sleepingbyday Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 w sprawie domu dla jasnego,kilkulatka dla babci. prosze o kompelty informacji i foto tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/194910-KĘDZIERZYN-KOŹLE-sprawdzony-dom-dla-kilkulatka-płec-obojętna-z-DT-szczegóły-w-poście?p=15592905#post15592905 Quote
migdalena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kika nie ma wątku, ale mam nadzieję ,że ogłoszenia przyniosą efekt. Oczywiście dam znać. Mailuję teraz z pewną panią w jej sprawie, ale chyba się sprawa rypnie, bo domek z Tarnowskich Gór...daleko:-( Quote
sleepingbyday Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ale wtarnowskich górach sa fajni ludzie, którzy ten domek moga sprawdzić :-) Quote
al'akir Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pazio w nowym domu . Miałam o niego maile , wyślę tam Jazona... Quote
migdalena Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 sleepingbyday napisał(a):ale wtarnowskich górach sa fajni ludzie, którzy ten domek moga sprawdzić :-) To super, bo mam przeczucie ,że pani się zdecyduje. Tylko ewentualny transport będzie potrzebny, może nie całkiem do domu, ale trzeba będzie pomóc. Czekam na ostateczna odpowiedź, i podwójnie sie denerwuję : decyzją i tym ,że za tydzień wylatuję na urlop. W razie czego pomożecie? Quote
mshume Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Na Śląsk nieodp latnie wozi psy Figu.Koniecznie do niej napisz :) Quote
IVV Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 w schronie w Zamosciu dogorywa taki pudelek ,moze bedziecie miec jakies pomysly jak uratowac chlopaczka przed smiercia :( podobno strasznie chudy i zabiedzony ,a wszyscy wiemy co to oznacza zamojski schron = Kielce http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/page443 Quote
Pinesk@ Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pudelek 7 i 13. Są z tczewskiego schroniska. Siedzą razem w boksie. Sunia nazywa się Pulka, on nie pamietam, chyba nie ma imienia, sprwadzę dziś. Faktem jest, że on niedowidzi, paskudnie ropieją mu oczka. Sprawdzę dziś wiek. Pulka okazała się byc starszą sunią, ma około a moze nawet ponad 8 lat. Pulka jest bardzo uległa, wystraszona, nie odnajduje się w schronisku. Wszędzie trzyma się swojego niewidomego przyjaciela. Na spacerze idzie dokładnie przy jego boku, nie odchodzi na krok. Wszędzie podąża za nim. Taka bidulka z niej. Nie wiem czy Pulka jest wysterylizowana ale raczej tak. Dowiem się. Postaram się o nowe, lepsze zdjęcia. Quote
Energy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Dziękuję, to czekamy:pAle jak sunia jest taka wystraszona to może ona by jednak pojechała do tego domu o którym mi pisałaś? Quote
lika1771 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Wiecie jak umarł Cacek? został przebity ostrym narzedziem przez pracownika.....................podobno sprawa na policji a pracownik dalej w schronie............ Quote
filodendron Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 lika1771 napisał(a):Wiecie jak umarł Cacek? został przebity ostrym narzedziem przez pracownika.....................podobno sprawa na policji a pracownik dalej w schronie............ O matko jedyna! To jakiś horror! Quote
Energy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='filodendron']O matko jedyna! To jakiś horror! Nie mogę nic napisać, wiem jak zginął Cacek i brak mi słów:-(:-(:-( Ten psiak pilnie potrzebuje pomocy... http://www.dogomania.pl/threads/195028-KRAKÓW-KATOWICE-BŁAGAM-O-POMOC!-Wyrzucony-z-auta-Kersik-ma-czas-do-JUTRA! Quote
dorota k. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dlaczego nie możesz nic napisać? Dlaczego brak słów? Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 lika1771 napisał(a):Wiecie jak umarł Cacek? został przebity ostrym narzedziem przez pracownika.....................podobno sprawa na policji a pracownik dalej w schronie............ Masakra:shake:nie chce komentowac,bo pewnie by mnie poniosło:angryy:sama bym gnoja........... Quote
Energy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 rita60 napisał(a):Masakra:shake:nie chce komentowac,bo pewnie by mnie poniosło:angryy:sama bym gnoja........... No właśnie... Quote
coronaaj Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 lika1771 napisał(a):Wiecie jak umarł Cacek? został przebity ostrym narzedziem przez pracownika.....................podobno sprawa na policji a pracownik dalej w schronie............ A ja mialam wlasnie pytac sie co z Cackiem....dostalam wiadomosc, ze Cacek w schronie od 4 lat....jestem w szoku...ktory to schron? Nie mam slow!!!! Quote
JOMA Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 SCHRONISKO = SCHRONIENIE :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
Energy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='JOMA']SCHRONISKO = SCHRONIENIE :wallbash: :wallbash: :wallbash: http://www.dogomania.pl/threads/193993-Nie-ma-już-Cacka.:-( Quote
migdalena Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 To ja na chwilę z dobrą wiadomością. Jutro adopcja Kiki:multi: , ale czeka mnie długa droga za kierownicą... W obliczu tego co stało się z Cackiem, widać że trzeba działać jak najszybciej :-( Quote
Energy Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 migdalena napisał(a):To ja na chwilę z dobrą wiadomością. Jutro adopcja Kiki:multi: , ale czeka mnie długa droga za kierownicą... Strasznie się cieszę:multi:dzięki wielkie za Kikunię:loveu: Szerokiej drogi:lol: Quote
anita_happy Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dziewczyny - KOBIETY...na wątku Cacka napisalma co ja wiem..co myśle...itp... nie potrzebne domysły i afera.... zadne ukrywanie mordercy - nic, a nic.... sprawe bada odpowiedni organ i ferment w tej sprawie jest niepotrzebny... ech.... Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Powiedzcie mi proszę, czy ta sunieczka jest pudelkowata ??? http://www.dogomania.pl/threads/195114-Mikrosunia-Balbinka-ca%C5%82a-w-loczkach-jak-baranek-szuka-domku-!!!?p=15602600#post15602600 Ma takie futerko w loczki mięciusieńkie, cudne :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 dla mnie to nie jest pudelkowate,to curly. Ale cudo ! Quote
Energy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 brazowa1 napisał(a):dla mnie to nie jest pudelkowate,to curly. Ale cudo ! No nie jest, choć oczywiście śliczne:lol: Quote
al'akir Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale dlaczego nie ? Jeżeli to mix pudla z innym psem gładkowłosym , to pyszczek może mieć po "tatusiu". E-S, lecą jej włosy???? Rośnie futro w nieskończoność ????? Quote
Recommended Posts