia:shake: Quote
malagos Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='Emiś']Zobaczcie, jaka bieda :( przez kilka godzin gdy byłam w schronisku tak siedział /siedziała :( Niestety nie mam o tym psiaku nawet podstawowych danych - możliwe, że dopiero w sobotę uda mi się zdobyć informacje konieczne do wstawienia na pierwszą stronę wątku, ale chciałam chociaż te zdjęcia od razu wrzucić. Wielkość mini. W sobotę go jeszcze nie było, trafił w tym tygodniu. Zdjęcia tylko takie przez kraty. to obejrzyj tego psiaka bliżej.......... Quote
Equus Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 rany... co tylko jakiś psiak trafi do domu to się zaraz pojawia nowy albo nawet kilka nowych :( Quote
filodendron Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A gdzie Pieczareczka poszła? Jak fajnie. Szczęścia, psinki! Szkoda tylko, że znowu następny :( Quote
Energy Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Pieczarka poszła do domu znalezionego przez FB, ale nie wiem gdzie. Malik:lol: Malik pojechał do domu:multi:szczęścia maluchu:loveu: Quote
megii1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dorka też może jutro pojedzie - mam dla niej w sumie trzy domy do sprawdzenia. Jeden w Warszawie, w Białymstoku i w Krakowie:) Dziś wizyta przedadopcyjna w Białymstoku, jak wyjdzie ok to jutro Sunia jedzie:) Quote
mshume Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jak wybierzesz dom dla Dorci, to podziel się pozostałymi kontaktami z innymi pudlami w potrzebie.megii1 napisał(a):Dorka też może jutro pojedzie - mam dla niej w sumie trzy domy do sprawdzenia. Jeden w Warszawie, w Białymstoku i w Krakowie:) Dziś wizyta przedadopcyjna w Białymstoku, jak wyjdzie ok to jutro Sunia jedzie:) Quote
megii1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mshume napisał(a):Jak wybierzesz dom dla Dorci, to podziel się pozostałymi kontaktami z innymi pudlami w potrzebie. Oczywiście, inaczej bym nie zrobiła. Chyba zrezygnujemy na dzień dzisiejszy z Krakowa bo nie wiem jak ogarnąć tam transport ale dam znać wieczeorem. Quote
mshume Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Przynajmniej raz na dwa tygodnie jest darmowy transpoort do Katowic a czasem i do Krakowa z Wwy. Ale ja zawsze staram się znaleźć dom bliżej DT.megii1 napisał(a):Oczywiście, inaczej bym nie zrobiła. Chyba zrezygnujemy na dzień dzisiejszy z Krakowa bo nie wiem jak ogarnąć tam transport ale dam znać wieczeorem. Quote
megii1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mshume napisał(a):Przynajmniej raz na dwa tygodnie jest darmowy transpoort do Katowic a czasem i do Krakowa z Wwy. Ale ja zawsze staram się znaleźć dom bliżej DT. Pewnie myślisz o Figu:) Znam ten transport bo przywiozła mi min Dorkę z Sosnowca. W Warszawie Pani się waha, Kraków za daleko, a do Białegostoku mam i transport i rodzinę męża, która czasem odwiedzam także mam nadzieję, ze będzie ok. Quote
malagos Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Piechcia, mówisz o tej starowince czarnej?..............Jezooo, ona tam odejdzie, w takiej depresji......... Quote
Equus Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dziewczyny ostatnimi czasy kilka osób wstawiło psiaki po pierwsze bez niezbędnych info, a po drugie tak dość średnio podobnych do pudli (moim zdaniem to bardziej pasują na kudłacze). No i nie wiem co mam z nimi zrobić - czy wstawić do postu "pudlowate bez niezbędnych info" czy nie wstawiać wcale? Bo do głównych postów wstawić nie mogę napewno z powodu braku podstawowych danych. Nie wiem - wkleję i oceńcie - czy mam je zaliczać do pudli? Psiaki bez niezbędnych informacji: [quote name='Hala']W poznańskim schronisku jest taki pudel Uploaded with ImageShack.us [quote name='memory']Cioteczki od pudelków, zajrzyjcie do tego tematu: http://www.dogomania.pl/threads/199997 Wygląda na pudelka. Uploaded with ImageShack.us [quote name='jusstyna85'] Przypomina on Wam chociaż trochę Pudla? nie wiem pod jaką rase go podpiąć,żeby mixa z niego zrobić...to średni pies... [quote name='julkita']W Piotrkowie Trybunalskim jest taki psiak http://schronisko-piotrkow.pl/photogallery.php?photo_id=375 mi się zdaje, że to mix pudla O i kolejny piesek w typie pudla w schronisku w Szczecinie http://szczecin.schronisko.net/adopcja-id-62078.html Quote
sacred PIRANHA Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 piechcia15 napisał(a):dziewczyny nie macie naprawdę jakiegoś kątka aby umieścić tą "moją" starowinkę gdzieś na dt??:( piechcia porób więcej fotek, dowiedz się jaka to płeć, jakiej jes wielkosci (ile waży?), może są juz jakiekolwiek info o zachowaniu (moze sie już rozruszał/a może warczy na psy ludzi? no chomi mi o to ze moze cos wyszło poza tym przrazliwym dołelm) trzeba założyć wątek piesiowi i zbierac deklaracje żeby cokolwiek ruszyc... Quote
Rumi. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 megii1 napisał(a):Oczywiście, inaczej bym nie zrobiła. Chyba zrezygnujemy na dzień dzisiejszy z Krakowa bo nie wiem jak ogarnąć tam transport ale dam znać wieczeorem. Jak w krk to jeśli nie musi być starszy psiak to zaproponuj Hektora! On jest z Krakowskiego schronu Quote
Borówka16 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 INFORMACJE OBOWIĄZKOWE: Imię: Aleksik Wiek: 1 rok Płeć: samiec Kastracja/sterylizacja: [SIZE=2]tak Wielkość: średni Kontakt w sprawie adopcji: [SIZE=2] Ola (Borówka16)-513145953 lub leksia16@gazeta.pl Miejsce pobytu : Schronisko "Medor" w Zgierzu, woj.łódzkie Zdjęcie : Podstawowe informacje o zachowaniu: [SIZE=2]Bardzo sympatyczny, kochany, dobrze wychowany psiak, nosi smycz w pyszczku jak chce żeby z nim wyjść :) Niestety wrócił z adopcji, bo okazało się, że nie lubi małych dzieci :-( Informacje dodatkowe: Odrobaczenie: tak Szczepienia: tak - wścieklizna, zakaźne Problemy zdrowotne: nie Inne problemy : nie lubi małych dzieci, takie 7-8 latki mogą być Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami: psy, koty ok, dzieciaki powyż. 7 roku życia Link do wątku: nie posiada, link do wątku ogólnego schroniska : http://www.dogomania.pl/threads/88851-Fundacja-Medor-Zgierz-woj.łódzkie-potrzebna-pomoc-w-ogłoszeniach-! Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Poszlo dzisiaj na Skarpete Pudelkowa 150zl na Fafika za 3 m-ce (nie dostalam konta) i 100zl na pudle razem 250zl:multi::multi: Quote
Energy Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 coronaaj napisał(a):Poszlo dzisiaj na Skarpete Pudelkowa 150zl na Fafika za 3 m-ce (nie dostalam konta) i 100zl na pudle razem 250zl:multi::multi: Na Filutka?;) Alu bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu::loveu::loveu: Tylko ja nie wysyłałam konta na Filutka, bo nie mamy na niego zebranych deklaracji ani dt:shake: Borówka dzięki za metryczkę:lol: Quote
Energy Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Mam od Megii1 namiary na dom w Krakowie, który by zainteresowany Dorką - nr. 8 na wątku. Dorka pojechała do domu:lol:więc może inny psiak skorzysta... Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Energy']Mam od Megii1 namiary na dom w Krakowie, który by zainteresowany Dorką - nr. 8 na wątku. Dorka pojechała do domu:lol:więc może inny psiak skorzysta... Własnie napisałam do Państwa, że ktoś się do nich w najbliższym czasie odezwie. Quote
Energy Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 megii1 napisał(a):Własnie napisałam do Państwa, że ktoś się do nich w najbliższym czasie odezwie. Dziękuję:lol: Quote
Equus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 słuchajcie - przez weekend mnie nie będzie praktycznie więc jakby co to wątek na głowie Energy :) Quote
Recommended Posts