Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
a przedstawił go ktoś temu małżeństwu, co padła wcześniej propozycja?

Feliksik a jakie to ma teraz znaczenie ?

Ja podawałam tylko temu panu z Krakowa od Salibinki.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Feliksik a jakie to ma teraz znaczenie ?

Ja podawałam tylko temu panu z Krakowa od Salibinki.

nie rozumiem?
no takie, że mogliby się zdecydować na niego.
czy coś się Cackowi stało, zę tak napisałaś? bo chyba nie doczytałam czegoś, albo źle zrozumiałam

Posted

feliksik napisał(a):
nie rozumiem?
no takie, że mogliby się zdecydować na niego.
czy coś się Cackowi stało, zę tak napisałaś? bo chyba nie doczytałam czegoś

Cacek nie żyje :(.
Tak jak napisałam wcześniej, zmarniał w schronisku.
Teraz, kiedy coraz więcej się działo w jego sprawie.
W każdym razie dziękuję za ogłoszenia dla niego, za pomoc, za zainteresowanie jego losem, dziękuję Dziewczyny.
Szkoda, że się nie udało.
To przykre, bardzo przykre :(.
Tak bardzo chciałam żeby Cacek dostał szansę na lepsze życie, żeby znalazł domek.

Posted

feliksik napisał(a):
nie jestem w stanie nic powiedzieć - płaczę. jestem w szoku. tak mi przykro

Ja też :(.
Dzisiaj to napisała red na wątku pieska. A kilka dni temu jeszcze Cacek żył. Myśleliśmy o nowych zdjęciach, o jakimś fajnym tekście do ogłoszeń dla niego. Ale nie udało się. Stało się inaczej.

Mam nadzieję, że pozostałe pudelki i pudelkowate pieski będą miały więcej szczęścia i znajdą swoje nowe kochające domki.

Posted

Proszę pamietajcie o Ozirku !

Tak pisze dziś na jego wątku:
"Sytuacja z Osirkiem jest bardzo ciężka i zakręcona.
psiak nie może zostać u Pana, który prędzej sie nim zajmował. W grę wchodzą finanse, ale też to, że żona tego Pana nie zgadza się na psa i kot rezydent go nie akceptuje... Sytuacja jest zlożona. Nie ma gdzie psiaka umieścić. On może zostać tam gdzie jest, ale też nie na czas nieokreślony. Ma niewiele czasu, potem z tego co wiem trafi do schroniska...

Piesek ma początki jaskry i niedosłyszy... Schronisko to dla niego zabójstwo."

Posted

Jestem w szoku i jest mi bardzo przykro. Ten psiak od jakiegoś czasu nie dawał mi o sobie zapomnieć, a ja mu nie pomogłam:-(:-(:-(przepraszam Cacek:-(:-(:-(

Posted

Pinesk@ przysłała mi info o domku z Krakowa dla pudelka.
Poszukuję osoby, która zechce się zająć wstępną rozmową i przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.

Posted

Energy napisał(a):
Pinesk@ przysłała mi info o domku z Krakowa dla pudelka.
Poszukuję osoby, która zechce się zająć wstępną rozmową i przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.

może Asior zgodzi się?

Posted

Czekam jeszcze na informacje od Pinesk@, ale wysłałam prośbę do Evelki, mam nadzieję, że będzie mogła i się zgodzi.

GPooLCLD jak będziesz na dogo zmień proszę tytuł, bo aż przykro go czytać:-(

Posted

Maleńka Kika - pudelka od Migdaleny:
Kika to sunia w średnim wieku. Jest aktywna, na spacerku ciągle w ruchu, lubi inne zwierzęta.
Po bliższym poznaniu, bardzo cieszy się do człowieka, wygina się i nadstawia do głaskania.
telefon do ogłoszeń: 695 442 664

Skąd tyle pudelków w schroniskach:shake:

Posted

Pamiętajcie proszę o Ozirku, szkoda żeby stary porzucony miziasty pudelek trafił do schronu :(.

I jeszcze ta słodzizna Kika, pewnie też jakaś starsza psinka :(.

Ja się tak zastanawiam jak tutaj dotrzeć do różnych ludzi, również starszych. Może jakieś ulotki, plakaty robić.

Posted

Mam do przekazania dobrą wiadomość.

Nasz podelkowaty nr.24 MA DOM!!!!!!!

Od soboty mieszka w Wojkowicach k/Będzina, sprawuje się cudnie i dziękuje za
umieszczenie na wątku .:lol:

Posted

Super wiadomość:lol:dziękuję NINKA1 za informację, a psiaczkowi życzę szczęścia:loveu:

Dogo no młoda nie jest, niestety:shake:i ten nieszczęsny Ozirek, u nas Misiek...

Posted

hej
zachciało mi się książek z psami w roli głównej:)może ktoś z was ma takie?założyłam wątek z tytułami, których poszukuję. Jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie odkupię:) Link w moim podpisie:)